Kenapa Diam?

Saya blogwalking… jalan…tanpa suara …tanpa komen
Saya tengok blog orang lain comel
Saya tengok blog orang lain bling bling
Saya tergoda dengan diri sendiri
Dan buang masa mencari theme!

Harap maklom.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. usaha cari theme tak penah gagal.. de je rasa tak kena dgn theme yg pakai.. tapi tak le selalu kan.. time malas nak update dgn tak de idea, itu le keje.. hihi
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Bagus Ke BERSIH?My Profile

  2. Kalau salin kulit ada pula kod lain perlu digodek.Banyak kerja juga hendak buat kalau yang banyak mengunakan kod berbanding plugin

  3. Kak Jie, kalau free singgah le at my blog and comment/critic/advice la apa yang patut. Sangat menghargai.
    BTW, saya baru letak commentLuv kat my blog but not so sure okay ke tidak. asal tak macam kat blog nie. huhu
    Jom terjah post menarik dari fbi ..Gila Cool | Browser Batu Lebur yang Mesra PenggunaMy Profile

  4. Blog nie dah gile smart. senang nak baca, nak cari link, color tak merepek. kak jie, jangan tukar okay. BTW, skang tengah mood update blog sebab tensen update thesis n publications…hahhhha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari fbi ..Gila Cool | Browser Batu Lebur yang Mesra PenggunaMy Profile

  5. ada lubang ke mamat ?
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Keropok Lekor vs Keropok KepingMy Profile

  6. NAK CUBA THEME YANG BARU….. 😮
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..SPM this year!!!! Check out #TutorTVSPM community who shares the same jitters as youMy Profile

  7. sekarang mamat datang datin 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  8. huhu ada sumber..bukan contest…hehe 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  9. warna pink?blog kak jie dulu warna pink ke?
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  10. tak perlu membazir beli primium..
    bleh dapatkan theme primium dngan free je 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  11. masuk contest kot bro…huhu
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Berniaga Bukan Sekadar UntungMy Profile

  12. berminat dengan platform pro.mcm ariffshah pakai..cam menarik je heee
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Berniaga Bukan Sekadar UntungMy Profile

  13. ada ke premium theme yang free?ada sumber? :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest Jom Review Alexa @ Pacifista – XMy Profile

  14. cat,jangan tak cat.erm,nak kena tukar langsing tahun ni.alahai… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest Jom Review Alexa @ Pacifista – XMy Profile

  15. digalakkan bro.theme premium ni biasanya simple, kemas, cantik & ringan… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Contest Jom Review Alexa @ Pacifista – XMy Profile

  16. tyka dah selamat dapat theme yang baru … hehehehe
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Blog sitiatikah.com Sudah Berwajah BaruMy Profile

  17. setengah minggu..lagi lama tu…
    mesti pening kepala..tapi untuk pengetahuaan..mamat suka theme kak jie sekarang ni..senang nak baca…tak serabut..kemas..loading laju 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  18. haha…perasan kita sentiasa nak mencuba theme baru..lagi2 lepas tengok theme primium….he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  19. susah nk dpt yg berkenan kak jie… ada je tak kena nya tu malas fikir ambik yg biasa2 sudah
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Broken Link Checker , Database Dan CacheMy Profile

  20. kita serupa..
    Jom terjah post menarik dari isza ..Taknak kawanMy Profile

  21. Assalamualaikum,
    Ada tak sesiapa nak tukarkan tema blog saya…adusssss! teringin sesangat nak godek blog, tapi…nak pos entripun terkejar waktu.

    Godek-godek blog akan menyebabkan fokus kepada benda lain akan lari…ohhhhh, tolonglah!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Rayuanku Kepada Sang PemimpinMy Profile

  22. kumpul duit nak pakai premium plak.huhu byk support
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Sosej Babi HalalMy Profile

  23. Dah lama tak bertukar theme. tak rajin..

  24. setengah minggu pun belum siap…hihi…nak edit lagi 😆

  25. saya rambang mata tengok theme.. tak tau mana berkenan.. baru je lepas renovate theme baru..logo pun tak nyempat2 nak tukar.. 😆
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Lafaz Niat Puasa dan Kelebihan Bulan RamadhanMy Profile

  26. tau tak pe… bila mood nak mengodek datang
    dah tak hilau nak update post 😆

  27. kak jie kalau cari theme 2-3 hari pun tk selesai hehe
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Spageti Suka HatiMy Profile

  28. theme datin tu sama dengan theme lamaa mamat..mamat pun dah tukar theme…sebab theme tu x best sangat…he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  29. nak cari theme mmng susah kak jie…mmng makan masa yang lama..mamat kalau nak cari theme…setengah hari pun belum tentu jumpa lagi
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  30. premium theme tak semestinya kena beli..hehe 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Pengguna Facebook Malaysia Kena Hack Mencipta Satu Sejarah BaruMy Profile

  31. cantik dah theme ko tu.wordpress senang nak cari theme.yang susahnya aku ni,pengguna blogspot.hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Cara Menangani PanikMy Profile

  32. rasa ok dah theme ko tu bro ariff.ke dah boring tiap2 ari tengok theme tu?hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Cara Menangani PanikMy Profile

  33. kak jie,beli la premium theme.nampak kemas 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Cara Menangani PanikMy Profile

  34. WordPress susah betul nak cari theme yang lawa²..
    ke saya yang tak pandai cari..hehehe :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Puisi JikustikMy Profile

  35. tedungs says:

    Mmg pun, saya masuk blog org je jelez. Nak buat sendiri tak reti.. 😛
    Jom terjah post menarik dari tedungs ..Krisis UmurMy Profile

  36. wakakaka…

    kita bakal menyaksikan blog ini akan berubah sekali lagi…
    adakah akan kembali ke warna pink?!

    ahaks.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Tebas RekrutMy Profile

  37. tu yg kadang2 malas nk jalan2, nanti duk berkenan kat theme org. pastu mula la nk tukar2 theme :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Video FIFA Womens’ World Cup 2011 Final – Jepun Menang ke atas USA 2(3) – 2(1)My Profile

  38. Fazreen says:

    kalau fikir pasal theme memang masa akan terbuang byk..
    Jom terjah post menarik dari Fazreen ..Logo Design A to Z – DMy Profile

  39. minimalis pun ok ape.. cpt jer loading.. hehe..

  40. Salam,

    wah dah mula nak cat rumah nie, taklama lagi nak raya dah 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Live Blog : Urusan Rasmi Di Pejabat Pendaftaran Negara (JPN)My Profile

  41. dah berbulan cari theme baru untuk blog. Takde yang melekat di hati. Rasa macam nak bayar designer je buat.
    Jom terjah post menarik dari ariff ..Spam Dari Triberr & Cara Untuk MengatasinyaMy Profile

  42. salam..ehehe sama perangai kita.jalan2 tengok theme orang,jeles.kemudian sibuk cari theme baru.hehe
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Sosej Babi HalalMy Profile

  43. Tak pe pun kalau blog Kak Jie mcm ni. Kalau tukar theme tu advantage sebagai nilai tambah le sikit. As long readers ada
    Jom terjah post menarik dari SHIMI ..SufficeMy Profile

  44. salam
    lama tk dtg ke mari,busy sedikit
    tk sabar nk tengok blog kak jie bertukar wajah 🙂
    Jom terjah post menarik dari yana ..Uptown Muar – Jalan SisiMy Profile

  45. hahaha btol tu kak jie.. tyka ni pon masih cari new theme .. theme lama tak support byk plugin.. tu nak carik theme baru.. tp mengambil masa yg sangat lama..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Mood Untuk Berblog HilangMy Profile