Press "Enter" to skip to content

37 Comments

  1. tgk macam2 aznil bila de budak kecik ni kate kuda kedekut sbb bunyi bila lari2 tu.. hahaa.. kreatif sungguh budak tu
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Lelaki Liat BerpuasakahMy Profile

  2. Intai hp anak tu dapat apa2 info menarik ke ?

    Is it a smart move ? I wonder..
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..BAJU RAYAMy Profile

  3. titan titan

    intai hp anak? hehe..

  4. selamat hari lahir intan!

    study smart for ur UPSR!

    ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari Zana ..Dunia Akhir ZamanMy Profile

  5. kuda kira tak kedekut apa,
    dia bagi gak kita dok blakang ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..306 Rahsia 3My Profile

  6. salam, kak jie yang sentiasa dirindui. kita super duper rindu ni ๐Ÿ™‚

    kak jie mesti dah tak ingat kita sbb dulu kita punya ‘rumah’ lain, skg dah pindah.

    kita doakan kak jie dpt mnjalankan separuh lagi ramadhan yang akan pergi. semoga barakah madrasah ramadhan ini akan memantapkan iman kita. salm sayang, akak!

  7. fawzan fawzan

    Kesian kuda tuh… ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari fawzan ..The Expendables Is TopMy Profile

  8. salam kak jie.
    kedekut entri ni bagus jugak. baca kejap dah abiiss..
    salam ramadan dan selamat hari merdeka semua.
    Jom terjah post menarik dari abgreds ..Selunak hatinyaโ€ฆMy Profile

  9. yang berdengus pun banyak ๐Ÿ˜†

  10. mesti dia baca kat mana2 ni

  11. budak2… macam2 yang difikir

  12. pandaiiii…………….. ๐Ÿ˜†

  13. kuda ku lari gagah berani tetapi kedekut ๐Ÿ˜†

  14. mmg mula2 tak fikir pun kedekut dari segi apa
    sekarang dah tau ๐Ÿ˜†

  15. hahaha….rasa banyak pula kuda berlari2 kat blog hari ni

    dia baca blog ni hari2…. dia baca la msg ni

    tu sms intan dgn along ๐Ÿ˜†

  16. mrnamie mrnamie

    masih dalam mode imagine kuda kedekut.. hmmm hehe
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Mouse kegemaran aku rosakMy Profile

  17. epop epop

    hahahahha sian kuda tu, dia x mintak utk bunyi begitu :p

  18. bijak…. membuat simpulan bahasa
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..kayaMy Profile

  19. pada bunyi larian kaki kuda tu kut…kan
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..kayaMy Profile

  20. mrs jamal mrs jamal

    ha..ha..lawak jer..
    .kede…kut…..betul la tu..
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Benar benar rasa tertipuMy Profile

  21. kakjie kedekut mcm kuda tu macam mana, masih lagi tak tercapai akal untuk memikirkannya
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Hidup seorang blogger part 1My Profile

  22. rozy rozy

    tang mana yang kuda tu kedekut…confuse ๐Ÿ™„
    tapi saya lahir tahun kuda! :mrgreen:

Comments are closed.