Dalam Kenangan

” Salam mamajie, sihat? mama, teratak da x leh bukak ke? apa email yg baru? – ummul. “


Saya betul² tersentap dengan sms ini, setelah 9 bulan masih ada Teratakian’s TAA yang tiba² muncul mencari TAA.

Sms ini terus membuatkan saya membuka semua fail lama/notepad yang saya simpan mengenai sejarah dan kenangan TAA.

Ada banyak file/nota/ym offline/pm yang diselak dan kenangan itu tidak pernah terhenti….

Dear our mama,
We never wish to hurt u, never…
If we ever hurt u…
We never meant for it…
We are really sorry if we’ve said somethin’ wrong
We were so stupid to say such words
We just let out ur deepest sorrow to our beloved friend
But we never meant to hurt anyone feeling..never…
We love u…n thankful for every kindness n sacrifice u did
May God bless u always…

me:
amoi on behalf of the rest

p.s we will walk out and say goodbye…

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang² yang beriman…al-fatihah

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. John Johny says:

    Still remember at teratak anna .. kau pergi jua

  2. laksamana says:

    tak per …minggu ni saya dok sibuk dok cari maklumat jer…tah tau rasa sedih jugak….sebagai saudara muslim….hari dah jumpa maklumatnya ….di blok kujie/mama…syukran

    laksamanas last blog post..AL FATIHAH BUAT PEMILIK TERATAK

    • @laksamana, mengimbau kenangan lama….cari tajuk entri Andai Itu Takdirnya..klik pada Arkib di atas…cari pada categori Teratak Santai

  3. laksamana says:

    salam…nampaknya ana yang ketinggalan jauh…baru tahu minggu nih…masa nak buka laman tuh melalui link email 2006…al fatihah

    laksamanas last blog post..AL FATIHAH BUAT PEMILIK TERATAK

    • @laksamana, salam

      maaf…saya dapat emil tetapi sya tiada kata-kata untuk ditulis

      carilah di maklumat di blog ini, tulis katakunci ‘teratak santai’ pada button ‘search’ di atas tu..

      baca dah fahami sendiri

      saya tak boleh komen diblog saudara dan tak boleh hantar msg di chtbox

  4. Al-Fatihah.

    ODs last blog post..Di Malam Sepi, Aku Bermimpi…

  5. kenangan masa lalu..
    menusik jiwa…

    midi suriram yg diberikan oleh arwh masih lagi aku simpan dan menjadi ringtone rasmi hp aku…

    isk..iskk

  6. kenangan manis yang selalu dalam ingatan… kehilangan adik Strawberry terasa macam mimpi… bila teman belek2 balik YM adik, terasa seolah2 dia masih ada di kalangan kita…mudah2an rohnya tenteram sekarang dibawah rahmat Allah…Amin…

  7. semoga dicucuri rahmat .. (tumpang mendoakan)

  8. ALFATIHAH..(kdg2 teringat kenangan lama berceting di TAA). rindu pd the good old days. -neeza-

  9. aku lom sempat kenal teratak dia dah mati.

    Anyway aku adalah pempromote forum bincang.net.

  10. ermm al fatihah utk arwah..
    tiba2 sy rindu akan warna pink tu..