Press "Enter" to skip to content

Google – I’m Feeling Lucky

Buka Google Translate – guna from English to Malay

Taip ‘ up ‘ dan tengok apa yang telah diterjemahkan oleh Google.

Bukit rakyat Malaysia pengguna tegar Facebook.:lol:

Nak main lagi?

Buka Google, tulis Google Gravity dan klik I’m Feeling Lucky. Cuba pula Google Sphere , Rainbow Google , Google Easter Eggs atau Google Hacker.

Buka Google, tulis who’s the cutest dan klik I’m Feeling Lucky.  Mesti terkejut dengan jawapan Google! :lol:

Try lagi dengan 133t, Google Epic , Google Heart Page

Dah……… macam tak ada benda lain nak main!

p/s-  selalu guna button Google Search untuk  untuk buat pengiraan pantas.  Contoh : taip 25*25= klik button search .

©kujie – Selamat Tahun Baru…Ma’al Hijrah 1432H

24 Comments

  1. Saya pernah try sikit je . Sat lagi , nak try yang lain . Nak tahu juga apa yang terjadi
    Jom terjah post menarik dari Farah ..Pergi My Profile

  2. saya try who’s the cutest tu kat google. YOU ARE kata dia.. hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari syuhada ..salam Maal Hijrah 1432HMy Profile

  3. rajin betul la kak kujie ni main chak2 ngan en google yerk… 😆
    Jom terjah post menarik dari shay ..MAAL HIJRAH 1432My Profile

  4. entahnya… maza pun tak terfikir nak main bendalah ni.. hehehhe

    boleh cuba ni.. hahhaha
    Jom terjah post menarik dari maza ..Atok dan penyepit CinaMy Profile

  5. Ye Encik Zizan… Salam tahun baru..moga kita sama² dilindungiNya

  6. tak de idea nak update blog..bolehlah main2 dgn Google 😆

  7. Blur Blur

    wah menarik… dulu tau pasal google gravity jek
    Jom terjah post menarik dari Blur ..Mencari HostingMy Profile

  8. kadang2 suka gak main2.. taip nama sendiri la, nama org lain la.hehe..

    salam maal hijrah kak 😀
    Jom terjah post menarik dari serol ..Sakit Kepala atau MigrainMy Profile

  9. sungguh penggoogle tegar. walhal calculator ade je dalam pc tu. haha… Salam Maal Hijrah kak jie sekeluarga, dari kami anak beranak dan isteri.
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Kawin itu bukan noktah kepada percintaanMy Profile

  10. wanmus wanmus

    antara penggunaan google yang jarang digunakan tapi banyak fungsinya..hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Salam Maal HijrahMy Profile

  11. Izzat Aziz Izzat Aziz

    bleh jadi mainan plak dengan google ni..haha

  12. up=facebook???

  13. belalang belalang

    tak pernah terpikir lak nak buat (main) mcm tue sblm nih…
    leh la try nanti…hahaha
    Jom terjah post menarik dari belalang ..Jawapan Contest Meneka Gambar SBTMy Profile

Comments are closed.