Contest Mudah – Hadiah Topup Di Kujie2.com

Dari dalam rumah saya terdengar budak berdua ni menjerit macam nampak harimau. Biasanya budak perempuan…gedik je lebih.

Buat kalut orang saja!

Sesiapa boleh teka?  Apa yang berlaku pada anak dara gedik tersebut.

Hadiah untuk jawapan yang tepat – top up RM 10.00 –  dapat backlink  :lol:
Tarikh tutup jam 2 petang hari ini.
Seorang boleh teka sekali sahaja.
Keputusan muktamad tak boleh dicabar di mahkamah syariah atau mahkamah sivil

Syarat Tambahan
Adik beradik, ipar duai, anak saudara, anak menakan …. tidak layak menjawap contest ini.

Jawapan dan pemenang  – klik Jawapan Contest – Rezeki Hari Ini

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wah, tak sempat nak teka, tahu-tahu dah expired! hehe… 😆
    Jom terjah post menarik dari Pisyek ..Tutup PC anda secara automatik!My Profile

  2. aduhh.. sudah terlepas kontest lah fulaks.. huhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Teknologi HDD &amp 3D Malaysia sudah lama ada 4DMy Profile

  3. dah tutup, baru je buka blog hari ni, huhu
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Jangan harapkan orang lain akan buatMy Profile

  4. ala.. lambat jugak nmpaknye.. huhuu…
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Jangan Membazir- Itu Amalan SyaitanMy Profile

  5. alaamak, lambat…..
    nak backlink.. hhuhuh

  6. Harap maaf – contest di tutup secara rasminya

    Jawapan selepas ini tidak layak untuk diadili…. 😆

    Terimakasih kepada kawan² yang sudi mengambil bahagian.

    Bagi masa 5 minit nak update jawapan

  7. nak teka boleh..
    nampak cacing..
    Jom terjah post menarik dari Cute Mum ..Baby With Bottle Give Away!!My Profile

  8. tak nampak apa2…hanya tali kasut lama yang hilang…kata si anak dara “fuhhh..ingatkan lipan tadi…”
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Show Me Your Desktop Contest by Anwar’s BlogshopMy Profile

  9. nampak katak
    Jom terjah post menarik dari ujang ..Banyaknya PostponeMy Profile

  10. blum kul dua,sempat lagi ni… 😀
    anak dara gedik tu terkejut sebab ikan yg mereka tangkap dgn fish net tu sedang update facebook. ikan tu sempat lagi taip status kat facebook “kekawan..jika aku tak online lagi lepas ni..aku mungkin sudah berada di dalam kuali.. selamat tinggal semua..” dan kemudian ikan tu melompat keluar dari fish net sebagai ikhtiar terkahir tuk melepaskan diri.

    terpanjang lah plak jawapan.hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari penyubiru ..Sukar Bangun Pagi Jam Penggera Terbang Mungkin Boleh MembantuMy Profile

  11. kena serang tebuan.. hehe
    Jom terjah post menarik dari daus ..Beza White Hat Hacker And Black Hat HackerMy Profile

  12. intankuterpilih says:

    nampak ulat bulu dah naik daun…
    Jom terjah post menarik dari intankuterpilih ..Test JPJ Aku Kan Confident…My Profile

  13. Nampak cicakman jatuh…erhh cicak je rupanya..
    Jom terjah post menarik dari fazemy ..Gambar 10 org WANITA tercantik di dunia 2010My Profile

  14. 2-2 pandang kat kamera..nak posing maut 😯
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..Tutorial Cara Tambah Widget Pelawat Geng BloggerMy Profile

  15. test lagi… kena gigit pacat / lintah…
    Jom terjah post menarik dari paeh ..Facebook VS Twitter 2010My Profile

  16. nampak cacing tengah beriadah 😯
    Jom terjah post menarik dari dnoBiz ..Budak Sekolah – Video Budak Sekolah digilis keretaMy Profile

  17. hehehe..dah agak sebab tu letak syarat kaler merah lagi
    tak acilah ….. 😆

  18. Ieda Al-Habsyi says:

    ikan dah mati kene gigit kucing, hehehehhe!
    Jom terjah post menarik dari Ieda Al-Habsyi ..KEMALANGAN NGERI CAMERON HIGHLANDS – SIMPANG PULAI – MAYAT 25 WARGA THAI DIBAWA PULANGMy Profile

