Kenapa Diam?

Saya blogwalking… jalan…tanpa suara …tanpa komen
Saya tengok blog orang lain comel
Saya tengok blog orang lain bling bling
Saya tergoda dengan diri sendiri
Dan buang masa mencari theme!

Harap maklom.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

45 thoughts on “Kenapa Diam?”

  1. usaha cari theme tak penah gagal.. de je rasa tak kena dgn theme yg pakai.. tapi tak le selalu kan.. time malas nak update dgn tak de idea, itu le keje.. hihi
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Bagus Ke BERSIH?My Profile

  2. Assalamualaikum,
    Ada tak sesiapa nak tukarkan tema blog saya…adusssss! teringin sesangat nak godek blog, tapi…nak pos entripun terkejar waktu.

    Godek-godek blog akan menyebabkan fokus kepada benda lain akan lari…ohhhhh, tolonglah!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Rayuanku Kepada Sang PemimpinMy Profile

  3. Tak pe pun kalau blog Kak Jie mcm ni. Kalau tukar theme tu advantage sebagai nilai tambah le sikit. As long readers ada
    Jom terjah post menarik dari SHIMI ..SufficeMy Profile

Comments are closed.