Hari ini…. Bukan semalam…

Terimakasih untuk segala kiriman sms, email juga pesanan di kotak ‘anak rusa‘ saya. Saya mendoakan untuk semua teman² yang berkunjung ke laman blog ini semoga Allah memelihara kita semua dari dugaan dunia dan sentiasa dilimpahi berkat.

Yonna: “mama, nape x angkat kol? huhu…Yna nk wish ni..happy birthday my mama.. wish u a gud healthy n happiness..may the happiness alwiz be by ur side…Luv u mama! Mama da tua tau… he he “

Saya tau akan ada panggilan  dan akan ada sms…hahaha. awai² lagi dah set mode ‘sengap’ !!! Malam hari jadi mama MALAM JUMAAT,lah….sayang…. Walaupun mama dah tambah tua setahun tapi mama belum menopause!!!

Jie ~ Ini entri terakhir sehingga saya balik dari bercuti……… jaga diri semua & maafkan segala kekhilafan yang ada, yang zahir atau yang batin, yang sengaja atau yang tidak, baik yang tersurat apatah lagi yang tersirat…
Saya baru mendapat Personal Message dari Amin…saat ini ketika ini…airmata saya tidak tertahan lagi….Saya terharu kerana dia telah membuat satu laman web istimewa untuk hari kelahiran saya… klik sini Majie Geocities.

heheheh caaak!! majie buat gapo tu?

oh oh saya nampak ada cebisan kek kat mulut mama..
makan tak ingat saya ya?
kang saya mengamok saya tumbok err..
tumbok diri sendiri sebijik.. hehehehe

ma..
selamat hari lahir ya dari saya..
dan wakil dari rakan-rakan Kelantan juga..
semoga semua keindahan yang mama cari..
akan jadi milik mama selamanya dunia & akhirat..

terima kasih..
kerana sudi menjadi “tulang belakang”
kepada kewujudan TS..

dan sekejap tadi..
sewaktu saya sedang asyik..
melihat bintang-bintang..
dan pada saat sedang menghitung waktu..
menunggu hari siang..

saya ada wujudkan satu page pada ma..
sebagai tanda ingatan tulus dari kami..
rakan-rakan mama..
yang selalu menyokong ma dari belakang..

simpan ia sebagai kenangan..
kerana bila saya rasa ianya sudah jauh ketinggalan..
saya akan menutup laman tersebut..

maafkan atas baziran masa..
mama membaca message ni..
datang saya cuma seketika..
dan seketika itu..
adalah bermakna..

http://www.geocities.com/admie24/majie.htm

p/s= jangan lupa pasang speaker untuk lebih penghayatan hehehe..

baik baik lari lari lari

Saya juga rindukan mereka ini-Log Gabbly 17 April 2007

gabber244: dear MissYu, still remember us? juz wanna wish u a happy bithday! 40th burstday rite! May God bless u alwiz…may u hav everthin wonderful in ur life…~ from us

17 Apr, 10:57:39 PDT> gabber691: salam buat k.jie..kami online ni nak ucapkan selamat hari lahir yg ke-40 buat k.jie. Kami doakan k.jie mendapat rahmat Allah sentiasa…semoga Allah memberi rahmat kpd usia, sihat sentiasa dan kegembiraan buat k.jie sekeluarga…tak lupa murah rezeki

17 Apr, 11:00:46 PDT> gabber244: we r happy that u guys doin fine wif da forum..hope everythin goes well..keep up da good work..we heard dat u guys wanna do bowling tournament..well done..and oj..u r now at Plaza Sentral rite? nice pics..

17 Apr, 11:03:53 PDT> gabber965: hoho!! tom tom remember me? tom tom must remember..cute so tom tom..like da pic at hard rock..cool tom tom..opss..sorry mama, wish u happy buuursttttttttttttday!!! so happy 4 u…good mama..

17 Apr, 11:10:32 PDT>gabber691 : kami bertiga je dpt online serentak mlm ni..yg lain tak dpt..dah tidur kut waktu ni..kami semua baik2 sj skrg..teruskn kehidupan cam biasa…but bz teramat..dah bertambah komitmen keje..family..dll

17 Apr, 11:13:07 PDT> gabber691: pezal x dpt kami contact. dia je yg contact kami tp kami tak dpt contact dia..last time dia call dr US..maybe dah stay kat sana pulak..he’s not in Malaysia nor in Paris now..Tp kami rasa dia dah ok. hopefully macam tu la..he’s ok..

17 Apr, 11:16:11 PDT> gabber965: bro faizal is a strong man..he’s ok..must be ok..although he seems a ‘hopelessly romantic’ guy..he’s strong..great spirit…a fighter…never giv up..i think he’s orait n doin great.. 🙂

17 Apr, 11:18:45 PDT> gabber691: lastly…buat semua admins and mods TS, selamat maju jaya. maaf kami memilih utk menyepi, but our prayers to u guys…

17 Apr, 11:19:17 PDT> gabber244: cheers to ole frens…God bless!

17 Apr, 12:06:05 PDT> gabber308: happy birthday k.jie…sebahagian mesej kami di gabbly ni dah hilang..banyak juga yang kami taip tadi..jd kalau k.jie nak baca keseluruhan text, klik kat ikon RSS feed yg warna oren tu…kat situ boleh baca semua mesej kami…insyaAllah…

17 Apr, 12:22:09 PDT> gabber737: click da rss feed button to read our whole messages..damn gabbly..deleted our messages to MissYU…happy birthday…

17 Apr, 19:10:23 PDT> gabber878: assalamu’laikum

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Moga kak Jie and family dipanjangkan umur and murah rezeki..

