Melankolik Kekasih Lewat Usia : Bulan Cinta

bulan cinta Tak sabarnya tunggu Februari…

Bulan ini bulan cinta
Bulan ini bulan kita
Terangi gelapnya rasa
Sinari gelapnya cinta
Menghiasi malam asmara

Eva

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. John Johny says:

    alahai terlambat dah bulan mac nie….

  2. bulan dua bulan kelahiran saya..:)
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..Prepaid broadband SKMM Celcom serendah RM25My Profile

  3. ciksembang says:

    bulan anniversary saya bulan feb
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Pengomen cun di blog Cik Sembang bulan JanMy Profile

  4. romantisnyaaaa..
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..5 Pilihan Syarikat Penyedia Hosting MalaysiaMy Profile

  5. mmg bulan cinta ni.. bthday husband pun bln feb
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..PenatMy Profile

  6. time saya tulis entri ni…dia dah berada di sisi kak jie sekeluargakan?

    moga terus berbahagia sambil dgr lagu eva ni sekali lagi =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Bila suami merajuk…My Profile

  7. Romantik gitu…. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Penambahbaikan BloggerWanita.comMy Profile

  8. Ini lagu dangdut. Bohonglah kalau tidak terpancar sinar kecerian menanti kepulangan kekasih hati.

  9. oh…suami akak nak balik ke ni? =)
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Keburukan Bila Menggunakan WordPressMy Profile

  10. Zarul Umbrella says:

    wah Kak Jie layan dangdut hari ni yer heheh
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..Wordless WednesdayMy Profile

  11. wah wah wah…hehe..
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Saya Cuti Bersalin 3 Bulan?My Profile

  12. ada yang akan pulang dari jauh ya πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari belalang ..Ubat Hanya ‘Perantara’My Profile

  13. tak sabar apenya nih? hehe
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Cara nak pujuk Cikgu-cikgu comel yang merajuk..My Profile

  14. tengah membilang hari ke ni?
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Cerita SemingguMy Profile

  15. Ni lirik lagu kan?… besday aku bulan February… bukti cinta ibu bapa ku… πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Nasib Hafiz Lebih Baik Dari Pelajar TahfizMy Profile

  16. maza juga.. sbb Februari tahun ini banyak cuti.. ahaks.. lalallala
    Jom terjah post menarik dari maza ..Najwa Latif, Cinta Muka Buku, Tutti Frutti, AJL ke-26My Profile

  17. AHaaaa…. di sana rasanya udara sudah dingin bangek. Apa kata beli tiket ke constantine barang sekeping dua hehe…
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Tips nak jadi cantik seperti Neelofa. Ikuti step by step di bawah.My Profile

  18. bolehlah melepaskan rindu
    Jom terjah post menarik dari Juan ..ServerFreak.com Realiti @ MitosMy Profile

  19. Sabar kak jie. Esok je lagi…
    Jom terjah post menarik dari AziE ..Cempedak GorengMy Profile

  20. Pheewitt !
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Boleh tidur ke malam ni?My Profile

  21. cinta jarak jauh kan… dh lama kawin pun bila jumpa macam zaman awal2 bercinta… so sweet la kak jie =)
    Jom terjah post menarik dari aini ..Buku Perancangan PerkahwinanMy Profile

  22. Akan ada kekekokan apabila dah lama berjauhan tetapi tiba-tiba bersama kembali bersama
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Wajarkah Anwar Ibrahim iktiraf Isr4elMy Profile

  23. AMBOIIII πŸ˜†

  24. Salam,

    amboiii hehehee tak lama lagi boleh ler bertentang mata πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Keputusan Anugerah Juara Lagu 26 (AJL 26) – Hafiz Awan Nano Juara AJL 26My Profile