Kak Vee SuriaFm

Kerana pengunjung ini mencari – saya pun sama mencari.  Terus terang saya tak tahu  siapa Kak Vee.  Rasa pelik dengan keyword tersebut.

Kak Vee lelaki ke perempuan?

Biasanya kalau kakak panggilan untuk perempuan dan abang untuk lelaki.  Terma dan syarat asas yang digunapakai sejak dulu.  Kan pelik soalan tu.

Mula² dapat soalan ini, terfikir pula, siapa Kak Vee?  Bila masa pula ada cerita Kak Vee dalam blog ni.   Seperti biasa ayat klise ‘google je ‘ [ kenapa kita tak sebut ‘yahoo je………..’ atau ‘bing je…..’? ]

Qwh… rupanya Kak Vee SuriaFm.  Patutlah tak tahu. Kurang dengan radio.  Memandu pun saya tak suka dengar radio sekarang.

Mengikut info dari laman web suria.fm Kak V adalah salah seorang Penyampai SuriaFM  bersama Halim Othman dan  Zizi didalam segmen Breakfast@Suria.

Macam² gossip saya jumpa.  Terleka pula membacanya.  Ada banyak gambar Kak Vee yang saya jumpa tapi tak naklah letak kat sini  –  googlelah sendiri ye.

Kak Vee lelaki ke perempuan –  tengok gambar luaran saja boleh ke kita ‘nampak’ dia lelaki ke perempuan?

p/s –  tagline Kak Vee –   ‘chowbedah’ .

©kujie – Kak Jie perempuan ye !

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. saya pun selalu dapat ‘bro’ kat blog.. huhuu
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Rezeki Ibu MengandungMy Profile

  2. rasa ketinggalan pula tak pernah dengar
    suatu hari..nak dengar juga
    apa yg best sampai gossip hangat sana sini

  3. Itulah..sebenarnya kalau orang search Kak Vee
    itu tak heran sangat, biasa je kot

    tapi bila Kak Vee kemudian nak tau jantina, kita pun teruja nak tau…apa kes pula kakak nak ditanya jantina 😆

  4. Kak Jie dalam kereta pun dah tak buka radio… sejak kehilangan deria pendengaran ni…lebih fokus pada jalanraya – bunyi2 atau siren atau isyarat dari persekiaran

  5. nanti nak google, ada tak orang tanya jantina maza

  6. Dah tukar ni..suweet macam anak dara

  7. ade satu video dia nyanyi kat youtube…trylah cari 😆

  8. kak jie pun tatau lagu apa yg femes… nak info gugel je..mcm2 gossip ada 😆

  9. Kak Jie pun rasa semangan lain ni…macam muda remaja
    dah dalam minggu ni rasa ‘lemau’ je
    cari pembaharuan

  10. sebab tu terkejut juga , ada orang datang blog cari kak vee
    dah tu keyword dia pun lain macam je
    teringin gak nk tau…akhirnya gugel 😆

  11. itulah………sgt kurang dengar radio

  12. da tak gemar dgr radio…heheheh dulu suka la dgr selangorfm, pastu hotfm… sekarang dengar mp3 jer… senang takde gangguan apa2…
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Kisah Hidup Nabi Muhammad ep 11My Profile

  13. pendengar setia sinarFM….jadi tak pernah tahu pun siapa itu kak vee
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Hati-hati dengan email phising buat pengguna perbankan internetMy Profile

  14. wahh mcamni baru cantik skit..hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Kursus Kewangan Percuma Untuk Anda-TerhadMy Profile

  15. denaihati says:

    the best lah ni memang kena stay lama sikit dengan theme ni.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Jadual Penerbangan Haji 2010My Profile

  16. afiq aiman says:

    cantik theme baru..nmpk menyerlah sikit huhu…oh kak vee…dah lma mana tak dgr radio..lagu apa yg femes sekarang pun xtau huhu..tp kalau kak jie kenal la..hehe
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..101010 Dalam KenanganMy Profile

  17. haha..lawak betul

    Kak Jie silap tulis…tu la sebab tak pernah dengar radio 😆

  18. la… tajuknya kat Sinar FM, tapi citernye kat Suria FM… hahaha.. patutla sy konfius, sbb xde nama vee kat sinar… hihihihi.. 😆
    Jom terjah post menarik dari pejol ..Nasihat Suami Kepada Suami Bhg 1My Profile

  19. hehe… support pink!
    Jom terjah post menarik dari menteil ..Umur Baru Tema BaruMy Profile

  20. Anonymous says:

    hohoho..tak kenal jgk sapa kak vee ni..nnt nk cuba2 dgr la..~_^* kak vee oh kak vee….