  19. lipas atau lipan??
    Jom terjah post menarik dari adele ..Cerpen- Isteri Untuk SuamikuMy Profile

  20. allaaa~~ akak ni..baru je orang nak jawab tadi…huhuhu~~
    Jom terjah post menarik dari kaseh ..Angel In The Devil Suit 2 -Bab10-My Profile

  21. nampak cacing tanah yang besar tu!!
    Jom terjah post menarik dari Tokobakso ..Gambar kemalangan Simpang PulaiMy Profile

  22. kebas kaki kot? hehe…
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Keputusan Trivia Jalan-Jalan !My Profile

  23. Nampak siput babi… Lipas dah ada yang jawab, cacing pun dah ada~
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Aku Gay Melayu – “Saya Gay- Saya OK”My Profile

  24. terpijak taik kuceng

  25. oh mak…….!!!!!

    ado KATAK he…23x
    Jom terjah post menarik dari Bro Framestone ..Bro Terima Bungkusan MisteriMy Profile

  26. Terpijak sesuatu … erm anak kodok atau anak ikan yg melompat keluar …
    Jom terjah post menarik dari Effa ..Ikan Keli- Sup Daging dan PizzaMy Profile

  27. nampak cicak atas lantai 😀
    Jom terjah post menarik dari Azrul Hisham ..Tangan dan KitaMy Profile

  28. hahahah. apa yg panjang tu? lipan ke
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternamaMy Profile

  29. Fathiha Zainal says:

    Ada ikan melompat dan terkena seluar si anak dara baju putih..
    Jom terjah post menarik dari Fathiha Zainal ..Lagi sebulan nak kahwin baru merisik!My Profile

  30. ada cacing tanah sedang guling2 kat situ…
    Jom terjah post menarik dari papabear ..Cheap Techie GiftsMy Profile

  31. dah muktamad ke ni? hehe
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternamaMy Profile

  32. nampak si panjang….
    🙂

  33. Jebat Malaya says:

    i like… Letak la button like comment…
    Jom terjah post menarik dari Jebat Malaya ..Kehidupan Jebat Bersama Nokia 5800My Profile

  34. terpijak siput babi / sepah bulan kot? heheh
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Yeayhadiah giveaway dah sampai tapiMy Profile

  35. ada ikan mati…hehehee 😕
    Jom terjah post menarik dari acu sayang ..Baik Baik Ye Acu SayangMy Profile

  36. ada ikan melompat

  37. Saya rasa nampak cacing atau lipan.Sebab tempat-tempat macam tu selalunya ada binatang ni.

  38. Jebat Malaya says:

    Nampak lipas…
    Jom terjah post menarik dari Jebat Malaya ..Kehidupan Jebat Bersama Nokia 5800My Profile

  39. anak dara tu terpijak katak lalu menjerit.hehe
    Jom terjah post menarik dari zuarxpdc ..Hujan – Inspektor Remos Single Terbaru 2011 MP3 LirikMy Profile

  40. nampak cacing kecik..tp sebab geli, tu yg menjerit..hehe

  41. Izzat Aziz says:

    ikan lompat keluar..hehe

  42. apa yg berlaku lepas tu, ada sorang mak cik tangkap gambar dan upload dalam blog seterusnya buat contest

    hehe
    Jom terjah post menarik dari joegrimjow ..Kenapa Blogger – Boleh jadi begitu famous di dalam blogMy Profile

  43. macam nampak lipan aje…

  44. Nampak katak…hik3…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Tips Blogging SEO Oh SEOMy Profile

  45. jumpa katak kodok ;p
    Jom terjah post menarik dari blowie ..Bolasepak AFF Suzuki Cup 2010 Malaysia vs Vietnam Semi FinalMy Profile

  46. ulat gonggok?
    Jom terjah post menarik dari yonna ..JJCM Yonna’s Version 7My Profile

  47. kaki yg pakai baju putih tu berdarah.
    Jawapan muktamad. haha
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternamaMy Profile