Baju Mandi Muslimah

” Kak Jie… selalu g holiday kt hotel bintang² tu..boleh ke swimming pakai t-shirt saje “

Huhuhu…. Soalan. Dia ingat saya pakai bikini ye… ha ha ha kalau kat laut, pengsan semua dugong. Ada hotel yang ikut peraturan dan ada juga yang tidak ikut sangat. Tetapi tak mungkinlah saya nak pakai bikini atau swimming suit yang gitu²..kan.

Ini baju mandi Intan – siap dengan tudung sekali.

Yang besar ini tentu sekali untuk saya. Memang susah untuk mendapatkan baju mandi yang selesa untuk kita. Ada, tetapi susah sikit nak jumpa. Sekarang ini banyak terdapat baju mandi muslimah . Saya tak pasti berapa harganya tetapi yang ini biras saya beli dari Indonesia lebih kurang RM 50. Di sana memang banyak pilihan.

Kalau nak order boleh lah… dia tiap bulan terbang ke Indonesia.

NOTE : Harga itu untuk saya je, harga ipar duai..

Jie ~ Intan balik sekolah nanti , saya suruh dia jadi model ye.. buat catwalk tepi kolam.

Edit Untuk Jiji dengan ucapan : Cepat pergi honeymoon, takut nanti dah tak celuih swimming suit tu … he he heh


Honeymoon Package pun ada..


Maklumat lanjut lawat laman web :Legend Water Chatlets

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

34 thoughts on “Baju Mandi Muslimah”

  1. salam akak…saya nk oder dlm kuantiti yg agk byk. dlm 4 helai swimming suit ni la. agk2 ble blh dpt n cmne nk contect ngn akak. hrgenye bape?
    🙂
    tq. ASAP okeyh 🙂

  2. Pingback: Datang bulan ke? | Hidup Biar Sedap
  3. ita tudung dia ada mcm2 jenis..ada yg serkup saja..yg kakjie dgn intan ni..dia tutup kat leher sama… ade renda2..kembang2..hahahaha

    Intan – package tu utk org lain tu…..issshhh…. kakjie dah tak honeymoon dah… terus ke bintang kejora ( baca : bintang supermarket)

    heh he he

    kakjie kerap swim..selalu dgn anak2..kat rumah tak de la nk pakai mcm tu..kalau kat golf club.

    cendawanintim – ada mcm2 corak..bagi kakjie mmg cantik..berpesen tak de la mcm baju mandi sgt…

  4. azisazhar – mentaliti mesti baju mandi yg bikini je..skrg ni dah banyak baju mandi yg boleh dikatakan leboh elok..

    lagi pun kita pakai masa dok dlm air..bukan nk buat catwalk tepi org ramai..:D

    cepotet – iyelah..kat sana mmg murah kalau dibandingkan kt sini…pergi sana mesti beli ni..

    neeza – ishh..yg tu jgn dimintak..kakjie tgok pic neeza..masih slim river lagi

    😀

  5. Yg swimsuit muslimah tu mcm pernah tgk tapi x beli pun sbb bukannya reti swimming pun..huhu ;(

    Yg best bab honeymoon package tu. Karang dpt adik, mahunya si intan tu jeles maut punya!!! kekekekek
    Jgn angry2 K.Jie 😉

  6. ish.. tak gelak la.. biar besar takpe.. senang kalau badan neeza naik nanti heheheee..

    harga tu, takpela… nanti kak Jie tanya ye.. 🙂

  7. murahnya harga swimming suit tu. lawa lak tu kan kak. macam nak carik je kalau gi Bandung nanti. :p

  8. kakjie…sy masih ingat lagi ada pakcik guard bodo pi jerkah budak perempuan yang pakai swimming suit muslimah dalam kolam…dia jerit suruh budak tu naik cakap tk bleh pakai baju tu…last2 kena jerkah balik pakcik guard bodo tu…he2

    ***pe dia ingat nak kena tayang2 ke bila mau mandi…hik2

  9. cikgu panji – itulah… nk terjun rendam2, ada tempat yg dia memang tak bagi langsung..

    kadang2 nk temankan anak je..bukan nk mandi berdebuk² pun

    zura ehhh..pakcik ajak ke..hahahahah

    gunalah ayat pujuk jurus ke 7, grenti boleh!

