Contest Mudah – Hadiah Topup Di Kujie2.com

Dari dalam rumah saya terdengar budak berdua ni menjerit macam nampak harimau. Biasanya budak perempuan…gedik je lebih.

Buat kalut orang saja!

Sesiapa boleh teka?  Apa yang berlaku pada anak dara gedik tersebut.

Hadiah untuk jawapan yang tepat – top up RM 10.00 –  dapat backlink  :lol:
Tarikh tutup jam 2 petang hari ini.
Seorang boleh teka sekali sahaja.
Keputusan muktamad tak boleh dicabar di mahkamah syariah atau mahkamah sivil

Syarat Tambahan
Adik beradik, ipar duai, anak saudara, anak menakan …. tidak layak menjawap contest ini.

Jawapan dan pemenang  – klik Jawapan Contest – Rezeki Hari Ini

48 Replies to “Contest Mudah – Hadiah Topup Di Kujie2.com”

  1. Harap maaf – contest di tutup secara rasminya

    Jawapan selepas ini tidak layak untuk diadili…. 😆

    Terimakasih kepada kawan² yang sudi mengambil bahagian.

    Bagi masa 5 minit nak update jawapan

  2. blum kul dua,sempat lagi ni… 😀
    anak dara gedik tu terkejut sebab ikan yg mereka tangkap dgn fish net tu sedang update facebook. ikan tu sempat lagi taip status kat facebook “kekawan..jika aku tak online lagi lepas ni..aku mungkin sudah berada di dalam kuali.. selamat tinggal semua..” dan kemudian ikan tu melompat keluar dari fish net sebagai ikhtiar terkahir tuk melepaskan diri.

    terpanjang lah plak jawapan.hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari penyubiru ..Sukar Bangun Pagi Jam Penggera Terbang Mungkin Boleh MembantuMy Profile

Comments are closed.