Andai Ada Suka Tetap Ada Duka Terluka

To whom it may concern
Yes i don’t understand you and somehow I think I don’t intend to understand you at all…

ยฉKujie – Sesiapa menanam pohon duri tiada dapat menuai anggur

feb '09

Alexa Rank November 2008 saya berada pada – Sembilan Ratus Sembilan Puluh Sembilan Ribu Tiga Ratus Empat Puluh Satu

Rank untuk Malaysia 11,667 .

Sekarang – 3,366!

Saya tiada petua, saya tiada tip, proses ini berlaku secara semulajadi.

Terimakasih untuk semua!ย  Plugin WordPress Threaded Comment pun berfungsi seperti sediakala.

Hari yangย  penuh keajaiban ! Andai Ada Duka Terluka Tetap Ada Suka

AMARAN : Entri ini hanya untuk motivasi diri sendiri setelah ‘sengal’ sekejap!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Meskipun Akak mengatakan ianya tetapi kami boleh belajar dari pengalaman yang dilalui oleh Akak kan?
    Jom terjah post menarik dari fmtt ..Sayangi AnakMy Profile

  2. nape dlm byk2 entry tak berapa nak paham entry nie. ekekekeke…

    moga baik2 belaka ek kak jie. ๐Ÿ˜†

    Zanas last blog post..Boikot!!!

  3. kak jie makin maju dalam wordpress…dah la otai blogspot dulu..skang ni makin otai ngan wordpress…hehe

    |1f34|-|1r3s last blog post..How to get automatic notification on page rank changes

    • bab teknikal sgt kak jie tak pandailah…
      tapikan….kalau kita nak bijak
      kena berada dikalangan org2 yg bijak..
      hahaha..korang le yg bijak tu
      sbb tu kak jie selalu intai je curi ilmu kt blog

  4. aik! nape comment neeza takde ye?

    Neezas last blog post..what makes me a happy mommy?

    • komen ptg tadi semua hilang…..
      mgkn kak jie tak backup
      tapi pelik juga

      masa hilang tu…kak jie belum buat apa2 pun pada blog ini
      tiba2 hilang sendiri…

      sedih…………sebenarnya sbb pada entri bawah tu
      ada komen dr abang kandung saudara samsun alam.

  5. Semakin lama semakin naik, naik dan terus naik…maknanya ramai orang makin suka la. ๐Ÿ™‚

    TokNabes last blog post..Jadi Jugak…

  6. Sengal jangan tidak. Tapi jangan layan sangat sengal tu. Nanti jadi rimau bengal! He he he. Just wanna lift up your spirit. Mwah. ๐Ÿ˜‰

    ODs last blog post..Niat

  7. Hangit pun kira ok dah tu kak jie.. politik-politik sangat pun.. hangus jee nanti..

    nuaemans last blog post..Eksklusif : Nuaeman, isteri dan anak-anak

  8. wah..tahniah kak jie..
    semoga makin maju k.. ๐Ÿ™‚

  9. harap semuanya baik baik belaka ๐Ÿ™‚

    13mays last blog post..Popeye The Sailorman

  10. Saya punya Plugin WordPress Threaded Comment tak boleh pun nak berfungsi..sudah nak seting dia..

    • dah 2 bulan dah wp threaded comment kak jie pun tak boleh guna..semlm entah tiba2 boleh pula…tapi petang tadi …………sengal!

      skrg dah…sbb dah upgrade wp 2.7.1

  11. macam mane nak check untuk malaysia punya eh?
    haha..
    soalan tak berapa bagus..

  12. ada harapan jadi no. 1 ke? hehe ๐Ÿ˜Ž

    zinos last blog post..Black Out…