Ku Katakan Dengan Indah

Terimakasih….. walau siapapun awak

Kepada pengunjung yang lain, juga Terimakasih

hanya sejalur pelangi
menumpang mentari seusai hujan

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kat sidebar ada getclicky

  2. kak kujie pakai stats apa?

  3. puteraduyong says:

    memang blog ibu terbaik la…ermm…bila nak buat kenduri kak jie…kitorang nak datang makan2… πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari puteraduyong ..ANTARA SURAU DAN DISKOMy Profile

  4. kak ujie punyer website edie simpan dlm notepad ag.. hihihi..
    Jom terjah post menarik dari trigyy ..Pelik France hujan LebatMy Profile

  5. tahniah,,memang blog ibu terbaik pun. Ku katakan dengan indah tuh memang best boleh jadi tajuk novel nih kak. =)

  6. first time datang sini dan ini komen kedua :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Sumandak Kinabalu ..Wordless Wednesday – 3 Years AgoMy Profile

  7. sape la tu ye
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Demam denggiMy Profile

  8. bestnyaaa..
    lepas ni nak orang google luthfi.my-blog jejaka tampan hehe

  9. denaihati says:

    banyak perkara diluar jangkaan
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..5 Blog paling kerap dilawati 2011My Profile

  10. Wahhh..blog ibu terbaik..Nanti boleh menuntut dengan kak jie ni..hehehehe
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Goodies – GelaSkins Teman Gadget AndaMy Profile

  11. Logiklah Joe…bukan Kak Jie yang nak gelar diri sendiri..adeihhh…. tak kan nak masuk dalam bakul angkat sendiri

    Sebab itu ada ucapan Terimakasih πŸ˜†

  12. wahhh, nice ni, keep it up kak jie
    Jom terjah post menarik dari suffer8zine ..Jackie Chan Masih Hidup UpdateMy Profile

  13. kak jie – blog ibu terbaik
    apsal google benda ni keluar blog joegrimjow dulu? hehe

    teruskan berblog kak jie
    Jom terjah post menarik dari joegrimjow ..Video SEX – @joegrimjow mungkin boleh menjadi saksi twitterMy Profile

  14. ofkos outgoing link dari blog kak jie ke blog tersebut…out dari blog

    kalau incoming – link yang masuk ( referrer)

    lagi pun… kak jie mana tau stats blog orang lain..dia in dia out πŸ˜†

  15. kak jie, saya tak berapa paham dengan outgoing link tu..dari blog kak ji kn? kat mana link tu?

    saya umpama cempedak di luar pagar..hehe
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..CaraΒ² Membuat Ayam RFC Radix Fried Chicken My Profile

  16. bahasa yang sentiasa sedap…tahniah
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Jangan Buat 2x lah Macam NiMy Profile

  17. Mrs.Ayie says:

    Sama-sama kasih sayang. πŸ˜†

    Suka dengan kata-kata kat bawah tu
    “hanya sejalur pelangi
    menumpang mentari seusai hujan”
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Cinta tanpa syaratMy Profile

  18. Kasih diterima… *komen versi masuk bakul angkat sendiri*
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Puisi kehidupan- Puteriku 6My Profile

  19. Cool…
    suka ngan tajuk ‘ku katakan dengan indah’