Cara Menyumbang Dalam Menyelesaikan Krisis Minyak

kredit : 9gag.com

Don’t take too serious loh….. santai hari minggu!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. setiap kali isi minyak lepas minyak naik ….hati terseksa….tengok kotak minyak makin turun dan turun dan turun…. 🙁

  2. Memang senang kalau boleh buat maam ilustrasi kat atas.Tak risau dah tentang kenaikan harga minyak.

  3. hoho ada juga mcm tu ke? kn cari getah yang kuat dan pasti kn ada private lane ni, hahaha

  4. em. bab minyak ni. tak leh kata apa. tahun depan mesti naik lagi punya..

  5. okay..cara ni boleh buat 1 Malaya accident :p

  6. huhuhu…
    cara ney memng betul2 ‘praktikal’..

  7. pakai kereta HYBRID mgkn salah satu penyelesaian..tp harganya mahal lagie..

  8. theme dah berfungsi seperti biasa bro…

  9. selain itu kak jie,susah btul nak komen kt sini..xtaulah komen ni smpai ke x..huhu

  10. seronoknye kalau boleh wat macam ni…

  11. kejap nak kira berapa kilo getah nak kena beli…

    Ps : harga getah pun dah mahal sekar hehhehe

  12. haha..cara mcm ni pon ade ek..hehe…

  13. kak kujie tengah tukar theme ke?

  14. Izzat Aziz says:

    samalah, memang tak leh nak load dah theme, rasanya dia dah missing css file.

  15. Kak Jie saya rasa theme kak Jie ada masalah sebab berkali-kali refresh hasilnya tetap sama