Kenapa Facebook Tak Boleh Masuk

facebook

Lupa password kot ….

#SimpleSunday – jangan marahlah pakcik makcik. .. hujung minggu ni, jangan serius sangat.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ya lah kenapalah susah sangat nak masuk,keakaun facebook kita”biar pun ditulis nama kita dan dimasukkan password yg betul masih ragu2lagi..apa kah disebabkan line lemah?atau orang lain yg curi akaun fb kita!kalu difikirkan tak mgkin,..terjadi..atau pun dispam?!oleh org yg dengki,..tapi itu pun mgkin tak terjadi…his..confius betul la..

  2. mm buatlah note untuk pasword mba.. supaya ingat…
    Jom terjah post menarik dari resep kuliner ..Tips Agar Si Kecil Ingin MakanMy Profile

  3. facebook selalu kena pijak..macam ni…lupa pasword pun takpe….
    Jom terjah post menarik dari ishak ..ANAK DARA LAYAN LELAKI ATAS KATIL LEBIH ELOK DARIPADA , ANAK DARA LAYAN FACEBOOK ATAS KATILMy Profile

  4. Jadi blogger ni dah macam wartawan juga mata kena tajak cari bahan yg unik
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Manchester United vs Arsenal siapa yang kenaMy Profile

  5. Oh Facebook ni rupanya
    Jom terjah post menarik dari Malaysia Tercinta ..Jalan-jalan Taiping Part 2: Masjid Ubudiah Kuala Kangsar Dan HomestayMy Profile

  6. kena tinggal kat luar….hehehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Godaan Yang Sukar Ditolak?My Profile

  7. owhhh… pandai akak pancing saya ke sini lepas tgk tajuk entry ni kat my bloglist.. sy pon ada gak ‘facebook’ yg macam tuuu 🙂
    Jom terjah post menarik dari cikcloudy ..FROYA: We’re HereMy Profile

    • Pergi pasar pagi tadi..ternampak sebelah “facebook” ni kst luar pagar rumah orang… sempat snap nak kenakan orang..hihi

  8. ‘twitter’ pun kdg2 x dpt masuk gak.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari tmm ..lawak tak kelakarMy Profile

  9. Hari ini anak saya yang paling kecil Aslah campkan selipar dalam sungai Chiling. Tak sempat hendak diselamatkan.

    • Hahahaha… mmg tak terkejar dibawa arus tu

      Selipar ni ternampak pagi tadi masa pergi pasar… entah kat luar pagar rumah orang

  10. ini baru deep kak.

    heee 🙂

  11. Dah masuk separuh tue . sebelah ja tinggal diluar
    Jom terjah post menarik dari azahairi ..Afiq Umar Thaqif 1 tahunMy Profile

  12. Hehe..

    Chisdel..
    Jom terjah post menarik dari dayah ..trio blogger :kujie2,nisakay&zierazainMy Profile

  13. selipar facebook tak leh bawa masuk rumah.. huhu~
    Jom terjah post menarik dari Akuro San ..7 Sebab Kenapa Anda Mesti Tahu Asas Buat Duit Dengan BlogMy Profile

  14. hehehe…
    Jom terjah post menarik dari ieta ..TUTORIAL 19 : LETAK LINK ENTRI DALAM RUANG KOMENMy Profile

  15. ingatkan betul2 tak boleh login FB tadi…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Naik Beca di MelakaMy Profile

  16. den banyak kali lupa pw facebook.haha
    Jom terjah post menarik dari zuan ..Buka Restaurant Dalam 8 MingguMy Profile

  17. ingatkan sebab selipar tu..hahaha
    Jom terjah post menarik dari blogger lelaki ..Ketagihan Teknologi TerkiniMy Profile