Bagaimana Ikan Tidur?

“mama…. ikan tidur tak?”

“esoklah mama google, jom kita tidur dulu… kita niΒ  kan perempuanΒ² awet muda, kena tidur 8 jam”

31 Replies to “Bagaimana Ikan Tidur?”

  1. Dulu pernah bela ikan hiasan didalam akaurium tetapi tidaklah pula membuat pemerhatian macamana ikan tidur. Memang rugi tidak mengkaji habitat ikan πŸ™‚

  2. Sikit hari dulu pernah gak bela ikan hiasan ni. Tidur rasanya ikan ni. Cuma caranya dia tersenyap gitu je. Mata still buka. Sirip still berombak. Pencipta ikan aje yang tak mengantuk apatah lagi tidur (Ayatul Qursi)….

  3. hehehe..guling sana guling sini
    golek kiri golek kanan..mata tak mau pejam2
    dok teringat blog..haha
    sampai menonggeng πŸ˜†

  4. dulu anak saya pernah buat observation konon… siap beli balang kecil ….bawa ke mana dia pergi…ke meja makan even ke toilet… letak sebelah katil….last2 dia yg tertidur….
    kena 2 hari dah give up…cemana larr nak jd saintis….

  5. sangat kiut kakjie!nanti mau ambik print out boleh?

    bulan no8 tu ada terbelah kat bawah.mula2 dok terfikir apadia terbelah tu..rupanya belahan punggung.hehe

Comments are closed.