Hari Bapa Seorang Lelaki

Kena dera dengan isteri siapkan rumah .

Kena pujuk anak kesayangan merajuk bila kena marah dengan mamanya.

Intan : ” Abah tak pernah pun marah mama”

Abah : ” Ada… abah marah mama dalam bilik “

Intan : ” Abah tipu…. Intak tak pernah tengok pun abah marah mama”

Mama :

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. faisal – mmg dia suka renovate rumah sendiri…tapi itulah…berapa tahun nak siap tataulah

    sabar je lah…

  2. azis – tapi kalau terover2 manja nya…rimas gak ..

    sikit2 nk call abah..sikit kena marah nk tepon abah..

    ee…abah dia blk kerje tiap hari siap berdukung lagi sampai skrg ni…cium2 peluk2..

    eee….kakjie jeles ke?

    hahahahaha

    Intan – Pengakuan berani mati tu

    he he he…

  3. Intan Rosnitta says:

    Kisah dera seorg bapa di hari bapa!

    >> Leh jadi tajuk utama dlm paper ni 😛

    >> Intan jeles! Org nama intan mmg kuat jeles kot..hahahahahhaa

  4. azisazahar says:

    ok jugak tu kakjie..untung tau intan macam tu…rapat dengan ayah die…ke mak die yang jeles sebenarnya???? hehehee

  5. neeza – hahaha..dah sendiri yg renovate..sendirilah tanggung kan

    mz – pic yg 1st ke yg 2nd?

  6. nUr@dDeEn – salam..lama tak dtg…

    azlan lin – satu hari tu je…sempena hari bapa

    😀

  7. ita – amboiii makcik ni…. jauh beno langkau tu

    maksu – sik bek ade sorang bini je..

    hahaha

  8. mz – issshhh..rahsia…budak bawah umo ramai kt sini

    he he he

    muadz – sebab soranglah yg menjadi2 diva dia tu

  9. :)) keh keh keh
    *masih lagi tergelak tgk entri nih*
    **tgk tau bukan baca** 😛
    :)) kes kes kes

  10. Neeza Shahril says:

    hehe.. sian Intan.. tapi sian lagi kat abah..
    kena dera di hari bapa tuuuu… hehee..

  11. azlanlin says:

    kompom abahnya bukan pemarah….mamanya kena kontrol semuanya..heheh

  12. nUr@dDeEn says:

    Hehehe..
    Salam Kak Jie!

  13. ciannn kat abah tu

  14. ita.itu says:

    abah marah mama lain skit pesen..tanye mama..marah abah syok kan..kah..kah.kah

  15. muadzlife says:

    ha tu lah baru sorang anak dara tu..saya kena menjawap 3!! sumer dok jeles….

  16. :)) muahahahaha
    *tumpang gelak*
    **mcm mana la kujie kene marah dlm bilik ek?**

  17. mat gebu – dia sorang ni..imaginasi melangkau ke langit…ade je skrip utk drama sebabak tu..

    hehehehe..bukan apa..tak elok bergaduh depan anak2…:p

    Encik Shrek tak de hari ni..kena ikut tuan lain pergi Shah Alam. Langgar dgn Cik Serena, nak?

    Diya – Tak pe la Diya..mama faham… buka tingkap byk2 pagi2 ni aktif..

    senam jari!

  18. Ziana – kadang2 geram juga..merajuk sikit…eee..telepon abah..sikit2 nk mengadu…Selagi abah dia tak pujuk memang dia menagis sampai muntah2..

    eeee…..

    Azis – Mmg cemburu sgt² dia tau…dgn Along dgn Angah pun..semua org tak boleh rapat dgn abah dia..mcm hak milik dia sorang

  19. Adry – huwaaa….. tak baik kan bergaduh depan anak².. ha ha ha

    btw..thanks for ur comment..salam kenal ya.

    Miss Cloudy – TQ, saya akan linkback.

    TTg Nuffnang..rasanya Miss Cloudy register dan baca maklumat di web Nuffnang..

    Saya sendiri tidak pernah tahu sistem bagaimana digunakan kerana itu bukan sebab utama saya berblogging…

  20. ehhhh silap2. hahaha. akk pulak dh. MAMA!!! hahaha [dok imagine bagik komen kat kak yonna. hahahaha. sejak bila k.yonna ada hasben neh :)) ] sowi ma, byk tingkap skang neh :p

  21. huhu. rajinnya hasben akk… ;))

  22. Mat Gebu says:

    alah3x anak sapa yg nangis.. tu. uikk abah marah mama dalam bilik..ahakss, itu marah2 sayang kan kak jie…mama tu kalau kena marah dalam bilik nanti dia buat wajah “ayu” maut, siap ngengadaaa lagi…ahakss, mati aku kak jie langgo dgn “shrek” dia kang…

  23. azisazahar says:

    hehe…lucu lak intan bleh jeles dgn mama dia…

  24. sure hangin jek intan kalau tgk kak jie gelakkan dia kan?
    🙂

  25. miss cloudy says:

    thanx for the kunjungan balas…
    nak add u to my blogroll ye..
    owh btw.. nuffnang ni mcm mana sbnarnyer? how does it really work? visitor yg ke blog kita kena click dekat iklan dia tu baru dikira ke mcmmana?

  26. Papa marah mama dalam bilik… papa tu sayang ngan mama… dalam bilik best skit nak pujuk apa… ahaks 🙂

    Anak anak pun tak dapat papa mama bergaduh… hehehe

  27. Yonna – memang mama gelak guling²..
    sungguh jeles dia tu…

    adoilah… dgn mama dia pun nak jeles. Kalau depan dia, mmg langsung tak bagi duduk dekat…nk tium2…ke…dia marah..dia jeles.!

    cakap anak2 tu tulus..ikhlas..jelas dan tulus!

  28. haha..
    lawak la ikon gelak mama tu..
    mcm perli :p
    hek3..

    kesian seorang ayah eh :p
    kene dera buat umah lak :p

  29. dbi – mana der..mama tak marah.. selalunya berleter je:p

  30. papa marah mama dlm bilik ke papa yang kena marah dengan mama dlm bilik???