Hidup Ini Sedap

stok dah sampai. agreement pun dah ada dgn saya. boleh byar bal d/pymt & sign agreement sabtu atau ahad?

nanti sms saya ya … – message dari facebook

Seronok? Mesti, itu hadiah dari suami. Muaaahhh… terimakasih abang. Rindu sangat nak share detik gembira ini. Kami dah 3 hari tak dapat berhubung keranaΒ  talian internet di sana bermasalah.

Lepas ni kenalah tanggung hutang RM 762.00 setiap bulan.Β  Dah nak sedap,Β  jangan sentap!

 

38 Replies to “Hidup Ini Sedap”

  1. mama cadang nak jual Serena

    besar sgt untuk kami berdua dgn Intan…. ni bukan kes cari lagi besar…ni kes tukar lagi kecik πŸ˜†

    cuma. baru je πŸ˜†

  2. 700 ++ sebulan? @________________@ takpe2, benda sedap kan.jangan sentap hahaa. takpe ma, utk kegunaan family jugak πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari yonna ..GegelungMy Profile

  3. 700 lebih tu nak bayar bulan2 ‘hadiah’ yang suami beli tu lah

    talian internet kat Algeria memang selalu ada masalah – kadang2 seminggu kami tak dapat berhubung.

    ehh…blogwalking mana2 pun tak de salah – itukan melawat blog.

  4. Ada 2 lagi kereta lain kt rumah sekarang yg ok. Tapi semua besar2…cadang nak jual Serena tu. Family dah kecik, kena tukar kereta kecik

  5. pengakuab berani mati…dulu….dulu…..memang lebih 110km/h, sekarang ni tak pernah lebih

    selalu teringat abang di sana, kalaulah berlaku apa2, kesian dia susah hati 😐

  6. 10 tahun dulu, abang bagi beli hadiah rumah, atas nama kak jie. tahun ni ulangtahun perkahwinan ke 20 – beli kereta.

    sedih Nur…entah susah nak cakap..biasa kalau macam ni dapat peluk..hahaha

    p/s – tengah pakai kain pelikat yg tak pernah dibasuh 8 bulan πŸ˜†

  7. agreement yg kita tak berapa nak agree.. ha ha betul sangat tu.

    Saya ambil loan 5 tahun..tu yang rasa macam bayar Inspira tapi kereta kecik je – itu dah cukup untuk keperluan saya.

    Saya bercadang nak jual Serena, keluarga dah kecik…. tak berbaloi lagi.

    p/s – bulan Jun nanti dia balik, Abg Zul trylah tanya dia. πŸ˜†

  8. Ayat yang mula2 tu. Cerita stok, agreement, downpayment segala. Teringat masa abg jadi salesman zaman Tiara bayar downpayment RM 5 ribu. Zaman sebelum Proton Edar wujud. Nostalgia pulak.

    Esok jenuh le nak menenyeh agreement yg kita tak berapa agree tu… hehe

    Apa pun, Tahniah utk Ann. Menggembirakan seorang isteri adalah kebahagiaan tak ternilai utk seorang suami.

    p/s: Trooper tu tak dak org mai tanya dah? 😎
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..ANGKAT DARI TEPIMy Profile

Comments are closed.