Goodbye For Now

drawn and coloured by :iconamifiq:(me)

Angah akan balik semula ke asrama, awal dari pelajar lain kerana ada program  untuk calon SPM 2011.

Wish me luck and keep me in your prayers. Kalau rindu, tataplah belahan dadaku…:lol:

*my scheduled auto post

About angah

Amirul Syafiq -
I got an offer to a college
It’s 368 kilometers away from home…

"If you're confused you're in Fantasy or Reality, Then you're not in Reality"

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ape maksdu tataplah belahan dadaku tu? dah gugel tp xjumpe =p
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Betulkah aku lahir dalam bulan aprilMy Profile

  2. muhammad fakhruddin says:

    Bittaufiq wan najah Angah 😎

    Adik saya pula sedang berdebar menanti 23 Mac.
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Once Upon A Time In Sabak BernamMy Profile

  3. aimannajmy says:

    Good luck utk SPM 2011.. moga straight A hehe
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..Jalan-jalan Jeti Semeling Part 1My Profile

  4. takpa..anak tu nak belajar je..bukan buat benda tak snonoh
    hoho
    Jom terjah post menarik dari abang zam ..YesI am a Typical MalaysianMy Profile

  5. nasib baik x ray angah nampak tulang je hehe. anyway, selamat bercuti kujie. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Cikgu Shida Motivasinya- buat apa pun- biar bersungguh!My Profile

  6. good luck angah,….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Hadiah Yang Boleh Buat Suami Menitis Air MataMy Profile

  7. all the best utk Angah… 😉
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Dulu ahli bina badan- kini mak nyah glamorMy Profile

  8. Good luck. belajar rajin-rajin.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Telefon Rumah VS HandphoneMy Profile

  9. samanosuke_04 says:

    wahahhaa.. kalo yang curious akan tekan belahan dada tue.. termasuk orang cam aku.. hehe, pastue pegi post lama yang pasal x-ray tue.. dah baca daa post tue, cuma tak igt.. cessss!!!
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..5 Tips Menggunakan Google Secara Pro!My Profile

  10. oh myyy! sebaik saja terpandangkan anime tu, terus teringat post2 lama kat blogspot zaman dolu2. semua guna gambar anime! 🙁
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Wordless Wednesday 1My Profile

  11. Assalamualaikum,
    Nanti akan jumpa lagi pada cuti sekolah akan datang.
    Angah akan belajar rajin-rajin, jangan risau —–> errr, tetiba je rasa nak jadi Angah
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Email penipu mengaku LHDNMy Profile

  12. Tentu sunyi hanya tinggal berdua dengan Intan. Untunglah Intan tidak perlu bersaing boleh tidur dibawah ketiak ibunya 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Mari bermain Light Painting @ Light GraffitiMy Profile

  13. puteraduyong says:

    tuntut ilmu… perlu pengorbanan… 😉
    Jom terjah post menarik dari puteraduyong ..DI PONDOK USANGMy Profile

  14. Bye² angah..belajar rajin² ye.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Happy Birthday YiyingMy Profile

  15. Seronoknya dapat berjumpa dengan yang dirindui.. Saya entah bila dapat pulang ke kampung lagi, memandangkan cuti semester terlalu pendek, waktu cuti perlu diisi dengan pelbagai kativiti di kampus, dengan aktiviti bersama Majlis Perwakilan Pelajar, semuanya bagai membuat diri terikat dengan melakukan apa-apa..

    Nak singgah menjenguk ke sini pun jarang ada waktu yang mencukupi. Rindu pulak nak baca cerita-cerita Kak Kujie.. Hehehe

  16. good luck angah
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..K29-Minuman tenagaMy Profile

  17. Selamat membuat persediaan menghadapi secukupnya untuk Angah!
    Jom terjah post menarik dari author faethal ..Drakula Dihukum PenjaraMy Profile

  18. er, jangan sedih..
    bak sabda Rasulullah, sesiapa yang menempuh suatu jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan mempermudahkan untuknya jalan ke syurga.

    nak apa lagi kan?

    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..kepada pencari bahagiaMy Profile

  19. mesti rindu kt anak. wish him all the best
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..MRT Route Sg Buloh – Kajang Latest &amp OfficialMy Profile