Catch Me If You Can

Communication via SMS

Iza , jom tengok movie esok

Movie apa kak jie, boleh je tapi iza keje sampai kol 1, sbelah ptg bolehlah

Tom Cruise and Cameron Diaz.

Owh takpe kak jie, Insyaallah iza leh sampai kol 12.30..iza cabutlah….wahahaha..slalu gak iza kluar dlm waktu2 tu..hehehe

©kujie – Saya telah berjaya mengoda seorang pekerja contoh untuk ‘mengular’.  Oppsss………… saya ke Tom Cruise?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wah.. seronoknye.. hehee.. teringin gak nak tgk.. lama tak tgk wayang ni..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Setelah 2 Tahun BerlaluMy Profile

  2. Kak Jie dah tengok cerita ni ?
    Alahai , saya tak tengok lagi . Nak tengok Tom Cruise sangat sangat sebenarnya . Haha
    Tapi , tu la . Busy dengan sekolah .
    Jom terjah post menarik dari farah ..Hati Kecil Berbicara Mulut Itu Riuh Bertanya My Profile

  3. cite catch me if u can…memang saya suka..best.muzik nya boleh terdengar2 kat telinga..
    Jom terjah post menarik dari anak ..Peraduan High 5 – Jom Rasa Dan MenangMy Profile

  4. movie ape ye? xtau plak. yg sy tau skg ni ada eclipse (twilight)… toys 3. x minat nk tgk.
    Jom terjah post menarik dari Amir ..Review Nuffnang- Innity- Advertlets dan Mangga AdMy Profile

  5. Penangan tom cruise, sampai sanggup kuar awal… 😀 lucu plaks membacanya… semoga tak diamalkan selalu…
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Minda bawah sedar – sesuatu yang menakjubkanMy Profile

  6. best ker?..nak g la besok..dari umah nak g mines tu dekat jer..he..he..
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Nak jahit kat manaMy Profile

  7. kaizen says:

    uiks? baru terferasan, ingatkan salah masuk blog tadi… nak catch up? x dapek nak nolong, masih kat seberang laut china selatan nih haa… ahaks~
    Jom terjah post menarik dari kaizen ..aPPLe IPHONE 4G FaiLeD-My Profile

  8. saya dah lama x tengok wayang. x berani nak nengok wayang kat sana hehe 🙂
    Jom terjah post menarik dari KNizam ..4 Four Chord Song with song titles – Axis of AwesomeMy Profile

  9. Selamat sore Kakjie
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..wwwsexxietv SITUS PENDIDIKAN SEKS INTERAKTIFMy Profile

  10. saya jarang sekali tengok movie kat pawagam ni..

  11. selamat menonton..
    dah tengok citer tu

    ….
    tom cruise dah tua….
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Asyik digeselkan sahajaMy Profile

  12. cite tu sgt besh kak jie~
    bg saye la
    selamat menonton 😉
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Renovasi R4T & Pesanan untuk BloggerMy Profile

  13. ooo kakjie nak gi tgk wayang dkt mines shopping fair yer, citer Knight and Day ye

    em nak gi the mines la jap lagi, hehehe
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sekadar renungan untuk rakan-rakanMy Profile