Hidup Biar Sedap Sepanjang Februari

Sehingga 28/02/2010 blog ini mengandungi 1,352 Post dan 36,597 komentar. Sepanjang Februari 2010 blog ini menghasilkan 33 Post . Antara 10 post yang mendapat perhatian pengunjung :

Semalam saya terima email pelik –

Saya tak faham …. balas apa.ย  Kadang saya terima email tak penting, tak perlu dibalas.

Pegawaiย  dari agrobank mencari teman sosial. Cerdik sangat guna email rasmi. :lol: nak bersosial dengan uniform kerja….:mrgreen:

Daisypath

ยฉKujie – Masa saya kahwin , entah-entah awak pun masih di sekolah rendah :lol:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

18 thoughts on “Hidup Biar Sedap Sepanjang Februari”

  1. sempat juga singgah blog kak jie hari ni..perjalanan masih jauh lagi dan masih banyak tempat akan disinggahi. salam utk semua visitor kak jie.
    .-= denaihati´s last blog ..Dijemput ke Majlis Jamuan Petang 1Malaysia bersama PM =-.

  2. salam kakjie, yan pun penah gak dapat email yang ala2 macam nie. yang peliknya hantar ke email yang x pernah yan dedahkan kepada umum…ntah manalah dia dapat yan pnya email..huhuhu

  3. hehe.. tak sempat nak bukak uniform daaa.. Banyak gak post kak jie.. dah lah setiap post ada ilmu.. ish ish kagum kagum ๐Ÿ˜›
    .-= yati´s last blog ..Kerna dia lebih sempurna =-.

  4. 33 post sbulan? ๐Ÿ˜ฏ , cane bleh jadik istiqamah camnie arh? jeles tull///
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Menasihat dan Dinasihatiโ€ฆ =-.

  5. agrobank? HAHAHAHHAHA! nak suruh mama buat loan nak byr domain n hosting kot LOL hahaa
    .-= yonna´s last blog ..Dorayaki =-.

  6. Pukul rata, lebih kurang satu entri bagi setiap hari. Tak terkejar nak mengomen di sini bila berderet-deret entri sentiasa keluar. Syabas Kak Jie. ๐Ÿ˜‰ RestNrilekS pulak, pukul rata seminggu lebih satu entri. Hahaha.

    Kak Jie, mungkin ada yang rasa lelaki beruniform itu seksi. Tapi dalam kes ini bukan seksi tapi seksa. :mrgreen:

    Selamat Hari Rabu.
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Hari Kraf Kebangsaan 2010 @ National Craft Day – =-.

  7. feb ada 28 hari aja.. kalau 31 hari bertambah lagi angka tu
    .-= kuina´s last blog ..Roda Hidup =-.

  8. hahaha… salah satu sbb suke merewang blog kak jie… mcm2 komen bole baca, sampaikan komen lari topik pun ade…

  9. idea mencurah2 eh k.jie? boleh masuk tv ni. makcik surirumah blogger terkenal. :mrgreen:

    kakjie, tukar theme lagi? agak kecil tulisannya. klu boleh tulis sket kat atas tu “Ctrl + @ -” utk besar kecikkan font, amatlah baik…
    .-= JHafiz´s last blog ..3 hari yang cemas! =-.

  10. Salam kak jie..
    Pelik tolla manusia zaman skrg nie kn..
    Apela motif die wt cmtu..ish8..
    .-= oh!dawie´s last blog ..Yey..!!Akhirnyaโ€ฆ. =-.

Comments are closed.