Cenderahati dari Melbourne

Pagi tadi jumpa anak cyber pelajar University of Melbourne yang balik bercuti.   Saya rasa bukan  cuti summer lagi …rentung  dah Australia tu.

Sebab mereka  bukan blogger, saya terima ugutan keras supaya gambar mereka tidak dipublishkan di sini.  Kami berjumpa setiap kali dia balik bercuti.

giftfrommelbourne

Tiap kali dia balik bercuti, ada saja cenderahati yang tidak pernah melukankan hari untuk saya dan anak² …. kaya sungguh pelajar kita di luar negara rupanya!  Terimakasih Cik Zaity  ( saya panggil dia Sepiah @Piah ).

Single and available.. tu dia cakaplah…. ramai yang tak mengaku selalunya.  Sudah berkali-kali menafikan kebenaran, akhirnya Allah perkenanan apa yang dimohon.:wink:

Awal minggu ini  saya terima hadiah dari  Dubai… murah  rezeki saya minggu ni.

Terima kasih tak terhingga di atas tanda ingatan yang akan sentiasa  mekar di hati.

©Kujie – ada orang bertanya theme blog saya yang hijau & putih. Dah habis ke warna lain? Terimakasih kerana prihatin… Saya suka theme yang simple, hijau dan putih.   Putih dan hijau maksudnya telus ,terang dan nyata. Saya menulis secara telus tanpa berselindung berkias beralas. What You See Is What You Get (WYSIWYG)

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. huiyyo!! Elizabeth Arden tu!! 😯 beshnye klu dapat jugak heheh 😆 i love green tea too!

    mrs azmis last blog post..–Hutan Kita– KIARA our forest

  2. bestnye dapat adiah… :mrgreen:
    er, baru tau ape mksd sebenar WYSIWYG tuh…hehe

    spatts last blog post..Ada Apa Dengan Valentines Day?

  3. Patutlah sampai s.alam bau wangi… import dari Melbourne rupanya! 😀

    intans last blog post..Macam-macam cerita…

  4. hohoho daku pon suke theme hijau putih.. cool je..

    topos last blog post..jom main teka gambar…

  5. seronoknyer selalu dapat hadiah.hehe..

    uit, hijau dan mama tak dapat dipisahkan.
    comeii je warna hijau yang mama pilih.

    orang katawarna hijau warna sejuk mata memandang. 😉

    fiezabaiduris last blog post..Blog tak keluar gambar

    • @fiezabaiduri, menerima mmglah sonok :mrgreen:
      bkn saja blog hijau
      kat rumah lebih byk pokok hijau dr pokok berbunga :mrgreen:
      bedsheet semua hijau..langsir pun hijau…towel pun hijau 😆

      kebetulan arr..t.ak de rancang2 pun

  6. mama. aritu ty ngn kama pn ajak leha turun jgk. tp xdpt la sbb br start keje n pyh nk cuti kn, lgpn cm tgh bz jgk. hm.

    one day insyaAllah kita akan jumpe k. 🙂

    • @cik kmar, nnt kita jmpa erk
      jgn la tunggu sethn lagi…

      ajak kama…erk…teringat pula
      3 dara pingitan

      sepiah,mas idayu & saleha :mrgreen:

  7. memang selalu murah rezeki blogger sorang ni… 🙂

    TokNabes last blog post..New York!

  8. orang memberi…kita menerima…hehe

    Lan Bingkas last blog post..Award – 14 Februari 2009

  9. Tahniah2!!

    Warna hijau tu memang sweet sangat2! 😀

    Ties last blog post..Urut

  10. isk. teruk jugak kes kt australia tu. sampai rentung2 bagai. huhu.

    farah aucklands last blog post..Love songs – –

  11. hehehe…
    t-shirt koala ek..

    Callisters last blog post..Caprice – Fantasy Girl Download

  12. Jika terlalu banyak cenderahati, saya boleh ‘tolong’ gunakan. Siap datang ambik lagi di Serendah…

    kruel74s last blog post..Backscratcher

    • @kruel74, owhhhhhhhhhhh….. belum guna, sy belek2 tatap2 je..
      bkn senang nk dpt mcm tu
      dia siap tunggu Christmas Sale baru balik sini 😆

  13. comel la hadiah tu kak Jie.. sesuai dengan color favorite kak Jie tu..
    hehee.. ugutan keras tu.. 😀

    • @Neeza, hadiah dr org yg comel…gelak guling2 le minah tu 😆
      takut dia nk bergambar…takut msk dlm blog..hehehe 😆

  14. sronok ye jadi kak jie..
    ade jer adiah..