Hotel Putra, Didepannya Institut Jantung Negara

Saya di lokasi :

Tingkat 5 ,Putra Hotel, Jalan Tun Razak

Tengah siapkan homework workshop ย tadi, esok kena submit. Bengkel Financial Independent, Strong & Healthy (FISH) oleh Dr. Ahmad Rahman Songip (UTM) ย sangat ย bermotivasi.

Jumpa blogger Wanmus dan Muaz.

kujie ~ wireless hotel ni cun giler!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. petronas sebelah kanan, hospital sebelah kiri…bangunan bersambung dgn hospital
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Jauh Bukan Berjauh HatiMy Profile

  2. x sabar nak tunggu apa yg dibuat oleh kak jie di seminar tu
    Jom terjah post menarik dari mak ..MENGAPA ABANG MENDUAKAN AKU KENAPA MESTI CURANGMy Profile

  3. wandisini says:

    ada gambar kak jie bersama wanmus, muaz hadi, dan rahman basri masa baca blog wanmus. macam mana dengan seminar FISH ini. boleh lah buat review nanti
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Cerita Kedai Kopi 1My Profile

  4. ada buat test jari ke tak?
    Jom terjah post menarik dari ann ..Kota Roman 1My Profile

  5. beruntung kuji dapat join bengkel ni ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari dnoBiz ..Dadah โ€“ Syurga Dunia sebelum Ke NerakaMy Profile

  6. Semasa orang tua duduk di Taman Keramat sebelum balik ke Rawang akan round keliling KLCC sebelum balik menikmati keindahan lampu diwaktu malam

  7. wandisini says:

    itu untuk orang sakit je lah, mana leh kak jie guna heh.. ๐Ÿ™‚

  8. hotel putra ni kat mana kak?yang saya tau depan IJN da perpustakaan negara, wisma sejarah, hospital dan hotel pusrawi, petronas.ke ni hotel yang kat hospital pusrawi tu?
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Alpha Lipid di Utusan MalaysiaMy Profile

  9. TAK PERNAH PILAJ KL LAGI….HUHUHU….

  10. ok – berjiran dgn pesakit depan belakang
    dan pelawat2 pesakit
    insaf dan bersyukur tentang kesihatan sekarang
    elok pun buat seminar kat sini

  11. tak sanggup nak addited kat blog sampai mcm tu..
    kebetulan bawa laptop, try buka ada wifi

  12. pertama kali guna wifi hotel…ok
    sgt bagus –

  13. ishhh…….. maza aida dah popular ๐Ÿ˜†

  14. nasib baik bawa laptop…boleh merayau dlm bilik
    tapi intan yg lebih2…

  15. itu sudah bagus, saya selalu kalau dok hotel pasti kecewa ngan wifi yang disediakan

    dkt lobi je dpt, kalau kat bilik kn guna broadband
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Tersekat di atas kerusiMy Profile

  16. tapi hospital je depan belakang..hehe ๐Ÿ˜†

    insaf dan bersyukur tentang diri sendiri yang sihat, kan…

  17. samalah…router rumah kak jie
    tapi bukan rosak
    tak reti nak pasang lepas hari tu godek2 sana sini
    mcm mabuk je router tu ๐Ÿ˜†

  18. wifi dari ijn pun dapat juga…hehehe

    heartspot.guest.ijn ๐Ÿ˜†

  19. selalunya wifi kat sesetengah hotel, dekat loby je ader..tapi hotel kakjie duduk tu sampai ke bilik memang terbaik la
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Tersekat di atas kerusiMy Profile

  20. router wifi belkin rumah saya rosak..cucuk wayar je la..hehe
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Terkejut Bila Siti Nurhaliza Masuk Kelas SayaFuh!My Profile

  21. princeduyong says:

    wahh…kat situ makan best… ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari princeduyong ..KAU BUATKU MENYAMPAHMy Profile

  22. Sekarang ni kebanyakan hotel memang dah ada wifi yang memang cun. Sesetengah hospital pun dah ada wifi,agaknya tak nak pesakit bosan tak dapat layan internet kot!

    Tajuk bengkel pun dah bermotivasi. Selamat bermotivasi untuk membentang esok.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Mata berpandangan- budi kedapatanMy Profile

  23. jangan lupa, sebut nama maza nanti ya.. heheheh

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Taman Orkid- Kuala LumpurMy Profile

  24. rockinsudu says:

    wifi hotel mesti laju kan. hee
    Jom terjah post menarik dari rockinsudu ..Setelah sekian lamaMy Profile

  25. ingat post guna fon td.. ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari Ezany-Kun ..7 Kebaikan Air Mata Yang MenangisMy Profile

  26. Bilik dia okey tak kujie? Good luck untuk besok ya. ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Over stress buat ramai manusia jadi gilaMy Profile