Press "Enter" to skip to content

Ketawalah Biarpun Sedang Disakiti!

1 – Open Google Maps (Get Directions).
2 – Type China as your starting point.
3 – Type Taiwan as your destination.
4 – Read step 48.
5 – When you done laughing, type this in your profile so others can laugh too!

copy paste dari https://www.facebook.com/serverfreak

– fobia utk update blog!

EDIT 14/07/2011  :  saya nampak entri macam ni dah banyak kat blog orang, tetapi tak kan malu nak mengaku awak ambil kat mana kot…. tak rugi pun awak letak sumber awak dapat dari mana…bukan berdosa pun!

Bukan saya maksudkan  sumbernya dari sini, tetapi jujur pada diri mesti awak terbaca tentang hal ini di mana², kan? kat facebook ke, kat feed ke, kat google reader ke  atau idea ni muncul dalam mimpi malam tadi? :mrgreen:

33 Comments

  1. Google Map ingat senang sahaja seberang Lautan Pasifik dengan berenang. Bukan kecil-kecil laut silap-silap kena makan jerung 🙂

  2. ann ann

    ha ha ha….sapa makan cili tentunya ia ada rasa pedas….kan kan kan.

  3. ann ann

    akhirnya terjawab juga ..kenapa fobia nak up date entry.sabo jer le

  4. no jangan timbulkan salah faham
    kak jie tak maksudkan link ke sini, sumber ke sini
    maksud kak jie – jujur pada diri sendiri tak semestinya untuk kak jie
    utk diri sendiri kepada orang lain…

    jangan salah faham tau…dah cakap siang2 – kak jie tak claim dia org ambil dari sini…cuma kak jie nampak, mereka tak pula beritahu dia jumpa kat mana..kat pasar malam ke, kat pasat tani ke

    bukan semestinya di sini…betulkan pemahaman yang ni
    nanti kecoh org buat entri bantai kak jie…

    ni teguran umum
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Rindu Kala HujanMy Profile

  5. “saya nampak entri macam ni dah banyak kat blog orang, tetapi tak kan malu nak mengaku awak ambil kat mana kot…. tak rugi pun awak letak sumber awak dapat dari mana…bukan berdosa pun!

    Bukan saya maksudkan sumbernya dari sini, tetapi jujur pada diri mesti awak terbaca tentang hal ini di mana², kan? kat facebook ke, kat feed ke, kat google reader ke atau idea ni muncul dalam mimpi malam tadi? :mrgreen:”

    haha…biasa la tu kak kujie.diorang tu semua ‘segan’ nak letak kredit untuk kak kujie ni.sabar je la…

    oit,korang yang berkenaan.cepat kreditkan kat sini atau mana2 sumber yang korang dapat tu.jangan nak ikut sedap jari korang je copy & paste entri orang :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Trailer: Batman – The Dark Knight RisesMy Profile

  6. “swimming across the pacific ocean”

    tak sangka sampai berenang pun google tolong tunjukkan.haha…

    try tukar destinasi ke malaysia.agak2nya ada tak dia suruh berenang di laut china selatan 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Kenapa Bersih, Samad?My Profile

  7. yuana yuana

    cuba tengok keluaq apa…hihihihi

  8. haha… tak kan nk kena swim kot? google ni pun bajet2 la.. suh la naik feri ke ape ke.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Wordless Wednesday #3My Profile

  9. Assalamualaikum,
    Hu hu hu sempat gelak sat sebelum serius semula sambung keja 😛
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Tapai Ubi Kayu GorengMy Profile

  10. ann ann

    ha ha ha…165 meter pun belum tentu lepas,ini kan pula 165 km.ha ha ha

  11. hahahah!! tgh stress pg2 terus ketawa sampai berair mata… 😆
    Jom terjah post menarik dari laily ..Sabtu 090711My Profile

  12. Nampaknya saya takde can nak ke Taiwan from China kalau ikut direction tu. Saya tak tahu berenang.
    Jom terjah post menarik dari AziE ..Riadah Hujung MingguMy Profile

  13. gilo apo suruh swim across pacific ocean?? 😆 😆

    dapat orang tak reti berenang cam saya ni…

    blup..blup…blup.. tak sempat sampai taiwan 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Hina sangat ke kalau cuma ada SPM?My Profile

  14. iLa iLa

    Lawaklah orang2 google nih. Ada juga yang suruh guna jet ski.. Pasai apa?? Tak dak bot ka di China?
    Jom terjah post menarik dari iLa ..Blogger penipu!My Profile

  15. entri ni suruh ketawa… :mrgreen: :mrgreen: .dah buka google map?
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Macam Mana Nak Kira?My Profile

Comments are closed.