Cari Mak Mertua

LOL ! Patlima kali saya dok fikiaQ … apasal pagi² buta ni dia cari mak mertua  kat blog saya, carilah kat belakang rumah ke, tepi dapur ke…. . Saya baru saja  selesai sidai baju….  bukan mak mertua.   Mak Mertua saya ada kat Meru, Klang.

Carian tersebut membawa dia ke post ini > [link] , Cute pula baca entri lama tu.

p/s –  thanks buddy!!! You just make my day :lol: marilah gelak secara berjamaah!

p/s – hari yang sibuk, nak pergi hospital buat medical checkup Angah

38 Replies to “Cari Mak Mertua”

  1. orang cari bini, ni dia cari mak mertua,.
    ades~
    .-= ariff´s last blog ..Kehidupan di Celah Bandar Moscow (Siri 4) – Main Snowboard Sampai Tak Ingat Dunia =-.

  2. TAHniah kerana kujie2.com semakin power tengoklah ranking alexa bergerak setiap hari
    .-= denaihati´s last blog ..Tak sangka ramai yang memilih HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  3. Kadang-kadang memang rasa pelik apabila keywords yg datang…apa agaknya yg mereka fikir dan cari ketika itu ya!!!
    .-= denaihati´s last blog ..Tak sangka ramai yang memilih HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  4. mak mertua dia hilang time sidai kain kot..
    tu yang dia bantai google tu cari mak merua dia.. 😀
    .-= topo´s last blog ..mitos tentang mari menjadi kacak di internet… =-.

    1. @iza~de~bintang,
      Agaknya dia dah tempah awal2 mak mertua kat blog ni tak?
      .-= Kak Long´s last blog ..Cuaca Panas dan Hati Panas ada kena-mengena ke? =-.

  5. Mungkin juge dia cari tips bagaimana nak sidai kain tanpa mak mertua tengok..malu agaknye.. :mrgreen:
    .-= hafizmd´s last blog ..15 Fakta Menarik Tentang Nyamuk =-.

  6. ooo.. rupa – rupanya ada orang cari mak mertua .. hahaha.. baca 3x baru paham.. 😀
    .-= ajie´s last blog ..Tips Nak pergi Beli kereta =-.

  7. Bukan mudah hendak menjadi IBU MERTUA. Pagi – pagi lagi sudah dicari…
    .-= Sapidin Amran´s last blog ..DAKWAH SANTAI BERSAMA MUSLIMAT =-.

  8. rasanya org tu baru berkahwin kots..
    so dia tengah tercari2 tips2 berguna bagaimana utk menambat hati mak mertua dia…
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..KELAB JANDA BERGETAH; Boleh Lakukan Apa Saja.. =-.

  9. hiksss.. pagi2 dah tersenyum baca entry kak jie ni. Nak tengok mak mertua sidai kain gi lah rumah mak mertua, cari kat blog kak jie lak. Mak mertuaku.. tumpang lalu

    1. @beliamuda, hahaha :mrgreen: , mungkin juge tuh..maklumlah..baru kawen, tak pernah sidai kain mase bujang-bujang dulu..sekali duk rumah mak mertua..baru tau…
      .-= hafizmd´s last blog ..15 Fakta Menarik Tentang Nyamuk =-.

  10. tahniah angah dpt masuk mrsm..
    huhu…
    ade org nk skodeng mak mertua die kot..
    .-= Azah´s last blog ..Hutang Menyelesaikan Masalah Kewangan =-.

Comments are closed.