  10. MZ – cabut lidi lah..tgok sapa yg kena..

    he he he

    Nieja – yg Intan tu cantik..hujung lengan tu siap berenda2 bagai..

    dah lama tahu ada, tapi susah nak cari

  11. divantu – amboiiii…ingat kita ni tak de saiz ke..

    😀

    Suara – Bagus info su bagi tu..sesapa nk , boleh g tgok.

    Harga tu bukan harga jual Su..kakjie bayar ikut tukaran rupiah dgn ringgit je…Biras kakjie yang bawa dari Indonesia.

    Yg jual kt sini pun memang dari sana.

    Gigihnya Su cari..he h ehe

  12. neeza – amboi lajunya dia ni…tapi itu bukan harga jualan..tu harga tukaran ringgit dgn rupiah..biras kakjie yg bagi harga tu kat kakjie..

    kalo dia juai tataulah..nnt kakjie tanya

    neeza kecik je…saiz kecik lah..mgkn L& XL.

    yg kakjie tu saiz XXL

    hahahaha..jgn gelak tau

    Arin – nnt preview ye..hehehehe

  13. jiji – dia ade skirtlah..tutup montot ko tu..

    alahhh…kalau nk cari cepat…nnt dah memboyot tak leh pakai pula

    yonna – kalo dok dlm air jgn lah sengaja wat catwalk tepi kolam tu…. cover2lah juga ..jgn la dok p tayang body dpn org.

    bile dah keluar kolam tu…pakailah towel.

  14. maksu – pastu masukkan angin….

    muadz – quek…quekk…mmg pun dlm 130+

    tu bukan harga utk dijual..tu harga tukaran ringgit dgn rupiah

    😀

  15. kak jie,sy mcm pokcik gak..lagi minat pakej honeymoon tu..tp xmo gie dgn pokcik sbb die xmo blanje sy kenny rogers..nk gie dgn sape ek?..;))

  16. wohoo..
    nieja xtau pulak ade muslimah swimg suit akekkeke..comey lak
    siap tdung laki akekeke..

  17. macam menarik jek pekej hanimum tu. tapi ngan saper pak cik nak gi hanimun ek? ;)) huhuhuhu

  18. Salam K’jie.
    Ish… mana aci k’jie dapat dgn harga murah. Su beli berganda-ganda harganya…

    Apapun, kalau yg berminat nak beli muslimah swimming suit ni, bolehlah klik kat sini atau kat sini untuk malkumat lanjut. Alternatif lain, tempah je dgn k’jie, macam yg neeza buat tu….

    Su tahu betapa susahnya sesetengah individu nak cari muslimah swim suit sbb kebanyakannya mmg mendedahkan beberapa bahagian penting wanita ataupun yg terlalu mengikut bentuk tubuh badan. 4 tahun su cari… setelah kali pertama melihatnya dlm akhbar. (huhu… macam jejak kasih lah pulak…)

  19. kan dah cakap..silap2 mmg bilik sebelah menyebelah..saya pon nak ke sini..but rasa nya awal dari kak jie..awal july…nnt saya bagi komen ek?saya gie ngn geng belas tahun and anak pinak depa..sang lelaki nk memancing..saya tatau apa hasil tangkapan nnt..!

  20. eh.. RM50 murah sangat tu kak Jie.. nak order 1 la.. macam la neeza ni terer swimming.. tapi takpe, nanti dah terer boleh pakai kan..
    kak Jie cakap nak bayar camne ye.. tak yah post ke saudi ni.. takde swimming pool kat rumah neeza ni.

    nanti neeza bagi address neeza di rumah mak neeza.. ataupun balik mesia, neeza singgah aje rumah kak Jie.. hehee..

    duitnya neeza bank in Maybank2u. kak Jie bagi account number kak Jie ye..

  21. mcm kecik je baju mama :))
    hahaha..
    masuk dlm air melekat gak :p
    ngeh2..

    ala..
    nk mama jadik model baju mandi tu leh x :p
    hahaha

  22. short + baby T

    huhuhu

    tu zaman blm jadi bini orang berani la kot.

    Kena carik neh swimming suit muslimah.

    tapi alahai… bontot neh.. alahai…

  23. ha ah kat sini x silap penah nampak..tapi rasanya hundred n abv regenya….hehehehe..

    sy sokong maksu..pakai kemban..ahaks…pastu ngan serkup pale….ahhahaaaaa

Comments are closed.