Izinkan aku untuk tetap disisimu

ada waktu
hibaku mengasak didada
rintihku terpelihara
demi tawa mereka
sedang perasaanku tercalar sentiasa

ada waktu
senyumku layu
bagai dilayur terik mentari
namun suaraku masih terkurung
dalam diam yang lama

Saya berhak untuk berkecil hati.

We didn’t scream or fight. I simply walked away….

AFK – Away From Keyboard

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. 😆 tumpang lalu bleh

    rohocks last blog post..keputusan

  2. lol..
    nape ni kak jie?

  3. salam kak jie…. sekarang ni saya xleh nk disisi akak sebab saya nak gi jamban… lainkali la yer… 😀 peace!

    ibukumbangs last blog post..Kemalangan jiwa – Edisi haiwan

  4. salam kakJie… kenapa nih… ape pun… nice template… lama x kemari… windu pulaks! 😳

    @LiYaNNuaRs last blog post..Sweet’s Blog Award from Eida!

  5. 😕 😕 😕
    Semoga hati Kak Jie cepat kembang kembali… 😐

  6. kita manusia biasa kak jie…. orang lain pun. ada ketika kita kecik ati dgn org, ada ketika mungkin org kecik ati dgn kita. samada sengaja atau tidak, tanpa sedar atau dlm sedar, ia berlaku.

    suaras last blog post..Realiti… Ramadhan Terakhir

  7. Siapa pula yang berhak untuk pujuk kujie ni ?

    Hashim Habeeds last blog post..Aku Menang

  8. life mcm tu la…. take care..

    msjbox p mana aku nk conteng sbb hr nie aku keja hr ahad… huhuhu

    kuinas last blog post..True friendship never serene

  9. nape ye?tapi kadang2 kita rasa cam gitu gak kan..

    arins last blog post..Makan dan makan lagik…

  10. nap eye?tapi kadang2 kita rasa cam gitu gak kan..

    arins last blog post..Makan dan makan lagik…

  11. I like the poem… the rest, no comment… 😐

    samdaddycools last blog post..I won Online Contest on Nuaeman blog

  12. Berbaiklah sesama insan.. jgn dibiarkan tangisan membasahi pipi… tatkala jasad dibawa pergi, roh melayang tinggi.. kesal tiada guna lagi..

    smaelzs last blog post..Hell Fall Upon Us!

  13. Apa nak kata.. tak tau nak cakap dok diam2..sori yek kak jie. Tak tau nak tulis apa2. 😀

    TokNabes last blog post..Ambo Kembali…..

  14. Okay No Lem,

    I tak kisah

    I izinkan…

    Zubli Zainordins last blog post..Bila Harga Petrol & Diesel Nak Dikembalikan Ke Asal?

  15. bln2 baik ni.. xkan ada konflik kot.. huhuhu..

    nikillass last blog post..Micro-C Component Hunt..

  16. semoga semuanya akan kembali seperti biasa…

    azlan shahs last blog post..Selamat berbulan madu di Dubai

  17. What’s up dear? :roll:

    Intan pun ada ter”kecik” hati dgn seseorg 2 hari lepas. Tu yg entri citer pasal cuaca tu. Tp intan ambil keputusan utk abaikan je, buangkan sakit hati jauh2… w/pun masih berbekas di hati.

    Sabar K.Jie. Dia Maha Mengetahui.

    😉

  18. shay nak antar komen tapi tak de kena mengena ngan entry nih… shay nak cakap blogh akak makin menarik… tulisan akak yang menarik ni la buat shay tertarik nak ke sini sellau,…. lagi satu template ni pun cantik juga….

    shays last blog post..BAS oh BAS..

  19. Baru je bermaafan takkan dah gaduh kot?

    julietchuns last blog post..Barang baik