Ku Katakan Dengan Indah

Terimakasih….. walau siapapun awak

Kepada pengunjung yang lain, juga Terimakasih

hanya sejalur pelangi
menumpang mentari seusai hujan

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

19 thoughts on “Ku Katakan Dengan Indah”

  1. tahniah,,memang blog ibu terbaik pun. Ku katakan dengan indah tuh memang best boleh jadi tajuk novel nih kak. =)

  2. Logiklah Joe…bukan Kak Jie yang nak gelar diri sendiri..adeihhh…. tak kan nak masuk dalam bakul angkat sendiri

    Sebab itu ada ucapan Terimakasih πŸ˜†

  3. ofkos outgoing link dari blog kak jie ke blog tersebut…out dari blog

    kalau incoming – link yang masuk ( referrer)

    lagi pun… kak jie mana tau stats blog orang lain..dia in dia out πŸ˜†

  4. Sama-sama kasih sayang. πŸ˜†

    Suka dengan kata-kata kat bawah tu
    “hanya sejalur pelangi
    menumpang mentari seusai hujan”
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Cinta tanpa syaratMy Profile

Comments are closed.