Kenangan Itu Menggamit Rasa.

kenangan di kampung

Lokasi : Sungai Burung, Kuala Selangor
Tarikh : 23/09/2009

Masihkah kau ingat?

Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

anak cucu
Lokasi : Dorani Homestay, Sg. Haji Dorani, Sungai Besar
Tarikh : 23/09/2009

” zaman Tok Wan dulu…bla…bla…. “

Di sebalik setiap kejadian ada hikmah-Nya, di sebalik setiap ujian ada nikmatnya, bagi orang yang ingin mengerti dan ingin berubah.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tempat jatuh lagi dikenang..
    .-= Lan Bingka´s last blog ..2009 – Hari Raya paling mencabar =-.

  2. Kak Jie 😐
    Masa akan cepat berlalu, Kak Jie pula selalu kuat. Sesekali menjarak, semoga cinta kian kukuh… err webcam kan ada, jangan sedih-sedih ya 🙂
    .-= iza´s last blog ..Kasih Nan Fitri…4 – Calon Weblog Popular 1Malaysia- =-.

  3. saya raya baru ni pon balik ke sungai haji dorani…kampung saya di sana ^^

  4. wahh!! reunion~
    saya sudah tidak punya tokwan dan juge nenek..
    sbb ayah dan mak saye sudah d tokwan dan nenek
    ehehehe
    .-= y[o]n´s last blog ..kisah si jantung hati =-.

  5. raya tahun ni la paling banyak dapat jpe saudara mara yang dah lama tak ditemui.. menggamit kenangan semula~
    .-= beliamuda´s last blog ..Apabila Celcom mengalami masalah di seluruh negara =-.

  6. isyh, seronoknyer terasa tengok gambar org tu berbasikal. angin pon kemain lagi. kat sawah padi pulak tu.

  7. terasa mcm nak letak je gambar2 kenangan masa akad nikah parents saya dulu2 kat jasin. hehe 🙂
    .-= KNizam´s last blog ..Tak Sabar2 Nak Shopping @ Aussino =-.

  8. 🙂

    salam kak…maaf ye saya add link blog akak kat link saya…sangat suka baca coretan akak…simple but penuh maksud.!

  9. War…gambar berbasikal itu memang nostalgik lar! 🙁 Teringat pulak saya pada zaman dahulu ketika saya masih lagi kerdik!
    .-= tekkaus´s last blog ..Last Glittering Day In Innit =-.

  10. Salam Syawal wahai kujie.

    Hari raya kali ini dapat beraya dengan berbasikal di kampong Gunung Semanggol. Terasa indah suasana …

  11. Alhamdulillah setelah 2 tahun tak beRaya dengan keluarga, tahun ni dapat juga.. memang BEST tak terkata.

    Jangan lupa check update contest dan tolong promosikan.
    .-= denaihati´s last blog ..Contest Weblog Popular 1Malaysia Update =-.

  12. Urm raya kali ni sarat dengan cerita-cerita nostalgia. Untuk dikenang, juga sempadan. Iza pun suka duk melangut depan orang tua-tua bercerita nostalgia depa hehehe

  13. gambar nek gerek tu mcm dalam drama wadi ulung lak…
    .-= kuina´s last blog ..Balik kampung dan Kebun Ku! =-.

  14. Kenangan… 😎
    .-= kruel74´s last blog ..Singapore, my fall-back holiday destination =-.

  15. Tenung betul2, ingatkan Kujie sedang berbasikal di tengah sawah…