Kedekut Macam Kuda!

selamat harijadi Intan

nak hadiah

x de duit :p

mcm kuda kedekut kedekut…

huh…. kedekut macam kuda? ย Kesian Haji Bakhil…

ยฉkujie – intai hp anakยฒ

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tgk macam2 aznil bila de budak kecik ni kate kuda kedekut sbb bunyi bila lari2 tu.. hahaa.. kreatif sungguh budak tu
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Lelaki Liat BerpuasakahMy Profile

  2. kikiki.. lawak tul..
    tapi best bunyi efek kuda lari tu..

    p/s -happy belated bday Intan
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Akhirnya mimpi ngeri menjadi nyataMy Profile

  3. denaihati says:

    Pertama kali dengan “kedekut macam kuda” ni
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Melayu Buang Bayi yang lebih Jahiliah daripada JahiliahMy Profile

  4. Intai hp anak tu dapat apa2 info menarik ke ?

    Is it a smart move ? I wonder..
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..BAJU RAYAMy Profile

  5. kuda tak kedekut..tapi harimau yang kedekut :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Cabaran getir seorang blogger biasaMy Profile

  6. bunyi macam kuda berlari kedekut tu….heheheh
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Nak tanya korang ni-My Profile

  7. intai hp anak? hehe..

  8. wahahahahhahahah! sumpah lawak~ hehehe

    tersenyum sendiri aq dibuatnye…

    kudukut… kudukut~ wakakakak
    Jom terjah post menarik dari kaizen ..MaLaYSia DaN INDoNeSia So MuCH FoR INDoNeSia RaYaMy Profile

  9. selamat hari lahir intan!

    study smart for ur UPSR!

    ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari Zana ..Dunia Akhir ZamanMy Profile

  10. HAHAHAHA baru perasan kedekut kedekut tu macam bunyi kuda LOL
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Setem Yang Berkhidmat Untuk NegaraMy Profile

  11. kuda kira tak kedekut apa,
    dia bagi gak kita dok blakang ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..306 Rahsia 3My Profile

  12. hahaha..kudalah binatang paling kedekut..teka teki glamor dulu2..hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Kenapa Orang Duk Terkejar-kejar Buat SEO Tips SEOMy Profile

  13. haha..makin kuat kuda lari makin kudukut la dia kan..
    hehe~

    ok, intan yang tengah baca komen ni.
    selamat hari lahir.
    semoga panjang umur, murah rezki.
    rajin2 update bog ye.
    Jom terjah post menarik dari NoorAfzan ..Tema sambutan Kemerdekaan Malaysia ke 53 2010- 1 Malaysia Menjana TransformasiMy Profile

  14. salam, kak jie yang sentiasa dirindui. kita super duper rindu ni ๐Ÿ™‚

    kak jie mesti dah tak ingat kita sbb dulu kita punya ‘rumah’ lain, skg dah pindah.

    kita doakan kak jie dpt mnjalankan separuh lagi ramadhan yang akan pergi. semoga barakah madrasah ramadhan ini akan memantapkan iman kita. salm sayang, akak!

  15. Kesian kuda tuh… ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari fawzan ..The Expendables Is TopMy Profile

  16. Haha betul la tu Kak Jie, kalau orang berteka-teki, binatang apa paling kedekut? Tentunya jwpnnya adal dlm post ni!! haha ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari cikuniz ..ใพใ ใพใ ๆš‘ใ„๏ฝžMy Profile

  17. salam kak jie.
    kedekut entri ni bagus jugak. baca kejap dah abiiss..
    salam ramadan dan selamat hari merdeka semua.
    Jom terjah post menarik dari abgreds ..Selunak hatinyaโ€ฆMy Profile

  18. yang berdengus pun banyak ๐Ÿ˜†

  19. mesti dia baca kat mana2 ni

  20. budak2… macam2 yang difikir

  21. pandaiiii…………….. ๐Ÿ˜†

  22. kuda ku lari gagah berani tetapi kedekut ๐Ÿ˜†

  23. mmg mula2 tak fikir pun kedekut dari segi apa
    sekarang dah tau ๐Ÿ˜†

  24. hahaha….rasa banyak pula kuda berlari2 kat blog hari ni

    dia baca blog ni hari2…. dia baca la msg ni

    tu sms intan dgn along ๐Ÿ˜†

  25. masih dalam mode imagine kuda kedekut.. hmmm hehe
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Mouse kegemaran aku rosakMy Profile

  26. happy birthday intan ๐Ÿ˜›

    p/s: alah, abislah title haji bakhil, kuda lagi kedekut, ahaks ๐Ÿ˜Ž
    Jom terjah post menarik dari Mak Su ..dan lagu rock yang berkumandang di udaraMy Profile

  27. Hmm birthday Intan..
    Intan nak hadiah kuda ke tu??? ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Pemberian dan keikhlasanMy Profile

  28. betul2..
    bunyi larian kuda kan kudukut kudukut..
    huhu~

    kujie,
    sampaikan ucapan besday saya pada intan.
    sayapun macam kujie, kudukut.
    haha~
    Jom terjah post menarik dari NoorAfzan ..Tema sambutan Kemerdekaan Malaysia ke 53 2010- 1 Malaysia Menjana TransformasiMy Profile

  29. hahahahha sian kuda tu, dia x mintak utk bunyi begitu :p

  30. kuda ada berjenis2..yg kedekut pun ada
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Ragam bangun sahurMy Profile

  31. bijak…. membuat simpulan bahasa
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..kayaMy Profile

  32. pada bunyi larian kaki kuda tu kut…kan
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..kayaMy Profile

  33. mrs jamal says:

    ha..ha..lawak jer..
    .kede…kut…..betul la tu..
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Benar benar rasa tertipuMy Profile

  34. bunyi kuda berlari.. kedekut kedkut kedekut.. ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Kongsi link dengan Tweet Button BookmarkletMy Profile

  35. norsaritanaini says:

    kedekut mcm kuda? 1st ever dengar ni…tp kalo dr ayat tu..mcm kuda kedekut kedekut…kalo kuda berlari, bunyi kedekut-kedekut kot…hehe
    Jom terjah post menarik dari norsaritanaini ..Majlis Pelancaran Sambutan Bulan Kemerdekaan Ke-53 &amp Majlis Berbuka Puasa Kolej Komuniti Temerloh 2010My Profile

  36. kakjie kedekut mcm kuda tu macam mana, masih lagi tak tercapai akal untuk memikirkannya
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Hidup seorang blogger part 1My Profile

  37. tang mana yang kuda tu kedekut…confuse :roll:
    tapi saya lahir tahun kuda! :mrgreen: