Ketawalah Biarpun Sedang Disakiti!

1 – Open Google Maps (Get Directions).
2 – Type China as your starting point.
3 – Type Taiwan as your destination.
4 – Read step 48.
5 – When you done laughing, type this in your profile so others can laugh too!

copy paste dari https://www.facebook.com/serverfreak

– fobia utk update blog!

EDIT 14/07/2011  :  saya nampak entri macam ni dah banyak kat blog orang, tetapi tak kan malu nak mengaku awak ambil kat mana kot…. tak rugi pun awak letak sumber awak dapat dari mana…bukan berdosa pun!

Bukan saya maksudkan  sumbernya dari sini, tetapi jujur pada diri mesti awak terbaca tentang hal ini di mana², kan? kat facebook ke, kat feed ke, kat google reader ke  atau idea ni muncul dalam mimpi malam tadi? :mrgreen:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Google Map ingat senang sahaja seberang Lautan Pasifik dengan berenang. Bukan kecil-kecil laut silap-silap kena makan jerung 🙂

  2. ok. Mari ketawa.. 😈 :mrgreen: 😆 😀
    Jom terjah post menarik dari titan ..Tips naikkan Alexa rank cara Titan – Part 3My Profile

  3. ha ha ha….sapa makan cili tentunya ia ada rasa pedas….kan kan kan.

  4. akhirnya terjawab juga ..kenapa fobia nak up date entry.sabo jer le

  5. saja je gertak tadi,kak kujie :p
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Seluruh Malaysia: Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa 1432H / 2011MMy Profile

  6. no jangan timbulkan salah faham
    kak jie tak maksudkan link ke sini, sumber ke sini
    maksud kak jie – jujur pada diri sendiri tak semestinya untuk kak jie
    utk diri sendiri kepada orang lain…

    jangan salah faham tau…dah cakap siang2 – kak jie tak claim dia org ambil dari sini…cuma kak jie nampak, mereka tak pula beritahu dia jumpa kat mana..kat pasar malam ke, kat pasat tani ke

    bukan semestinya di sini…betulkan pemahaman yang ni
    nanti kecoh org buat entri bantai kak jie…

    ni teguran umum
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Rindu Kala HujanMy Profile

  7. “saya nampak entri macam ni dah banyak kat blog orang, tetapi tak kan malu nak mengaku awak ambil kat mana kot…. tak rugi pun awak letak sumber awak dapat dari mana…bukan berdosa pun!

    Bukan saya maksudkan sumbernya dari sini, tetapi jujur pada diri mesti awak terbaca tentang hal ini di mana², kan? kat facebook ke, kat feed ke, kat google reader ke atau idea ni muncul dalam mimpi malam tadi? :mrgreen:”

    haha…biasa la tu kak kujie.diorang tu semua ‘segan’ nak letak kredit untuk kak kujie ni.sabar je la…

    oit,korang yang berkenaan.cepat kreditkan kat sini atau mana2 sumber yang korang dapat tu.jangan nak ikut sedap jari korang je copy & paste entri orang :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Trailer: Batman – The Dark Knight RisesMy Profile

  8. haha…..48jam??
    Jom terjah post menarik dari luqman hakim ..Cara Menyemak Kuota Bandwitdh untuk akaun Google & Blogger.com dan blogspot.My Profile

  9. Mmg boleh buat kita tersenyum mahupun ketawa dgn google map ni kan kak kujie!
    Jom terjah post menarik dari mak ..WORDLESS WEDNESDAY #2 : AYOK….TATAYOK!!!My Profile

  10. Nak kena berenang dalam lautan pasifik? :mrgreen: lol..
    Jom terjah post menarik dari Iqbal ..Senarai Pemain Malaysia vs Arsenal Malam IniMy Profile

  11. “swimming across the pacific ocean”

    tak sangka sampai berenang pun google tolong tunjukkan.haha…

    try tukar destinasi ke malaysia.agak2nya ada tak dia suruh berenang di laut china selatan 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Kenapa Bersih, Samad?My Profile

  12. cuba tengok keluaq apa…hihihihi

  13. huhuhu..tak biasa guna google maps..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Wordless Wednesday #1 Saya Budak Sekolah LagiMy Profile

  14. ada ka lagu tu? cam hampeh. bagero!
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Berjalan kaki (walking)My Profile

  15. haha… tak kan nk kena swim kot? google ni pun bajet2 la.. suh la naik feri ke ape ke.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Wordless Wednesday #3My Profile

  16. terkial-kial juga saya nak baca google maps tadi. maklum la jarang guna 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Bolehkah minum SD2 semasa puasa?My Profile

  17. agaknya, kalau kita tak pandai berenang, dia suruh patah balik ke step 39…pusing roundabout smpai pening… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday: Oh! nuff nuff…My Profile

  18. memang takleh tahan…skema sungguh google maps ni…hahahahaha
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday: Oh! nuff nuff…My Profile

  19. Assalamualaikum,
    Hu hu hu sempat gelak sat sebelum serius semula sambung keja 😛
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Tapai Ubi Kayu GorengMy Profile

  20. nasib baik tak cari direction Malaysia – Algeria..hehe 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Wordless Wednesday – DedaluMy Profile

  21. ha ha ha…165 meter pun belum tentu lepas,ini kan pula 165 km.ha ha ha

  22. opsss..blm lagi… 🙂
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..46 Pelajar Disengat Tebuan TanahMy Profile

  23. Huh.. kene start blajar berenang ni.. ekekeke..
    Jom terjah post menarik dari madammondoq ..The Beauty Of MelbourneMy Profile

  24. Step 48. Swim across the Pacific Ocean

    Boleh ke ? Nanti tak pasal² kena makan jerung 😀
    Jom terjah post menarik dari anastasyea ..Wordless Wednesday – Today is my Birthday !My Profile

  25. hahahah!! tgh stress pg2 terus ketawa sampai berair mata… 😆
    Jom terjah post menarik dari laily ..Sabtu 090711My Profile

  26. Nampaknya saya takde can nak ke Taiwan from China kalau ikut direction tu. Saya tak tahu berenang.
    Jom terjah post menarik dari AziE ..Riadah Hujung MingguMy Profile

  27. Jenuhla nak berenang sejauh tu..hihihi
    165km bukan 165 meter 😆
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Kerana Kita Tak Pernah SamaMy Profile

  28. gilo apo suruh swim across pacific ocean?? 😆 😆

    dapat orang tak reti berenang cam saya ni…

    blup..blup…blup.. tak sempat sampai taiwan 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Hina sangat ke kalau cuma ada SPM?My Profile

  29. Lawaklah orang2 google nih. Ada juga yang suruh guna jet ski.. Pasai apa?? Tak dak bot ka di China?
    Jom terjah post menarik dari iLa ..Blogger penipu!My Profile

  30. Swim across the Pacific Ocean hahahahahah kelakar betul….
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Wordless Wednesday #3 – Menulis dekat mata dengan pensilMy Profile

  31. wahahaha… taklerh blah step 48 tu… kekeke 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Petua tradisional: Melegakan batukMy Profile

  32. entri ni suruh ketawa… :mrgreen: :mrgreen: .dah buka google map?
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Macam Mana Nak Kira?My Profile

  33. apa cetanya tu kak jie…fobia update blog? ❓
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile