Hidup Biar Sedap Sepanjang Februari

Sehingga 28/02/2010 blog ini mengandungi 1,352 Post dan 36,597 komentar. Sepanjang Februari 2010 blog ini menghasilkan 33 Post . Antara 10 post yang mendapat perhatian pengunjung :

Semalam saya terima email pelik –

Saya tak faham …. balas apa.ย  Kadang saya terima email tak penting, tak perlu dibalas.

Pegawaiย  dari agrobank mencari teman sosial. Cerdik sangat guna email rasmi. :lol: nak bersosial dengan uniform kerja….:mrgreen:

Daisypath

ยฉKujie – Masa saya kahwin , entah-entah awak pun masih di sekolah rendah :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. konsisten kak jie menulis sampai dah mencecah ribuan entri.
    .-= beliamuda´s last blog ..30 Penerima Pertama Biasiswa Nasional 2010 =-.

  2. War…Sudah 1300++ post kak? Saya baru sekerat jalan. :p
    .-= tekkaus´s last blog ..How Many Plastic Bottles Will Christiano Ronaldo Wear? =-.

  3. denaihati says:

    sempat juga singgah blog kak jie hari ni..perjalanan masih jauh lagi dan masih banyak tempat akan disinggahi. salam utk semua visitor kak jie.
    .-= denaihati´s last blog ..Dijemput ke Majlis Jamuan Petang 1Malaysia bersama PM =-.

  4. Salam,
    Dunia lebar tanpa kenal wajah buatkan manusia makin kurang susila. Tak sedar, keluasan dunia maya juga boleh buatkan dia dikesan hu huhu
    .-= Anyss´s last blog ..Mohon Sumbangan. SEGERA!!!!! =-.

  5. salam kakjie, yan pun penah gak dapat email yang ala2 macam nie. yang peliknya hantar ke email yang x pernah yan dedahkan kepada umum…ntah manalah dia dapat yan pnya email..huhuhu

  6. macam2taktik kotor skang nih..huhuh..apa nak jadi nih..
    .-= jmr´s last blog ..Cuti-cuti Utara..Malaysia ye, bukan Kutub Utara =-.

  7. hehe.. tak sempat nak bukak uniform daaa.. Banyak gak post kak jie.. dah lah setiap post ada ilmu.. ish ish kagum kagum ๐Ÿ˜›
    .-= yati´s last blog ..Kerna dia lebih sempurna =-.

  8. samanosuke_04 says:

    33 post sbulan? ๐Ÿ˜ฏ , cane bleh jadik istiqamah camnie arh? jeles tull///
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Menasihat dan Dinasihatiโ€ฆ =-.

  9. agrobank? HAHAHAHHAHA! nak suruh mama buat loan nak byr domain n hosting kot LOL hahaa
    .-= yonna´s last blog ..Dorayaki =-.

  10. agaknya yang agrobank tu nak offer plan loan kot hehe!
    .-= Park Air´s last blog ..AKU NAK PAKAI HANDPHONE MAHAL =-.

  11. Pukul rata, lebih kurang satu entri bagi setiap hari. Tak terkejar nak mengomen di sini bila berderet-deret entri sentiasa keluar. Syabas Kak Jie. ๐Ÿ˜‰ RestNrilekS pulak, pukul rata seminggu lebih satu entri. Hahaha.

    Kak Jie, mungkin ada yang rasa lelaki beruniform itu seksi. Tapi dalam kes ini bukan seksi tapi seksa. :mrgreen:

    Selamat Hari Rabu.
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Hari Kraf Kebangsaan 2010 @ National Craft Day – =-.

  12. feb ada 28 hari aja.. kalau 31 hari bertambah lagi angka tu
    .-= kuina´s last blog ..Roda Hidup =-.

  13. hah..terus kak jie letak daisypath tunjuk baper lama dah kawin..semoga dia dapat berfikir sebaiknya..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Tersenyum kembali =-.

  14. hahaha… salah satu sbb suke merewang blog kak jie… mcm2 komen bole baca, sampaikan komen lari topik pun ade…

  15. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

    bersosial pakai unifom keje ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

    apeda… mentang2 ‘hidup biar sedap’ terus pk yang bukan2 ๐Ÿ˜ˆ
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ....dan jawapannye adalah……..!! =-.

  16. idea mencurah2 eh k.jie? boleh masuk tv ni. makcik surirumah blogger terkenal. :mrgreen:

    kakjie, tukar theme lagi? agak kecil tulisannya. klu boleh tulis sket kat atas tu “Ctrl + @ -” utk besar kecikkan font, amatlah baik…
    .-= JHafiz´s last blog ..3 hari yang cemas! =-.

  17. hehehe.. spammer tu kak
    .-= Jard´s last blog ..Best Bits of Project Alpha Season 1 =-.

  18. oh!dawie says:

    Salam kak jie..
    Pelik tolla manusia zaman skrg nie kn..
    Apela motif die wt cmtu..ish8..
    .-= oh!dawie´s last blog ..Yey..!!Akhirnyaโ€ฆ. =-.