    Happy Birthday kak jie!

  2. Terimakasih semua atas ucapan…. muaaahhh….!!! Many thanks for all the kind words…. luv

  3. amboiiiii! mak cik kujie nih sambut bezday 7 ari 7 malam ek?

  4. ish, apa plaks menopos, lambat lagi, kan jie.

  5. ita.itu says:

    happy bday kak jie..semuga murah rezeki ye kak..cpt2 tmbh baby lg..hehe

  6. muadzlife says:

    semoga selamat senantia…hari ini dan hari2 yang mendatang

    muahhhh

    big hugs

  7. Rockrider 9.1 says:

    Happy birthday kak jie.
    Moga dilimpahkan rezeki dan diredhai.

    errr…yongtaufoo jom!

  8. Lily.Lulu. says:

    happy birthday kak jie !!!!!!!!!!!!

    moga panjang umur, diberi rezeki yang lebih …

    dan berbahagia selalu
    🙂

  9. uglyman says:

    Chuc Mung Sinh Nhat

  10. Jie, ya Allah akak tertinggal kapal jauh dah ni..awat laa xda org ting tong kat akak..Jie cayang..Happy Belated Birtday..May ur dreams come true…I love u…Muah..muahh..muaahhhhh…

  11. hpy blated bday..sory lmbat wish..;)

  12. selamat hari lahir.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin..

  13. Neeza Shahril says:

    Happy Birthday Kak Jie. Semoga bertambah ceria dan dipanjangkan umur…

  14. ahib0205 says:

    takbir! =) keep blogging with share everything… Ya Allah.. murahkanlah rezeki saudara ku ini… tabahkanlah menghadapi segala dugaan dan rintangan..

  15. moga selamat segalanyer…
    amin!!

    muahhxxx..

  16. Kak Jie

    saya dah masukkan “Seleksi Mudin001” kat Beras Kujie.

  17. happy birthday kujie.. moga cepat dpt cucu hehe!

  18. kurt kuden says:

    Kak kujie. Hepi Burfday! sorri lambat!! hehehe.. smoge segala yg diimpikan menjadi kenyataan!!!

    have a blast!

  19. Jie,
    “SELAMAT HARI LAHIR” semoga gembira bersama keluarga dan suami tercinta. Panjang umoq murah rezeki…

  20. ~mama ranggie a.k.a eira~ says:

    terlambat ke nak wish ni?

    hepi besday kak jie…

    semoga berbahagia selalu…

  21. kumb@ng says:

    lope lak nak wish…happy birthday…yang keberapa ek?hehe 😀

  22. kumb@ng says:

    selamat bercuti…kujie… 🙂

  23. Kasawari says:

    Kak Jie.. cayalah.. malam Jumaat silent mode handset tu.. macam Kasawari gak malam tadi..tapi bukan apa..sebab tengah menyongkak dalam panggung.. he he

  24. Kak Jie,

    Happy Birthday.
    Smoga dimurahkan rezeki..
    Smoga dipanjangkan umur..
    Smoga sentiasa kekal bahgia di samping mereka yg tersayang..
    Dan selamat bercuti..
    BIG HUGS utk Kak Jie..

  25. one love says:

    hepi bday kak jie!

    wish i cud meet u some time.

    “usia tidak akan bertambah, tapi boleh dipanjangkan”
    kata2 seorang guru.
    maksudnya, usia kita tidak akan boleh menjadi 61 sedangkan masa tu kita 60, tetapi jangka masa selama 1 tahun kita berusia 60 tu boleh menjadi panjang dan terasa lebih daripada 365 hari yang ada…

    itulah yang kita minta.

  26. PuteriSatu says:

    epy besday kak jie…semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia juga dirahmatiNya sentiasa…

  27. MA,happy belated birthday…semoga panjang umo & murah rezeki..

  28. cendawanintim says:

    Slamat bercuti K. Jie, slamat pegi n slamat pulang…nanti jangan lupa souvenier erk…

    muahhhhhs tuk K. jie..

  29. suealeen says:

    hepi beday kak jie.. panjang umur, murah rezeki..

  30. Happy Birthday Kak Jie…moga kak jie panjang umur, bertambah bahagia dan ceria dan dipermudahkan segala urusan…..kerja dan rumahtangga…

  31. epi bezday!! moga sehat dan ceria murah rezeki dan di lanjuttttt kan usia 😀

  32. echah_syed says:

    patut laa pagi ni basah jer rambut.. :p

    meno-pause ?? ok laa tu kan normal bagi org pompuan..

    lelaki pun ade gak pause2 ni..tp tak ngaku.. oppps !

    yg takut tu tak meno-pause sampai bila2..tu dah abnormal..kena dok planet lain :p

    epi besday jie ** hugs **

  33. Mat Gebu says:

    ALLAH SELAMAT KAN KAMU,
    ALLAH SELAMAT KAN KAMU,
    ALLAH SELAMAT KAN KAK JIEEE “ANGGUN”,
    ALLAH SELAMAT KAN KAMUU…..
    MOGA PANJANG USIA, DAN KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT HENDAKNYA, INSYA ALLAHHH….AMINNN!!!!!