Jie2

Semalam selepas saya menyedari blog saya dah kena ” serang”, saya telah membuat aduan di Blogger Support. Untuk pengetahuan semua, bukan blog saya sahaja yang mengalami masalah tersebut, ramai lagi yang mengadu masalah yang sama. Jadi kepada kawan-kawan, berhati-hati dan sila simpan semua coding atau skrip yang penting.

Untuk membina blog bukan masalah bagi saya, dalam masa 10 minit saya dapat selesaikan dengan template begini kerana saya sentiasa menyimpan skrip dari masa ke semasa…tetapi semua entry terdahulu saya hilang.

Berhati-hati juga kepada sesiapa yang login dengan akaun gmail kerana ramai yang mengalami masalah akaun hilang seperti saya.

Nick saya Jie….dan blog saya Jie2 , semangat saya masih JITU!!! Jadi usah bimbang dengan blog yang hilang…. kita tidak akan “kehilangan” jika tidak ” memiliki”, itu sudah lumrah…dan saya tetap JITU untuk meneruskan hidup saya…………..terus berblogging!

Jie2!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Ooo… baru faham apa maksud Ku_zie2 tu… ingatkan kot ada dua blog. You don’t strike me as that kinda person. You know, yang tak tahu apa yang dia nak in her/his life.

    ODs last blog post..Opah Mohon Jutaan Maaf

  2. sayda says:

    yeah..itulah semangat yg kte nak!
    hehe..
    hidup blogging!!

    (walopun dh lmbt comment, nk gak :p)

  3. terimakasih ye semua..krgn dtg bagi bantuan kemanusiaan kt saya ni..yg kena halau pasal wat rumah kt setinggan..hakhakhak…..

    ok je ni…jie2 kan!

  4. shaizhar says:

    Shai in the house.
    byk kan bersabar yek!
    hari 2 kat teratakian’z
    bowling akak tak joint yek!
    x pe… shai sewa di blogspot skrg
    kalau ada masalah balik menetap kat blogdrive semula le

  5. Red Mummy says:

    napa le ko jadi mangsa kak oi

    tu lah, vast sgt gamaknya

    mintak2 aku x kena tempias le gitu kan.

  6. KudeN says:

    dun wori.. ape2 hal pun.. penyokong mu ini masih teguh berdiri.. heheh

  7. bayanbaru says:

    teruskan jie2… semangat baru.