Jumpa Daddy & Mummy CatcatTheCat

Hari ini jiran saya buat majlis kenduri kahwin. Saya memang tahu ada beberapa blogger yang mempunyai hubungan persaudaraan dengan jiran saya.

arin

Ini blogger Arin. Gambar dari Instagram Arin.

Saya kenal online dan baru tahun jiran saya adalah Mak Teh dia. Kami dah pernah jumpa 2 kali sebelum ini dan dia sekeluarga pun pernah datang ke rumah saya.

Ada seorang lagi blogger senior yang saya tahu punya pertalian saudara dengan tuan rumah. Harap- harap boleh jumpa.

obefiend

Inilah blogger yang dimaksudkan….tapi kami merujuk pasangan suami isteri ini sebagai Daddy & Mummy Catcat The Cat

Nampak seri ibu mengandung di situ…

Nota : phone saya hantar kedai untuk direpair, tak ada gambar tak ada siaran langsung via Twitter atau Instagram 🙂

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kene check susur galur ni kak jie, entah2 sedara…hehe
    Jom terjah post menarik dari myliferia ..eBook Rahsia Mencapai 5 AngkaMy Profile

  2. Kenal online, kenal offline…Alhamdulillah..Makin erat silaturrahim…
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..5 Cara Mudah Bakar Kalori Untuk Suami!My Profile

  3. Obe senyum obe.. Haha
    Nasib muka manis, walaupun dia keyboard fighter tapi kadang2 ok jugak..
    Biasa la perangai2 masing…
    Jom terjah post menarik dari Syahril Hafiz ..Permainan Flappy Bird, Apa Yang ANDA Perlu Tahu?My Profile

  4. Bila sudah jumpa rasa rugi pula kalau tidak bergambar. Kalau saya akan ada yang menjadi mangsa kandid. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Yeo’s sentiasa menjadi Pilihan SemulajadikuMy Profile

  5. Nanti kita detim lagi ya kak jie.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari arin ..Celebrate Belated Birthday Zara AliyahMy Profile

  6. effi obefiend di situ.. haha
    Jom terjah post menarik dari Azri Johan ..Contest Kembara KembojaMy Profile

  7. ala…nak jumpe akak jugak..jeles2..hehe
    Jom terjah post menarik dari nabila biela ..Mengejar MimpiMy Profile

  8. uikkk jumpe obe? hahahaha. masih berisi macam dulu gak. 😀
    Jom terjah post menarik dari Azman Ishak ..TERJAH GAJET – Siri #1 – Sembang Lebam Apple TVMy Profile

  9. obe deteced. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Bola Sepak, Maharaja Lawak Mega dan Blogging JobMy Profile

  10. Obbi ?
    Jom terjah post menarik dari Faizal pj ..WW : Kencing BerlariMy Profile