Header Hidup Biar Sedap

Header Hidup Biar Sedap pertama kali dilancarkan untuk tatapan umum ( background hadirin tepuk tepuk dan  belon dilepaskan ke udara ) Dah seminggu cari gambar yang sesuai, terimakasih kerana ramai yang bagi idea untuk guna  lukisan Intan dan my sweet friend Jiji yang siapkan header ni dengan cantik sekali.  Hubungi Jiji, dia ada banyak idea menarik untuk header.

Sebenarnya 2-3 hari ni mood ovulation cycle dan kadar magnesium dalam badan yang meningkat dan kekurangan hormon progesteron dan berlebihan oestrogen menyebabkan banyak post entri agak sengal dan saya lebih banyak diam.

Tengahari mood kembali ghairah bila dapat satu DM Twitter :

“Kami” dah dapat alamat, no tepon umah, no handpon, no bapak dia, facebook dia. Haha. Tgu masa nk reveil.

©kujie- saya percaya hukum karma – dia juga!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. salam kak. camna nak buat header pastu nak masuk kat blog kita?header saya takda gambar la, membosankan.
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Alpha Lipid di Utusan MalaysiaMy Profile

  2. Saya memang suka tengok header Kak Jie . Buka je blog kak Jie tadi , terus senyum sebab header tu .
    Jom terjah post menarik dari farah ..Hati Kecil Berbicara Mulut Itu Riuh Bertanya My Profile

  3. headernya elok banget…
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..THE TWILIGHT SAGA- ECLIPSE Sinopsis Movie TrailerMy Profile

  4. header kawaii!

  5. Comellah header ni.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Azuan ..Dapat Balik PR5- Google Pagerank Sedang Update keMy Profile

  6. hafizmd says:

    tadi masuk..ingat dah salah rumah..bagi salam..eh..dah betul dah ni rumah kak jie..hehe..rupenye header baru..mmg mengancam..so sweet..
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Oh- Iran- habis diselongkarnyaMy Profile