Press "Enter" to skip to content

Jangan Tinggal Daku

Bukan pergi lama pun..kejap je…. 2 malam 1 hari.


Amboi Dory…. menghasut ye. Nak kena tahan bawah Akta Hasutan 1948 tu.

Yelah…yelah………… boleh ikut.   Terpaksa beli bekas baru yang ada tangkai untuk bawa jejalan.  Dapat percuma pokok kelapa.:mrgreen:

Nasib baik pet cuma kura², kalau ayam itik lembu kerbau, tataulah nak tinggal macam mana, nak bawa macam mana :p

Malam ni kita menyeludup naik keretapi  KL- Hadyai ye.  Jumpa lagi!

 

kura kura dalam keretapi

31 Comments

  1. bila kak jie kata ni baru la saya nampak. selama ni nampak ‘keluarga yogies’ tu je 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Aksesori Lomo LC-AMy Profile

  2. nemo,dory – nama cite katun kesukaan saya :mrgreen:
    dulu sy ada kiki – pastu dah makin besar cam tapak tgn hilang merayap ntah ke mana, masuk longkang gamaknya. 😛
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Yang selalu kita tak perasanMy Profile

  3. dulu pernah jgak bela kura2.. tp ada yg mati 🙁 ada yg merayap entah ke manaaa

  4. wah kura-kura pon dapat naik train. Best jugak kalau jd pet kak jie 😀
    Jom terjah post menarik dari Chybee ..When The Night BeginsMy Profile

  5. Salah satu dilema ketika membela ikan Flower Horn pemberian arwah mentua setiap kali tinggalkan jangka masa yang agak panjang. Balik-balik rumah ikan sudah berenang mengiring kerana sayang tetap bela dengan beli ubat
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Transformasi seekor rama-ramaMy Profile

  6. amboi dory & nemo, siap dapat kabin baru tuk jenjalan yerk…hehe…comellah pokok kelapa tu kak jie. nak sepohon…erk
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Awek Bertudung Tapi LesbianMy Profile

  7. Mrs.Ayie Mrs.Ayie

    Cantik rumah Nemo dan Dory, macam kat Hawaii hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Kiriman buat kalianMy Profile

  8. nak ikut juga..hehehe

  9. SHIMI SHIMI

    Nak ikut…

  10. Assalamualaikum,
    Nak ikuttttttt!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Nak Bangga TakMy Profile

  11. hari tu cousin saya bawa hamster balik dr KK ke Kch dlm baju naik kapal terbang.. 🙂

  12. yusri yusri

    macam macam idea berblog…

  13. Yoa Yoa

    camne cara seludup?nak bawak gitu je ke..masuk dalam bag?
    Jom terjah post menarik dari Yoa ..Daging Masak BlackPepperMy Profile

  14. Dak iah…. turun kat Sg Petani, nak jengok anak kat asrama.

  15. Dory & Nemo tu ada dlm banner blog…derang ahli keluarga dlm cerita kujie2.com..

    hehe

    entri hujung minggu , orang hepi nak jumpa anak

  16. hahaha entri macam ni pun dapat. macam2 la kak jie neh

Comments are closed.