Cenderahati dari Melbourne

Pagi tadi jumpa anak cyber pelajar University of Melbourne yang balik bercuti.   Saya rasa bukan  cuti summer lagi …rentung  dah Australia tu.

Sebab mereka  bukan blogger, saya terima ugutan keras supaya gambar mereka tidak dipublishkan di sini.  Kami berjumpa setiap kali dia balik bercuti.

giftfrommelbourne

Tiap kali dia balik bercuti, ada saja cenderahati yang tidak pernah melukankan hari untuk saya dan anak² …. kaya sungguh pelajar kita di luar negara rupanya!  Terimakasih Cik Zaity  ( saya panggil dia Sepiah @Piah ).

Single and available.. tu dia cakaplah…. ramai yang tak mengaku selalunya.  Sudah berkali-kali menafikan kebenaran, akhirnya Allah perkenanan apa yang dimohon.:wink:

Awal minggu ini  saya terima hadiah dari  Dubai… murah  rezeki saya minggu ni.

Terima kasih tak terhingga di atas tanda ingatan yang akan sentiasa  mekar di hati.

©Kujie – ada orang bertanya theme blog saya yang hijau & putih. Dah habis ke warna lain? Terimakasih kerana prihatin… Saya suka theme yang simple, hijau dan putih.   Putih dan hijau maksudnya telus ,terang dan nyata. Saya menulis secara telus tanpa berselindung berkias beralas. What You See Is What You Get (WYSIWYG)

  1. bestnye dapat adiah… :mrgreen:
    er, baru tau ape mksd sebenar WYSIWYG tuh…hehe

    spatts last blog post..Ada Apa Dengan Valentines Day?

    • @fiezabaiduri, menerima mmglah sonok :mrgreen:
      bkn saja blog hijau
      kat rumah lebih byk pokok hijau dr pokok berbunga :mrgreen:
      bedsheet semua hijau..langsir pun hijau…towel pun hijau 😆

      kebetulan arr..t.ak de rancang2 pun

  2. mama. aritu ty ngn kama pn ajak leha turun jgk. tp xdpt la sbb br start keje n pyh nk cuti kn, lgpn cm tgh bz jgk. hm.

    one day insyaAllah kita akan jumpe k. 🙂

    • @cik kmar, nnt kita jmpa erk
      jgn la tunggu sethn lagi…

      ajak kama…erk…teringat pula
      3 dara pingitan

      sepiah,mas idayu & saleha :mrgreen:

    • @kruel74, owhhhhhhhhhhh….. belum guna, sy belek2 tatap2 je..
      bkn senang nk dpt mcm tu
      dia siap tunggu Christmas Sale baru balik sini 😆