Berjumpa Ibu Ayam Di Kuantan

Assalamualaikum dan selamat pagi Isnin.

Home sweet home ! Lewat malam tadi saya tiba di rumah. Alhamdulillah. Kuantan masih seperti dulu² – seperti kunjungan saya sebelum-sebelum ini.

Dari kiri – adik bongsu , adik lelaki , Izati ( anak saudara ) dan Intan.

Update suam-suam kuku hari Isnin, saya nak kongsi gambar ini yang saya nampak sewaktu makan di sebuah restoran di Kuantan.  Biasanya kita akan jumpa kucing merayau di bawah meja pelanggan restoran tetapi di sini – ibu ayam dan anak-anaknya!

Ayam sekarang dah tak dapat nak bezakan siang atau malam.   Ibu ayam sejati!

Saya suka gambar ini ….  kucing dan ibu ayam meredung rintik-rintik hujan layan blues!

©kujie – macam blogger tersepit untuk mengupdate blog, due date 12 tengahari ini!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

16 thoughts on “Berjumpa Ibu Ayam Di Kuantan”

  1. 😛 dulu lampu jalan kurang kak jie.. skrg banyak rumah da ada letrik, jalan kampung pun dah ada lampu jalan jd malam bagaikan siang hik hik hik…tlupa nak balik syok sgt tu
    Jom terjah post menarik dari tpinky ..Besar nyaaaaa!!My Profile

Comments are closed.