Di hari Pernikahan

image

Alhamdulillah.. hari ini 30/05/2013 adik bongsu saya Ku Rab’beah telah selamat diijabkabulkan bersama pasangannya Mohd Sobri.

InsyaAllah majlis walimatulurus dipihak kami akan diadakan pada hari Sabtu 01/06/2013.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. semoga dapat membina keluarga yang harmonis dan bahagia selalu sampai kakek nenek …
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Berbagai Pengolahan dan Daur Ulang SampahMy Profile

  2. Selamat pengantin baru..cantik manis orangnya..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Sekeping Nota Untuk AyahMy Profile

  3. sama tarikh dengan pernikahan adik saya…tahniah dapat adik ipar…yea…
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Kisah Jiran Yang TerlampauMy Profile

  4. Tahniah!

    Didoakan moga adik Cikpuan Kujie tetap bersama suami tercinta.

    Moga terus bahagia. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Asyrof – Blogger Tanah Arab ..Jangan Baca Jika Anda Tidak Mahu Hadiah!My Profile

  5. Semoga tetap kekal selamanya
    Jom terjah post menarik dari munir ardi ..Earning Dari BlogMy Profile

  6. Tahniah ye kpd adik akak πŸ™‚ Didoakan supaya berkekalan hingga ke syurga abadi, Syurga Firdaus.. amin πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Izuddin ..Doa Minta Jodoh Sampai CepatMy Profile

  7. tahniah kak

  8. tahniah buat adik bongsu kak jie…
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie @ Nis Azmier ..Musim anak-anak tidak sihatMy Profile

  9. tahniah kepada pengantin. moga rumah tangga yang dibina kekal hingga ke jannah. InsyaAllah.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Anak : Mengawal Emosi MarahMy Profile

  10. tahniah kat adik kak jie, semoga berbahagia dan berkekalan jodohnya sampai ke syurga.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..9s Jika Belum Berjaya – Dr. Azizan OsmanMy Profile

  11. Selamat pengantin baru semoga berbahagia ke anak cucu, terlepas suda nak makan nasi minyak.
    Jom terjah post menarik dari Daniel Haris ..Personal Loan Cash Financing-iMy Profile

  12. Tahniah kepada pengantin. Saya jugak masih tak kawen2 hehe…
    Jom terjah post menarik dari Aliya ..Get The Fund You Need QuicklyMy Profile

  13. Selamat pengantin baru buat adik kak jie…

    P.s : melepas Abang ensem nak tackle..hik3…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Pengalaman Shopping Online di Nile.com.myMy Profile

  14. tahniah buat kakjie..semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya..
    Jom terjah post menarik dari Puan Bardboo ..Mengasah Bakat MenembakMy Profile

  15. selamat pengantin baru adik kak jie…
    Jom terjah post menarik dari afif ..Perangkap Magis WTF PelaBuran HartanahMy Profile

  16. semoga berkekalan ke akhirat hendakNya..insyaAllah πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari BeritaKaki ..Hadiah Harijadi Awal Kepada Scha AlyahyaMy Profile

  17. Selamat Pengantin Baru buat Ku Rab’beah. Dan tahniah kerana mendapat ahli keluarga baru buat Kujie.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Lawatan ke Universal Studio Singapore Bahagian 1My Profile

  18. tahniah buat adik kak jie… semoga bahagia hingga ke Jannah.. aminnnn
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Nafsu KuatMy Profile

  19. Musim kenduri sekarang ni..
    Jom terjah post menarik dari Yus ..Nissan Motor Indonesia lancar Grand Livina generasi baharuMy Profile

  20. tahniah kepada adik akak… semoga perkahwinan berkekalan hingga ke anak cucu… sampaikan salam untuk kedua mempelai.
    Jom terjah post menarik dari Mama Murai ..Akhirnya….My Profile

  21. Selamat pengantin Ku Rab’beah. Barakallahuma..
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Maaf, Encik Orang MiskinMy Profile

  22. fuh..kahwin dah orangnya..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar DenaihatiMy Profile

  23. Selamat Pengantin Baru. Alololo.. Comel pengantin tue.
    Jom terjah post menarik dari fyna ..Keputusan JDT vs Pahang 1 Jun 2013 , Siapa Bakal Ke Final?My Profile

  24. assalamualaikum kujie…tahniah2 yer…:)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Pahala Untuk Seorang IsteriMy Profile

  25. Tanniah kepada adik bongsu kak Jie sudah pun menamatkan zaman bujang dengan jejaka pilihannya. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..LIVE LIFE LARGE LG’s blogger eventMy Profile

  26. Selamat menempuh hidup baru, semoga menjadi keluarga sakinah, mawadah dan warohmah
    Jom terjah post menarik dari Rina ..How To Get and Create a Free Blog From .Edu DomainMy Profile

  27. selamat pengantin baru kepada adik kak jie..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Cara Mandi WajibMy Profile

  28. ada lagi adik kak jie yg muda belia πŸ™‚ slmt pgantin baru…
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..Nak citer jugak ragam anak2 semalamMy Profile

  29. Tahniah! Barakallah!

    Puas meneke siapalah yang kahwin dlm post sebelum nie…
    Jom terjah post menarik dari Izzuddin Fauzi ..WWMy Profile

  30. tahniah…semoga berkekalan πŸ™‚

  31. tahniah & selamat pengantin baru…
    ramai org kenduri 1/6 ni…
    Jom terjah post menarik dari ieda ..GAJI 8 JAMMy Profile

  32. Selamat menikah dan semoga langgeng πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Berbagai Pengolahan dan Daur Ulang SampahMy Profile

  33. Alhamdulillah majlis akad nikah dah selesai..angah mungkin tak dapat datang hari kenduri nanti sebab tak dapat cuti Jumaat…kalau ikut plan, nak bertolak ke Ipoh malam ni, Jumaat dialisis kat Ipoh dan gerak ke Baling hari Sabtu..
    Apa2 hal pun kami di Kuantan doakan semoga majlis berjalan sebagaimana yang dirancangkan..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Buruk Baik Makan Coklat.My Profile

    • Oooo…kami ni dok bercakap-cakap Angah nak mai, tapi tak dapat cuti nak buat mcm mana.
      Cu dok cerita kisah ikan kaloi tak?

      • Takde pulak cerita bab ikan kaloi..mungkin tak sempat nak cerita lagi kot sebab mak demam..rasanya sebab penat sangat pi sana sini..nanti angah pi rumah mak nak kena tanya ni..
        ** Sebenarnya dah berangan nak makan gulai kawah di Baling tapi keadaan tak mengizinkan.. πŸ™
        Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Tips Buat Duit Dengan Blog Dari Seminar DenaihatiMy Profile