Anak Menantu

Salam semua…………. huh…!! Lama kan tak update. Moga kawan-kawan semua sihat sejahtera.
Maaflah kawan-kawan,
KEBIZIAN TERLAMPAU!

Bapa masih di hospital dan belum operate kerana masalah buah pinggang dan tekanan darah rendah. Dah 2 minggu di hospital.

Ehemmmm….. saya ni Anak Menantu dan bukannya Anak Hantu jadi faham-faham je lah ye…

Mungkin saya tidak dapat mengupdate blog ini untuk tempoh terdekat. Banyak hal keluarga yang perlu saya utamakan… berblogging kan cuma hobi masa lapang…. bila saya dah free mental dan fizikal…kita merempit lagi ye.

Pada kawan-kawan yang tidak pernah melupakan saya…terimakasih.

Jie ~ persahabatan itu seperti tangan dan mata. Saat tangan terluka, mata menangis. Saat mata menangis, tangan yang menghapuskannya!

11 Replies to “Anak Menantu”

  1. Bapa–> antara anak sendiri dengan menantu.Menantu yang lebih caring…
    Bapa–> antara anak sendiri dgn cucu. Cucu yang dapat lebih perhatian…

    Sejuk hati bapa mertua dapat menantu mcm Jie…semoga bapa mertua Jie lekas baik…amin!

  2. Semoga bapak kak jie cepat sembuh…semoga kak jie dan family lebih tabah dan sehat2 utk jaga bapak kak jie..amin..

  3. masih di sebut *hantu* tu ekk? :p
    welkambek. yeah .. give priority to the famili. hope n wish u r coping well. 😀 may Him giving u strength and will to walk thru this difficult time at ease.

  4. Jie!sy faham…tentunya letih…mertua saya pun tak sihat…nasib baik hubby ada…

    harap awak tabah…moga semuanya selamat…

  5. sama-sama kita menjaga kesihatan mental & fizikal

    didoakan agar semuanya selamat dan tabah menerima ketentuanNya

  6. Kujie
    sama le kita, mak Teh pun kat spital dah almost 2 weeks..hati tak sedap jerk nak wat keje kat sini..doa Teh semuga abah kujie cepat semboh..

  7. saya doakan akak tabah dan semoga beliau cepat sembuh.amin

    i’ll never forget u kak

Comments are closed.