Cari Mak Mertua

LOL ! Patlima kali saya dok fikiaQ … apasal pagi² buta ni dia cari mak mertua  kat blog saya, carilah kat belakang rumah ke, tepi dapur ke…. . Saya baru saja  selesai sidai baju….  bukan mak mertua.   Mak Mertua saya ada kat Meru, Klang.

Carian tersebut membawa dia ke post ini > [link] , Cute pula baca entri lama tu.

p/s –  thanks buddy!!! You just make my day :lol: marilah gelak secara berjamaah!

p/s – hari yang sibuk, nak pergi hospital buat medical checkup Angah

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

38 thoughts on “Cari Mak Mertua”

  1. orang cari bini, ni dia cari mak mertua,.
    ades~
    .-= ariff´s last blog ..Kehidupan di Celah Bandar Moscow (Siri 4) – Main Snowboard Sampai Tak Ingat Dunia =-.

  2. TAHniah kerana kujie2.com semakin power tengoklah ranking alexa bergerak setiap hari
    .-= denaihati´s last blog ..Tak sangka ramai yang memilih HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  3. Kadang-kadang memang rasa pelik apabila keywords yg datang…apa agaknya yg mereka fikir dan cari ketika itu ya!!!
    .-= denaihati´s last blog ..Tak sangka ramai yang memilih HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  4. mak mertua dia hilang time sidai kain kot..
    tu yang dia bantai google tu cari mak merua dia.. 😀
    .-= topo´s last blog ..mitos tentang mari menjadi kacak di internet… =-.

    1. @iza~de~bintang,
      Agaknya dia dah tempah awal2 mak mertua kat blog ni tak?
      .-= Kak Long´s last blog ..Cuaca Panas dan Hati Panas ada kena-mengena ke? =-.

  5. Mungkin juge dia cari tips bagaimana nak sidai kain tanpa mak mertua tengok..malu agaknye.. :mrgreen:
    .-= hafizmd´s last blog ..15 Fakta Menarik Tentang Nyamuk =-.

  6. ooo.. rupa – rupanya ada orang cari mak mertua .. hahaha.. baca 3x baru paham.. 😀
    .-= ajie´s last blog ..Tips Nak pergi Beli kereta =-.

  7. Bukan mudah hendak menjadi IBU MERTUA. Pagi – pagi lagi sudah dicari…
    .-= Sapidin Amran´s last blog ..DAKWAH SANTAI BERSAMA MUSLIMAT =-.

  8. rasanya org tu baru berkahwin kots..
    so dia tengah tercari2 tips2 berguna bagaimana utk menambat hati mak mertua dia…
    .-= Ayah Aiman´s last blog ..KELAB JANDA BERGETAH; Boleh Lakukan Apa Saja.. =-.

  9. hiksss.. pagi2 dah tersenyum baca entry kak jie ni. Nak tengok mak mertua sidai kain gi lah rumah mak mertua, cari kat blog kak jie lak. Mak mertuaku.. tumpang lalu

    1. @beliamuda, hahaha :mrgreen: , mungkin juge tuh..maklumlah..baru kawen, tak pernah sidai kain mase bujang-bujang dulu..sekali duk rumah mak mertua..baru tau…
      .-= hafizmd´s last blog ..15 Fakta Menarik Tentang Nyamuk =-.

  10. tahniah angah dpt masuk mrsm..
    huhu…
    ade org nk skodeng mak mertua die kot..
    .-= Azah´s last blog ..Hutang Menyelesaikan Masalah Kewangan =-.

Comments are closed.