Peribadi

Header Hidup Biar Sedap

Header Hidup Biar Sedap pertama kali dilancarkan untuk tatapan umum ( background hadirin tepuk tepuk danΒ  belon dilepaskan ke udara ) Dah seminggu cari gambar yang sesuai, terimakasih kerana ramai yang bagi idea untuk gunaΒ  lukisan Intan dan my sweet friend Jiji yang siapkan header ni dengan cantik sekali.Β  Hubungi Jiji, dia ada banyak idea menarik untuk header.

Sebenarnya 2-3 hari ni mood ovulation cycle dan kadar magnesium dalam badan yang meningkat dan kekurangan hormon progesteron dan berlebihan oestrogen menyebabkan banyak post entri agak sengal dan saya lebih banyak diam.

Tengahari mood kembali ghairah bila dapat satu DM Twitter :

“Kami” dah dapat alamat, no tepon umah, no handpon, no bapak dia, facebook dia. Haha. Tgu masa nk reveil.

Β©kujie- saya percaya hukum karma – dia juga!

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

68 thoughts on “Header Hidup Biar Sedap

  1. aiyooooooo manyak lawa la kak jie..suka sgt masuk blog kak jie ni…. rasa nak peluk2 dan cubit-cubit pipi (sib baik takde) hehe
    double thumbs up buat kak jie
    Jom terjah post menarik dari tpinky ..Jiwa KacauMy Profile

    1. cik lily oei bernas apanya buntu sebenarnya kalo tak caya tanya kak jie berapa bnyk mock up header utk terbit yg final ni eheh@!~

  2. menarik dan tertarik lah kujie
    blog saya tak berheader juga, teringin juga ada header sendiri

    *semenjak dua menjak ni asyik terjumpa je perkataan karma…
    mesti ada cerita menarik disebalik 5 huruf tersebut…
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Tutor PeribadiMy Profile

  3. ya allah mama! comel sangat sangat sangat! rasa nak gigit je katun belon2 tu. siapa sangka. lukisan comot intan tu rupanya antara benda paling berharga untuk diabadikan dalam blog ni πŸ™‚

    hahaha.mula2 yonna pun pelik gak apesal la muka Along masam. ohh tgh marah rupanya LOL. intan,meh lukis header kakak yonna meh HAHAHHA

    THE SCRET HAS BEEN REVEALED!! I CANT WAIT MAMA! HAHAHAHAHA. KITA NI SENTIASA DIPERHATIKAN.ADA ORG LUPA BENDA TU
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Wajdi SelisingMy Profile

    1. image semua tu sgt dekat di hati- anak2 dan suami , kucing, pokok2 di halaman, cendawan celah2 batu tepi kolam…rama-rama berterbangan..semua tu depan mata, di sebalik meja pc…

    1. tanya intan knp muka along masam je
      dia ckp…masa gambar ni di lukis, dia tgh gaduh dgn along
      jadi dia lukis along tak lawa…hehe πŸ˜†

      sekeping lukisan 2 inci x 2 inci ada byk kisah

Comments are closed.