Jangan cakap saja….!

Ini duit anak-anak saya yang telah di kumpul lebih dari setahun. Dikutip dari seluruh negeri di semenanjung kecuali Perlis dalam tour percutian kami sekeluarga. Bukan keuntungan semata-mata tetapi lebih kepada memupuk sikap . Jangan pandai cakap saja….!!!!!

Liverfool menang 8-0 ke atas Besiktas, memadam rekod jaringan terbanyak UEFA .

I will never walk alone….:)

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. K@ssim Sel@m@t says:

    mati2 sy ingat duit dlm tabung tadi, rupa2 nyer tin ek!

    Rajin yer anak2 Jie menabung…amalan baik yg patut di contohi.

  2. mz yg ni senang nk kolek..mudah dpt..kalo botol nk kena intai cili sos org je :p

    erk..ade ke jiran jenis tu…salah ke kolek benda gini…..muskil..muskil…

  3. – pssttt .. botol tak kolek ke? :p
    – kalo jiran pak cik nampak tu, abih di komplen nya nanti kat local council. that type of neighbour i got!

  4. jeff tu kat rumah lagi la…..lum juai..kalo masuk dalam tong biru…. tak juai la tu :p

    combi tin susu tak moh..tin sadin pun tak moh…:P

    tin tabung duit siling nk la…:p

  5. echah_syed says:

    jie kt umah aku ade ni..nk ker?

    ~ tin sardin sbb mls siang ikan 😛

    ~larikkkkk…

  6. naper masuk baldi .. aluminium bukan masuk tong biru ke … ?

  7. truanta ala..jeles la tu..kalo seri 0-0 ko kompen gak kan.. :p

    arsaili awak tahu apek juai paper lama tu nak satu can 5 sen tapi kalo kita p jual direct kat tempat pengumpulan tu satu 10sen.

  8. yeyeyeyey..kak jie get rid of the green2 by d grass..ekekek …lain betul feeling umah baru!!!! mak rajin nya ngumpul can tuh

  9. ahahah 8-0….tp gol banyak sangat bosan la plak…huhuhu..

    rajin anak2 kak jie kumpul bende tuh….salute!!

  10. Dah pijak dah tu..yang atas2 tu je main campak2 bila dia org kutip satu2 tepi jalan bila dia org pergi sekolah ke….atau suami saya bawa balik dari site.

  11. pijak dulu la
    save space