Cari Mak Mertua

LOL ! Patlima kali saya dok fikiaQ … apasal pagi² buta ni dia cari mak mertua  kat blog saya, carilah kat belakang rumah ke, tepi dapur ke…. . Saya baru saja  selesai sidai baju….  bukan mak mertua.   Mak Mertua saya ada kat Meru, Klang.

Carian tersebut membawa dia ke post ini > [link] , Cute pula baca entri lama tu.

p/s –  thanks buddy!!! You just make my day :lol: marilah gelak secara berjamaah!

p/s – hari yang sibuk, nak pergi hospital buat medical checkup Angah

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. orang cari bini, ni dia cari mak mertua,.
    ades~
    .-= ariff´s last blog ..Kehidupan di Celah Bandar Moscow (Siri 4) – Main Snowboard Sampai Tak Ingat Dunia =-.

  2. kelako dok ada.. mak mertua sidai kain pun nak cari..
    ke yg cari tu nak jadikan kak jie sebagai mak mertua kot… ;0
    .-= zool´s last blog ..Kursus oh Kursus =-.

  3. kingbinjai says:

    ha ha ha

  4. kak jie kita ni lambat lagi nak jadi mak mertua… 😀

  5. denaihati says:

    TAHniah kerana kujie2.com semakin power tengoklah ranking alexa bergerak setiap hari
    .-= denaihati´s last blog ..Tak sangka ramai yang memilih HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  6. denaihati says:

    Kadang-kadang memang rasa pelik apabila keywords yg datang…apa agaknya yg mereka fikir dan cari ketika itu ya!!!
    .-= denaihati´s last blog ..Tak sangka ramai yang memilih HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  7. mak mertua dia hilang time sidai kain kot..
    tu yang dia bantai google tu cari mak merua dia.. 😀
    .-= topo´s last blog ..mitos tentang mari menjadi kacak di internet… =-.

  8. haha.. lawaklah diorang ni..
    kat blog saya, orang cari “Macam Mana Nak Mengandung”
    Adui la.. nak mengandung pun kena google ke? haha
    .-= sayahappyslalu´s last blog ..My Friend’s Engagement.. =-.

  9. huh dia intip mak mertua sidai kain?? 😯
    menantu sapa lah ni yer 😆 😆 😆
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Jalan-jalan lihat bintang… =-.

    • @iza~de~bintang,
      Agaknya dia dah tempah awal2 mak mertua kat blog ni tak?
      .-= Kak Long´s last blog ..Cuaca Panas dan Hati Panas ada kena-mengena ke? =-.

  10. Hahahaha 😀 Lawaknya kak. Tak boleh tahan lar.
    .-= tekkaus´s last blog ..Girl Wants Jessica-Alba-Plasty To Win Boyfriend Back! =-.

  11. agak2 dia nak along ke angah eh? :mrgreen:
    .-= yonna´s last blog ..Where Are You From? =-.

  12. apakah….hahahahahah

  13. hati-hati di jalan raya..

    maza dah ketinggalan di blog kujie..
    blog sendiri pun tak terurus
    badan masih sengal2.. aduhaiii

    hingus masih meleleh! yuck!
    .-= maza´s last blog ..Anderline Maza panas dek kejutan Kujie =-.

  14. dia ternampk mak mertua akk kot…

  15. ke die igt kak jie mak mertua die?… hihiii..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Semuanya Kerana Cinta =-.

  16. Mungkin juge dia cari tips bagaimana nak sidai kain tanpa mak mertua tengok..malu agaknye.. :mrgreen:
    .-= hafizmd´s last blog ..15 Fakta Menarik Tentang Nyamuk =-.

  17. mama jie yang mula sibuk uruskan urusan utk pendaftaran angah..

    best gak baca entri2 lame.. nostalgia gitew!! :mrgreen:
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..Edisi siasat : bertudung tapi tidak berbaju.. ape kejadah nya ini?!! =-.

  18. “…terselit celah dapur?”. Oh, itu bini comel :mrgreen:
    .-= kruel74´s last blog ..Independent Director and Audit Committee Board Member =-.

  19. Saya sunggoh muskil.. biasa orang cari bakal isteri / suami.. :roll:
    .-= samdaddycool´s last blog ..Bisnes emas daripada barangan elektronik terpakai =-.

  20. ooo.. rupa – rupanya ada orang cari mak mertua .. hahaha.. baca 3x baru paham.. 😀
    .-= ajie´s last blog ..Tips Nak pergi Beli kereta =-.

  21. Sapidin Amran says:

    Bukan mudah hendak menjadi IBU MERTUA. Pagi – pagi lagi sudah dicari…
    .-= Sapidin Amran´s last blog ..DAKWAH SANTAI BERSAMA MUSLIMAT =-.

  22. agaknya… mak mertua dia hilang kot…? 😆

  23. Apsal dia nak intai mak mertua dia jemur kain..pelik2lah dunia sekrang ni..hehe

  24. Ayah Aiman says:

    rasanya org tu baru berkahwin kots..
    so dia tengah tercari2 tips2 berguna bagaimana utk menambat hati mak mertua dia…
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..KELAB JANDA BERGETAH; Boleh Lakukan Apa Saja.. =-.

  25. hiksss.. pagi2 dah tersenyum baca entry kak jie ni. Nak tengok mak mertua sidai kain gi lah rumah mak mertua, cari kat blog kak jie lak. Mak mertuaku.. tumpang lalu

  26. dia nak berlajar teknik sidai kain daripada mak mertua dia kot… 😆

  27. tahniah angah dpt masuk mrsm..
    huhu…
    ade org nk skodeng mak mertua die kot..
    .-= Azah´s last blog ..Hutang Menyelesaikan Masalah Kewangan =-.