Kangen

image

Gambar dari Instagram

image

Sui tenan orak ketemu…

Posted From My GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. aku juga kangeen sama ortu dan temen2…

  2. Sui orak ketemu yen ketemu tambah tresno …
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Tutorial : About SQL Injection And How To FixMy Profile

  3. wah….happy je…sangat sweet..hehe
    Jom terjah post menarik dari syaifuddin alias ..Salji Di Korea, Musim Bermain SkiMy Profile

  4. hi kak jowo.
    Jom terjah post menarik dari beautymom ..4 MANFAAT KERJA DARI RUMAH UNTUK WANITAMy Profile

  5. Alamak x faham bahasa apa tu…x kisah la..anak dara kak jie tu seiras kak jie tau…
    Jom terjah post menarik dari suriaamanda ..Kollam…Deepavali Is Coming….My Profile

  6. Salam kenal Kujie…..
    Kangen karo sopo? anak anak eh yo? hehe

  7. yo di parengi sabar….
    Jom terjah post menarik dari sweetkurma ..dirimu lebih indah dari sejuta bunga matahari di kala pagiMy Profile

  8. sabare seng akeh, Kak Kujie… Esok-esok ketemulah…
    Jom terjah post menarik dari Akuro San ..Wordless Wed – Wabak BitstripsMy Profile

  9. Langsung saya tak faham kandungan post ni. >,< Nasib baik ada gambar, kalau tak memang kena cari penterjemah.
    Jom terjah post menarik dari HipMommy ..Brickfields – How 7 Eleven Staffs Try to Steal RM10 from Your PocketMy Profile

  10. Happy sokmo. Peace! Moga blog kujie2 terus maju dan terus menghidangkan artikel2 yang best!
    Jom terjah post menarik dari Akmal ..6 Makanan Terbaik Untuk Cegah & Rawat KanserMy Profile

  11. rindu yg bisa cengkam sampai tulang sumsum
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Tech Kaiju Arena: Review Syoknya Bersama U9X1 dan S4 Mini!My Profile

  12. orak tu saya tau la…wes mangan..hahaha
    Jom terjah post menarik dari blogger lelaki ..Wordless Wednesday #6 : Si Gembala KerbauMy Profile

  13. happy jer kak….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Pemberhentian Perkhidmatan EMAIL Telekom MalaysiaMy Profile

  14. Pose yang sama tetapi hari yang berbeza. 🙂

  15. keluarga suka bergambar ni. hehe..
    Jom terjah post menarik dari encik bakul ..Bukti bayaran terbaru dari kerja JOBDIRUMAHMy Profile

  16. balik rumah kene tanya bini apa maksud ayat di atas…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Papa Jom TidurMy Profile

  17. wes lali ngomong jowo.orak patek kelingan….ha ha ha

  18. semoga berbahagia dengan waris-waris ini kak jie ini.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Jemu dengan smartphone androidMy Profile

  19. kangen tu rindu kan?…
    Jom terjah post menarik dari Sirap Limau ..Suami gila isteri orangMy Profile

  20. Bila dah berkumpul ceria je…
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Mengopi?My Profile

  21. Keluarga bahagia.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Bahrain ..Barbie Sudah Bertudung?My Profile

  22. berwarna warni keluarga kak jie… hehe
    Jom terjah post menarik dari mama maman aka yana ..Takkan Ada SamaMy Profile