Apesal Tak Klik?

Comments

  1. says

    Dulu pernah bela ikan hiasan didalam akaurium tetapi tidaklah pula membuat pemerhatian macamana ikan tidur. Memang rugi tidak mengkaji habitat ikan :-)

  2. Adilla Harun says

    Sikit hari dulu pernah gak bela ikan hiasan ni. Tidur rasanya ikan ni. Cuma caranya dia tersenyap gitu je. Mata still buka. Sirip still berombak. Pencipta ikan aje yang tak mengantuk apatah lagi tidur (Ayatul Qursi)….

  3. kakza says

    dulu anak saya pernah buat observation konon… siap beli balang kecil ….bawa ke mana dia pergi…ke meja makan even ke toilet… letak sebelah katil….last2 dia yg tertidur….
    kena 2 hari dah give up…cemana larr nak jd saintis….

  4. saLoma says

    sangat kiut kakjie!nanti mau ambik print out boleh?

    bulan no8 tu ada terbelah kat bawah.mula2 dok terfikir apadia terbelah tu..rupanya belahan punggung.hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge