Anak Menantu

Salam semua…………. huh…!! Lama kan tak update. Moga kawan-kawan semua sihat sejahtera.
Maaflah kawan-kawan,
KEBIZIAN TERLAMPAU!

Bapa masih di hospital dan belum operate kerana masalah buah pinggang dan tekanan darah rendah. Dah 2 minggu di hospital.

Ehemmmm….. saya ni Anak Menantu dan bukannya Anak Hantu jadi faham-faham je lah ye…

Mungkin saya tidak dapat mengupdate blog ini untuk tempoh terdekat. Banyak hal keluarga yang perlu saya utamakan… berblogging kan cuma hobi masa lapang…. bila saya dah free mental dan fizikal…kita merempit lagi ye.

Pada kawan-kawan yang tidak pernah melupakan saya…terimakasih.

Jie ~ persahabatan itu seperti tangan dan mata. Saat tangan terluka, mata menangis. Saat mata menangis, tangan yang menghapuskannya!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bapa–> antara anak sendiri dengan menantu.Menantu yang lebih caring…
    Bapa–> antara anak sendiri dgn cucu. Cucu yang dapat lebih perhatian…

    Sejuk hati bapa mertua dapat menantu mcm Jie…semoga bapa mertua Jie lekas baik…amin!

  2. Noushy Syah says:

    Kak Jie–>With best regards to you and family…

  3. zura lias says:

    Semoga bapak kak jie cepat sembuh…semoga kak jie dan family lebih tabah dan sehat2 utk jaga bapak kak jie..amin..

  4. Pato & Pearl says:

    Best regards to you and your family K.Jie..

    P&P

  5. masih di sebut *hantu* tu ekk? :p
    welkambek. yeah .. give priority to the famili. hope n wish u r coping well. 😀 may Him giving u strength and will to walk thru this difficult time at ease.

  6. Jie!sy faham…tentunya letih…mertua saya pun tak sihat…nasib baik hubby ada…

    harap awak tabah…moga semuanya selamat…

  7. mad redo1 says:

    sama-sama kita menjaga kesihatan mental & fizikal

    didoakan agar semuanya selamat dan tabah menerima ketentuanNya

  8. jgn lupe jaga kesihatan sendiri.
    😉

  9. tehbunga says:

    Kujie
    sama le kita, mak Teh pun kat spital dah almost 2 weeks..hati tak sedap jerk nak wat keje kat sini..doa Teh semuga abah kujie cepat semboh..

  10. Equilibrium says:

    saya doakan akak tabah dan semoga beliau cepat sembuh.amin

    i’ll never forget u kak

  11. Semoga cepat sembuh..amin