  21. dah tuka ni… pink for october

  22. Oktober bulan pink – breast cancer month 😉

  23. saya pulak orang komen ‘thanks sis’.. haha..

    tukar tema lagi..
    terpengaruh ke kak jie.. hehe,,,
    Jom terjah post menarik dari menteil ..Umur Baru Tema BaruMy Profile

  24. makdara TERdiva says:

    jarang dgr suriaFM.. :)kak Jie, jom tukar skin kaler pink..haha!
    Jom terjah post menarik dari makdara TERdiva ..PINK SPECIAL GIVEAWAYMy Profile

  25. errkkk.. ade ke sesiapa yg terkonfius kejantinaan MAZA?

    hehehehe
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..SAM dan Kisah Kertas Peperiksaannya – 1997My Profile

  26. tak letak gambar..takut org komen macam forum hiburan
    susah nak pantau

  27. Su pun tak dengar suria…
    Jom terjah post menarik dari suara ..Kembara Zuriat – GeloraMy Profile

  28. mungkin konfius kot tu nak tahu cerita sebenar tu..ksian dia..hehe

    kak jie, tak cantiklah theme ni..hoho
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Kursus Kewangan Percuma Untuk Anda-TerhadMy Profile

  29. Dah lama tak dengar suria FM, akan dengar pun kalau kebetulan semasa perjalanan ke Kuala Lumpur dari kelantan tiada siaran lain yang menarik.

    Keyword macam ni pun ada erk… 😀 kekadang kagum dengan pencarian google oleh orang lain… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Seorang pengguna yang kecewaMy Profile

  30. alahai, sy x dgr suria
    Jom terjah post menarik dari Mak Su ..KebahagiaanMy Profile

  31. heheheh.. baru tahu pulak tentang ini.. maklumlah, mana ada masa nak dengar radio.. pegi keja balik keja merempit je.. heheheh…
    haah kan, kita dah terbiasa menyebut ‘google’ aje.. hehehe..dah terbiasa guna.. macam ubat gigilah.. kita panggil colgate je kan.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari kella ..11211My Profile

  32. Salam,

    tag Chow Bedah tu lebih glamer dari kak V hu hu hu…nasib baik ada tag tu, kalau tak memang tak tau sapa dia 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Saya sedang Hangat Bercinta!My Profile

  33. Mel pun jarang dengar SinarFM. anyway betul jgak kak cakap “Google jer” Miahahaha tapi kita jarang dengar Bing jer or Ask jer . or Yahoo jer 😉 hehe
    Jom terjah post menarik dari Melz ..Kenapa Kau Tak Tegar Berblogging MelRomeoMy Profile

  34. zee avi?
    hmmm, baju kurung ijau ni x lawo, kasik purple laa.. ahaa
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Pull Tea Session With Abg Ensem – This is my 400th PostMy Profile

  35. kak jie tukar baju baru lagi……bagus gaks refreshment sesekali sekala…
    saya pun tak pastipasal Kak Vee ni….google gaks la lepas ni :roll:

  36. kak kujie.. yea..die adalah seorang lelaki.. tapi berperan sebagai wanita..
    die mmg terkenal di club2 di Kuala Lumpur sebagaimana yang saya dimaklumkan…

    seorang yang kelakar kerana die seornag yang loud..

    tapi say tidak kenal personally.. quite a surprise when suria decided to take him as one of the radio announcer..
    Jom terjah post menarik dari paksikejahatan ..gambar eksiden semalam – PLUS Simpang Ampat explicit contentsMy Profile

  37. try google tengok, ada ke tak de 😆

  38. hehehe..mane ade kat sinar Kak Vee..kak engku ader lerr…or nama glemer dia KE
    Jom terjah post menarik dari rose ..Bukit Gambang Resort City- Kuantan PahangMy Profile

  39. Salam bertandang hari selasa..
    apa khabar?Semoga sihat seisi keluarga… 😉
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Saya Pantang BetulMy Profile

  40. Saya kenal kak vee (dalam radio) dan pernah tengok gambanya.. dalaman mmg tak boleh teka tapi dari segi luaran nampak kut..

    Mula-mula kak vee ini bersiaran hanya hari jumaat sahaja, mungkin banyak permintaan dia digandingkan dengan tuah (tak silap saya) pada waktu malam pula
    Jom terjah post menarik dari aarin ..Kad Watsons- Your passport to health- wellness &amp beautyMy Profile

  41. yup..dah gugel image..dah tgk dah 😉
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Undang-undang TarikanMy Profile

  42. gugel image ye – utk pengetahuan diri sendiri cukup 😉

  43. erk..tak pernah dengar nama juga sebab Bb pun jarang dengar radio.,kena gugel juga ni.. 😉
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Undang-undang TarikanMy Profile

  44. selalu gak dpt komen ‘thanks bro’ 😆

  45. hehe .. ade ke yg anggap kak jie lelaki ? 😆

    klau kak yanmie (pemilik yanmie.online) selalu orang ingat dia lelaki .. haha
    Jom terjah post menarik dari zqah ..Cerita Mangsa yang Terselamat dari Kemalangan Maut 101010My Profile