19 Replies to “Ku Katakan Dengan Indah”

  1. tahniah,,memang blog ibu terbaik pun. Ku katakan dengan indah tuh memang best boleh jadi tajuk novel nih kak. =)

  2. Logiklah Joe…bukan Kak Jie yang nak gelar diri sendiri..adeihhh…. tak kan nak masuk dalam bakul angkat sendiri

    Sebab itu ada ucapan Terimakasih πŸ˜†

  3. ofkos outgoing link dari blog kak jie ke blog tersebut…out dari blog

    kalau incoming – link yang masuk ( referrer)

    lagi pun… kak jie mana tau stats blog orang lain..dia in dia out πŸ˜†

  4. Sama-sama kasih sayang. πŸ˜†

    Suka dengan kata-kata kat bawah tu
    “hanya sejalur pelangi
    menumpang mentari seusai hujan”
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Cinta tanpa syaratMy Profile

Comments are closed.