Jawapan Contest – Rezeki Hari Ini

Akhirnya – tepat jam 2 petang, Contest Mudah – Hadiah Topup Di Kujie2.com telah tamat.  Contest   spontan tanpa dirancang timbul  selepas saya melihat gambar tersebut.

Kami berdua anak beranak tak sihat – batuk dan selesema – baca komen jawapan kawan² semua terubat juga hati.  Kontest ini bukan serius, bukan nak popular cuma ingin bermesra dengan blogger.

Mari kita lihat siapa memancing peneka yang paling tepat.

Blogger yang memberi jawapan yang hampir tepat dengan kronologi menarik telah dipilih secara veto.

Pemenang top up RM 10.00 adalah penyubiru

blum kul dua,sempat lagi ni…
anak dara gedik tu terkejut sebab ikan yg mereka tangkap dgn fish net tu sedang update facebook. ikan tu sempat lagi taip status kat facebook “kekawan..jika aku tak online lagi lepas ni..aku mungkin sudah berada di dalam kuali.. selamat tinggal semua..” dan kemudian ikan tu melompat keluar dari fish net sebagai ikhtiar terkahir tuk melepaskan diri.
terpanjang lah plak jawapan.hehe

Macam bertukar² hadiah pula – dulu saya menang Louis Vuitton Penyubiru hadiah dari blog beliau juga.

Antara 3 blogger terawal memberi  jawapan lain yang hampir tepat adalah :

  1. izzataziz
  2. fahmiibrahim – kenapa blog akaun suspended?
  3. tihazainal

Rupanya ada ikan bergedik kat mata pancing . Kalau pergi mancing kat sungai, rasanya semua ikan larikan diri jejauh…………… bising kepoh macam party hujung tahun.

Intan & Wani memancing gunakan pallet makanan ikan sahaja. Rezeki kami untuk makan tenghari.

Jawapan ikan memang betul tetapi yang sebenarnya memancing ikan.

Yang tidak berjaya hari ini, tunggu kontest lain.  Tak perlu buat demo depan blog untuk mempertikaikan keputusan ini…hehe:lol:

33 Replies to “Jawapan Contest – Rezeki Hari Ini”

  1. huh?? saya menang?? bagi jawapan main² pun bleh menang.hehe..

    apa² pun timer kasih kak jie, tapi saya tak pakai prepaid.huhu..

    p/s : oo..memancing ingatkan pakai fish net.

Comments are closed.