Hello…. Can you hear me?

“kakak arr….you punya telefon tak buleh repair ….”

Glup!

handphone

Hello
Do you miss me?
I hear you say you do
But not the way I’m missin’ you
What’s new?
How’s the weather?
Is it stormy where you are?
Cause you sound so close but it feels like you’re so far


Dulu eksen giler.……..tayang henpon berkamera katanya…sana snap, sini snap….sekarang? Ambek kau!

Selongkar bilik  tadi cari  balik henpon cap ayam  saya yang indah rupawan…. , jeling pun orang tak sudi. Jatuh tergolek, campak ke sana sini boleh pula tahan bertahun² sampai cover bertukar corak abstrak

Mama buruk siku….. henpon buruk macam tu pun bagi ambil balik!

p/s – mana ada buruk, mama pakai intensive care dry skin body cream lahh…..


Bulan lepas saya dapat cek nuffnang RM 350+ tapi telah  digunakan untuk khidmat sosial pada blogger lain, berbaki RM 150. Dalam akaun nuffnang sekarang ada RM 114.90.

Ada sesiapa nak sponser? Apa kata klik iklan di blog ini , cepatlah  dapat cash out.

Ha ha haha….tu kira sumbangan la juga tu.

p/s – dah seminggu tak guna handphone, boleh pun hidup!:mrgreen:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

48 thoughts on “Hello…. Can you hear me?”

  1. Jie… tu lagu kan Jie? Opah dah lama cari lagu tu. Tahun 83 kan lagu tu keluar. Hello baby, how are you doing? Hey baby, were you sleeping… oh I’m sorry…bla bla bla… kalau Jie ingat, boleh tak bagi opah liriknya? Pleaseeeeeeeeee… pweeasseeee… dengan melutut ni Jie… pweeaaasseee

    ODs last blog post..Ular Mengular, Jawab Tag & Happy Birthday Bikash Nur Idris

    1. @nadinezuharra, kak jie bukan internet marketing tak pandai nak b agi tips2
      ada beberapa blog kawan2 otai2 bab mcm ni
      baca blog dia org 😉

    1. @sally, boleh keeeeeeeeeeeeeeeeee korang?

      kak jie tak pe
      mmg jarang ber sms
      bercoling2
      ber ym
      ber email
      bermyspace
      berfs
      ber..ber lagi

      kak jie cuma makcik blogger…merapu meraban 😆

  2. kak jie, hphone anak saya sepuluh kali lebih canggih drp maknya punye. diaorg selalu tarik saya ke kedai phone, tapi saya tetap sayang phone cap itik ni, jatuh sepuluh kali pun setia ngan saya, kalau hilang pun saya tak berdondang sayang, sebab kalau trade in laku 30 hinggit je.

    zanys last blog post..Comelnya….

    1. @zany, anak2 sy mmg minta hp yg mcm2
      tp tak pernah tunaikan…………… habiskan sekolah dulu
      anak2 sy kurang hal2 hp ni

      akhirnya………….skrg ni guna blk hp cap ayam yg tahan lasak ni :mrgreen:

  3. erk..iklan kak jie x kuar la plak…
    nnti dah kuar saya klik..hehe

    mm, skrg ni dlm proses kumpul duit nak beli fon baru…
    fon yg skrg ni dah biol, kadang2 xleh connect ngan kabel n charger…huh

    btw, td entry tu saya ade edit sket, tu yang x nampak lagi tu… :mrgreen:

    1. @spatt, iklan tu ikut suka suki
      kadang2 ade….kadang2 tak de

      malas nk minta merengek dgn abg
      kalo kak jie turunkan ilmu gedik
      cairlah cik abe tu…………..malas je…
      nk yg berkat…so dptkan dgn cara yg berkat

      muahahaha…. :mrgreen:

    1. @kruel74, saya selalu klik iklan blog kawan2…salah satu cara menghargai hasil penulisan mereka yang baik

      sbb…………saya bukan penulis blog yang baik :mrgreen:

      ttg nuffnang……. pelan-pelan

  4. masih menyayangi henpon lama walaupun telah berkali-kali tukar henpon baru kerana punyai sentimental valuenya tersendiri. maklumlah pertama kali beli henpon dgn duit sendiri.

    megats last blog post..ScribeFire, Cubaan Alternatif Kepada Penerbitan Entri Blog

    1. @fiezabaiduri, skrg lain dah bai
      tak nak benda2 tu control hidup
      nak hidup yg kita boleh control
      ………..apa nk rindunya bai
      seminggu ni cik abe ade je kat rumah
      tak pergi site :mrgreen:

  5. Ho ho…..handphone Tie dah lama kojol !!

    Sekarang guna talipon hubby yang beratnya 1/2 kilo !! :mrgreen:

    Tengah tunggu belas ehsan dia …..mana tahu kot2 dapat seru…..hi hi…

    Ties last blog post..Masakan ringkas

    1. @Tie, eeemmm…rasa gak..frust pn ade gak
      mmg itu le satu2 hp yg agak canggih yg ade…

      tapi…………nk buat mcm mana
      dah jadi mcm tu..usaha cari lain :mrgreen:

  6. saya nye hp takleh text sms..multimedia sms and received sms bleh..mati kutuuuu ( even kutu tadak )..tapi..setelah berckp ngn digi nye org..yey..dh leh sms ( selamat kredit..hehehe )
    p/s: mmg mati kutu kalu hp tade atau takleh guna!!

Comments are closed.