Google – I’m Feeling Lucky

Buka Google Translate – guna from English to Malay

Taip ‘ up ‘ dan tengok apa yang telah diterjemahkan oleh Google.

Bukit rakyat Malaysia pengguna tegar Facebook.:lol:

Nak main lagi?

Buka Google, tulis Google Gravity dan klik I’m Feeling Lucky. Cuba pula Google Sphere , Rainbow Google , Google Easter Eggs atau Google Hacker.

Buka Google, tulis who’s the cutest dan klik I’m Feeling Lucky.  Mesti terkejut dengan jawapan Google! :lol:

Try lagi dengan 133t, Google Epic , Google Heart Page

Dah……… macam tak ada benda lain nak main!

p/s-  selalu guna button Google Search untuk  untuk buat pengiraan pantas.  Contoh : taip 25*25= klik button search .

©kujie – Selamat Tahun Baru…Ma’al Hijrah 1432H

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Saya pernah try sikit je . Sat lagi , nak try yang lain . Nak tahu juga apa yang terjadi
    Jom terjah post menarik dari Farah ..Pergi My Profile

  2. syahrilhafiz says:

    taip syahrilhafiz gak… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Cara menghadapi tekanan jiwa tak tentu arah!My Profile

  3. smart laa idea ni.
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Semua beli dekat cinaMy Profile

  4. saya try who’s the cutest tu kat google. YOU ARE kata dia.. hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari syuhada ..salam Maal Hijrah 1432HMy Profile

  5. rajin betul la kak kujie ni main chak2 ngan en google yerk… 😆
    Jom terjah post menarik dari shay ..MAAL HIJRAH 1432My Profile

  6. entahnya… maza pun tak terfikir nak main bendalah ni.. hehehhe

    boleh cuba ni.. hahhaha
    Jom terjah post menarik dari maza ..Atok dan penyepit CinaMy Profile

  7. Ye Encik Zizan… Salam tahun baru..moga kita sama² dilindungiNya

  8. tak de idea nak update blog..bolehlah main2 dgn Google 😆

  9. salam maal hijrah buat kakjie sekeluarga, huhu lama tak main2 ngan google ni
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Inilah kerja fahim bila di pasarayaMy Profile

  10. syok jugak la main benda nih.. huhu
    Jom terjah post menarik dari eiman ..Muhamad Adeeb Razin Sudah Boleh MeniarapMy Profile

  11. wah menarik… dulu tau pasal google gravity jek
    Jom terjah post menarik dari Blur ..Mencari HostingMy Profile

  12. kadang2 suka gak main2.. taip nama sendiri la, nama org lain la.hehe..

    salam maal hijrah kak 😀
    Jom terjah post menarik dari serol ..Sakit Kepala atau MigrainMy Profile

  13. banyak trick..
    atau try “google sphere”…
    heheee
    Jom terjah post menarik dari mie ..Hati di Jepun- Usus di BintuluMy Profile

  14. nanti dia keluar amanfirdaus.com. hahaha…
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Kawin itu bukan noktah kepada percintaanMy Profile

  15. sungguh penggoogle tegar. walhal calculator ade je dalam pc tu. haha… Salam Maal Hijrah kak jie sekeluarga, dari kami anak beranak dan isteri.
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Kawin itu bukan noktah kepada percintaanMy Profile

  16. antara penggunaan google yang jarang digunakan tapi banyak fungsinya..hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Salam Maal HijrahMy Profile

  17. aikkkk agak aneh ni

  18. Izzat Aziz says:

    bleh jadi mainan plak dengan google ni..haha

  19. up=facebook???

  20. Ada kawan sepejabat guna google translator untuk mengalih bahasa melayu ke bahasa Inggeris. Pelik bunyinya
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Panduan solekan eyeliner – bab 2My Profile

  21. taip Amanz dan klik I’m Feeling Lucky. =)
    Jom terjah post menarik dari aman ..Google eBookStore Kini Sedia Untuk Di GunakanMy Profile

  22. Salam Maal Hijrah 🙂 Semoga kita terus meningkatkan diri menjadi org soleh/ah hendakNya!
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Maal Hijrah 1432H – Peristiwa Penting Dalam MuharramMy Profile

  23. azizan4444 says:

    salam maal hijrah kak 😉
    Jom terjah post menarik dari azizan4444 ..The Next Three Days – Menculik Isteri Dari PenjaraMy Profile

  24. tak pernah terpikir lak nak buat (main) mcm tue sblm nih…
    leh la try nanti…hahaha
    Jom terjah post menarik dari belalang ..Jawapan Contest Meneka Gambar SBTMy Profile