UPU Fasa 2 : Parlimen P094 Hulu Selangor Tiada Dalam Sistem

Macam biasa, lepas dapat keputusan SPM, mesti buat kemaskini UPU Fasa 2 2012. Dapat login pun dah bersyukur sebab waktu puncak macam sekarang sistem pun  kerap membebel macam mak nenek …… ” Query SQL Update Maklumat FINSPM tidak dapat dilakukan bla bla bla..You have an error in your SQL syntax…… bla…bla…bla….”

Kalau dapat message macam tu, cubalah patplohpat kali dengan kesabaran tahap wali-wali.

P094huluselangor

Kemudian terjumpa pula bahagian ini. What ? Kawasan Parlimen  Hulu Selangor P094 tiada dalam sistem?

Sampai hati tau UPU… mentang²lah saya warga emas dari hulu.. sob sob sob …. *emosi ombak rindu *

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. macam mana bleh takde tuh, terlepas pandang kot.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Cendawan Unik Takde BenihMy Profile

  2. macam mana boleh takde…kod berubah kot
    Jom terjah post menarik dari azura ..Terapi Ayat RuqyahMy Profile

  3. aii, boleh plak takde ye..

  4. ada tu tapi tersembunyi..hehe
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..Cara basic lajukan laptopMy Profile

  5. Assalamualaikum,
    “Warga emas dari Hulu” ini sangat celik IT berbanding “remaja purba dari tengah kota batu”…
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Asalkan Nak, Semua Boleh DicapaiMy Profile

  6. maselino.com says:

    itu sengaja disembunyikan kali…. biar gak ada yang pantau…
    Jom terjah post menarik dari maselino.com ..Five Vault In Implementing CRM Technology By FranchisorsMy Profile

  7. aimannajmy says:

    lorhh cane boleh hilang lak.. tercicir dalam sistem ke
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..Perkahwinan Rizhan Rashidi Bassist SayugiaMy Profile

  8. Yang tu web Unit Pusat Universiti ka web Unit Peti Undi???
    Jom terjah post menarik dari Cenangau ..Undi Pos petugas SPR saja sampai 240,000 orang?My Profile

  9. ade unsur politik tu..hehe
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Senarai Peserta Contest “Remaja dan Cinta” Mac 2012My Profile

  10. Kemanalah hilangnya P094 tu ye? Terselit dalam celah server yang sakit kot. Semoga dikurniakan kesabaran tahap wali berhadapan dengan laman sesawang kerajaan nih.
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Hati-Hati Bila BerpolitikMy Profile

  11. Cool Daddy says:

    mgkn ada kecelaruan system agaknya..maklumlah traffic yg masuk mencanak2 bagai…harap2 P094-Hulu Selangor dimasukkan semula dlm senarai…jgn ada sikap pilih kasih udahlah…
    Jom terjah post menarik dari Cool Daddy ..PENGENALANMy Profile

  12. Apalah sebab agaknya… hmmmm musykil tu
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..20 Juta Download Dalam 5 Minggu!!!My Profile

  13. hahah.. sudah tiba musimnya mahu pohon U..
    mudah2an berjaya gitew..

  14. mohd firhan jasni says:

    tabahkan hati ya kak. rasa macam dipinggirkan pulak.
    harap pihak UPU take note perkara ni

  15. Ayat tak boleh blah tu kak. Warga Emas dari hulu.. hehehehe.
    Jom terjah post menarik dari Azwan ..Tujuan BersenamMy Profile

  16. Harap bahagian IT UPU perlu ambil tindakan segera.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Pelancaran Kawasaki GT World dan Pusat GIVIMy Profile