Press "Enter" to skip to content

45 Comments

  1. usaha cari theme tak penah gagal.. de je rasa tak kena dgn theme yg pakai.. tapi tak le selalu kan.. time malas nak update dgn tak de idea, itu le keje.. hihi
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Bagus Ke BERSIH?My Profile

  2. Kalau salin kulit ada pula kod lain perlu digodek.Banyak kerja juga hendak buat kalau yang banyak mengunakan kod berbanding plugin

  3. fbi fbi

    Kak Jie, kalau free singgah le at my blog and comment/critic/advice la apa yang patut. Sangat menghargai.
    BTW, saya baru letak commentLuv kat my blog but not so sure okay ke tidak. asal tak macam kat blog nie. huhu
    Jom terjah post menarik dari fbi ..Gila Cool | Browser Batu Lebur yang Mesra PenggunaMy Profile

  4. fbi fbi

    Blog nie dah gile smart. senang nak baca, nak cari link, color tak merepek. kak jie, jangan tukar okay. BTW, skang tengah mood update blog sebab tensen update thesis n publications…hahhhha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari fbi ..Gila Cool | Browser Batu Lebur yang Mesra PenggunaMy Profile

  5. kita serupa..
    Jom terjah post menarik dari isza ..Taknak kawanMy Profile

  6. Assalamualaikum,
    Ada tak sesiapa nak tukarkan tema blog saya…adusssss! teringin sesangat nak godek blog, tapi…nak pos entripun terkejar waktu.

    Godek-godek blog akan menyebabkan fokus kepada benda lain akan lari…ohhhhh, tolonglah!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Rayuanku Kepada Sang PemimpinMy Profile

  7. kumpul duit nak pakai premium plak.huhu byk support
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Sosej Babi HalalMy Profile

  8. Dah lama tak bertukar theme. tak rajin..

  9. setengah minggu pun belum siap…hihi…nak edit lagi 😆

  10. tau tak pe… bila mood nak mengodek datang
    dah tak hilau nak update post 😆

  11. kak jie kalau cari theme 2-3 hari pun tk selesai hehe
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Spageti Suka HatiMy Profile

  12. cantik dah theme ko tu.wordpress senang nak cari theme.yang susahnya aku ni,pengguna blogspot.hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Cara Menangani PanikMy Profile

  13. rasa ok dah theme ko tu bro ariff.ke dah boring tiap2 ari tengok theme tu?hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Cara Menangani PanikMy Profile

  14. WordPress susah betul nak cari theme yang lawa²..
    ke saya yang tak pandai cari..hehehe :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Puisi JikustikMy Profile

  15. tedungs tedungs

    Mmg pun, saya masuk blog org je jelez. Nak buat sendiri tak reti.. 😛
    Jom terjah post menarik dari tedungs ..Krisis UmurMy Profile

  16. wakakaka…

    kita bakal menyaksikan blog ini akan berubah sekali lagi…
    adakah akan kembali ke warna pink?!

    ahaks.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Tebas RekrutMy Profile

  17. Fazreen Fazreen

    kalau fikir pasal theme memang masa akan terbuang byk..
    Jom terjah post menarik dari Fazreen ..Logo Design A to Z – DMy Profile

  18. minimalis pun ok ape.. cpt jer loading.. hehe..

  19. salam..ehehe sama perangai kita.jalan2 tengok theme orang,jeles.kemudian sibuk cari theme baru.hehe
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..Sosej Babi HalalMy Profile

  20. SHIMI SHIMI

    Tak pe pun kalau blog Kak Jie mcm ni. Kalau tukar theme tu advantage sebagai nilai tambah le sikit. As long readers ada
    Jom terjah post menarik dari SHIMI ..SufficeMy Profile

  21. salam
    lama tk dtg ke mari,busy sedikit
    tk sabar nk tengok blog kak jie bertukar wajah 🙂
    Jom terjah post menarik dari yana ..Uptown Muar – Jalan SisiMy Profile

  22. hahaha btol tu kak jie.. tyka ni pon masih cari new theme .. theme lama tak support byk plugin.. tu nak carik theme baru.. tp mengambil masa yg sangat lama..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Mood Untuk Berblog HilangMy Profile

Comments are closed.