Press "Enter" to skip to content

23 Comments

  1. ya lah kenapalah susah sangat nak masuk,keakaun facebook kita”biar pun ditulis nama kita dan dimasukkan password yg betul masih ragu2lagi..apa kah disebabkan line lemah?atau orang lain yg curi akaun fb kita!kalu difikirkan tak mgkin,..terjadi..atau pun dispam?!oleh org yg dengki,..tapi itu pun mgkin tak terjadi…his..confius betul la..

    • Bkn kak jie punya… ternampak kt rumah org

  2. owhhh… pandai akak pancing saya ke sini lepas tgk tajuk entry ni kat my bloglist.. sy pon ada gak ‘facebook’ yg macam tuuu 🙂
    Jom terjah post menarik dari cikcloudy ..FROYA: We’re HereMy Profile

    • Pergi pasar pagi tadi..ternampak sebelah “facebook” ni kst luar pagar rumah orang… sempat snap nak kenakan orang..hihi

  3. tmm tmm

    ‘twitter’ pun kdg2 x dpt masuk gak.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari tmm ..lawak tak kelakarMy Profile

    • Ada icon paus yang berat tu ke?

  4. Hari ini anak saya yang paling kecil Aslah campkan selipar dalam sungai Chiling. Tak sempat hendak diselamatkan.

    • Hahahaha… mmg tak terkejar dibawa arus tu

      Selipar ni ternampak pagi tadi masa pergi pasar… entah kat luar pagar rumah orang

    • Masa nampak ‘facebook’ ni kat luar pagar rumah orang dah dpt idea nak buat entri 🙂

Comments are closed.