UPU Fasa 2 : Parlimen P094 Hulu Selangor Tiada Dalam Sistem

Macam biasa, lepas dapat keputusan SPM, mesti buat kemaskini UPU Fasa 2 2012. Dapat login pun dah bersyukur sebab waktu puncak macam sekarang sistem pun  kerap membebel macam mak nenek …… ” Query SQL Update Maklumat FINSPM tidak dapat dilakukan bla bla bla..You have an error in your SQL syntax…… bla…bla…bla….”

Kalau dapat message macam tu, cubalah patplohpat kali dengan kesabaran tahap wali-wali.

P094huluselangor

Kemudian terjumpa pula bahagian ini. What ? Kawasan Parlimen  Hulu Selangor P094 tiada dalam sistem?

Sampai hati tau UPU… mentang²lah saya warga emas dari hulu.. sob sob sob …. *emosi ombak rindu *

  1. mgkn ada kecelaruan system agaknya..maklumlah traffic yg masuk mencanak2 bagai…harap2 P094-Hulu Selangor dimasukkan semula dlm senarai…jgn ada sikap pilih kasih udahlah…
    Jom terjah post menarik dari Cool Daddy ..PENGENALANMy Profile

  2. tabahkan hati ya kak. rasa macam dipinggirkan pulak.
    harap pihak UPU take note perkara ni