Kita akan bersama lagi

Awak jangan sedih tau – kite pergi tak lama

kejap je… esok kite balik ye.

sekarang di Kuantan ….
image kredit : 9gag.com

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Gambar lukisan tu cantik Kak Jie .
    Boleh saya save gambar tu ?
    Jom terjah post menarik dari farah ..Way To GoMy Profile

  2. comelnye.. saper yg lukis tu kak jie? mmg berbakat la.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Tempat Menarik TapiMy Profile

  3. apa nak disedih…kan kak jie…
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Amboi panasnya nama farah azlina latifMy Profile

  4. comel lukisan tu kak gie:)

  5. nampaknya tuan rumah masih lagi bercuti ni

  6. Hohohoho.. Kak Jie yang lukis tu ke???

  7. gambar lukisan yang cute dan penuh makna….suke!!~~
    Jom terjah post menarik dari zulman ..Asam Garam FacebookMy Profile

  8. benar2x hasil kerja artistik.. cantik nya… 😎
    Jom terjah post menarik dari lowongan kerja ..Marketing Executive- Software Application DevelopersMy Profile

  9. anak2 yang lukis ke…hehe
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Aku Dan KokurikulumMy Profile

  10. cantik gambor tu..hujan2 tu yang menarik..hehe
    Jom terjah post menarik dari nabilpotter ..Terjah Blog 1 – CoretanmayakuMy Profile

  11. Aku tertarik dengan image itu wpon bukan sis yg punya… tapi cute… seakan menceritakan sesuatu … Hope u fine there!
    Jom terjah post menarik dari Maya ..Konsert Double Trouble Tawau Siri 1My Profile

  12. mashita says:

    waah..sangat kiuttt.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari mashita ..Mesothelioma Lawsuit FaqsMy Profile

  13. sweeeeet!!heeee
    😆

  14. semoga selamat pergi ddan selamat kembali
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Ulasan- Jangan Kata Blog Blogger Lain SuckMy Profile

  15. cantik. mmm kak jie p kuantan ada apa 🙂 hv a nice day

  16. alahai cutenya…. 😛 😛
    Jom terjah post menarik dari Linarahim ..Duyung benar-benar wujudMy Profile

  17. salam..
    utamakan yang penting
    dahulu..moga anda selalu sihat
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Ramadan Bulan KesederhanaanMy Profile

  18. jalan2 makan angin ke kak…?
    Jom terjah post menarik dari shay ..Mungkinkah kan terjadiMy Profile

  19. denaihati says:

    Pasti ada yg tak sabar menunggu tuuu
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Dua notebook Acer Aspire One untuk dimenangiMy Profile

  20. semoga urusan di kuantan sukses dan baik selalu
    Jom terjah post menarik dari mijie ..WordPress 301 sedia untuk di updateMy Profile

  21. sedey neh.. ehehe
    Jom terjah post menarik dari jard ..Dua kisah blogger yang hampir samaMy Profile

  22. comelnye! 😉