Ku terima satu nota ringkas tulisannya

Dapat nota ini – terus rasa nak termuntah tengok blog …:lol: dan tandanya kita akan jarang bertemu ye kawan-kawan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. jawatan kosong says:

    sudah balik dari cuti kan? Jom mulai lagi blognya..:D
    .-= Post terbaru jawatan kosong ..AMD Jobs Vacancies June 2010 Bayan Lepas Penang =-.

  2. wah kak jie.. patutlah berseri-seri jer wajah. šŸ˜‰
    .-= Post terbaru yati ..Orang baru šŸ™‚ =-.

  3. wah! berehat panjang ler blog ini.. hehehe

    selamat pulang ke tanah air ya abg gitew.. heheheheh

    wink! wink! wink!..
    .-= Post terbaru maza ..Judi Siput Babi di Negeri Berantah =-.

  4. huhuhuh…hati kak jie telah menyanyikan lagu girang!. Moga cik abang kak jie selamat tiba.
    .-= Post terbaru akuvision ..Candy Grabber Permainan Unik! ( REPOST ) =-.

  5. cuti-cuti malaysia lah nampaknya kak G kita nie yaaa…moga bergembira & berbahagia bersama Si Dia…hehehe…
    .-= Post terbaru Nadri ..Fakta Menarik Tentang Piala Dunia =-.

  6. cewahh…abg dia dah balik ler geng šŸ˜€

  7. silalah muntah kak jie. hehehe
    selamat bergembira……
    .-= Post terbaru rumah kuning ..Siapalah Kita =-.

  8. Selamat bertemu kembali dengan suami tersayang, kebetulan pulak waktu cuti sekolah kan. Tentunya banyak agenda sedia menanti. Selamat bergumbira dan berkasih sayang :p
    .-= Post terbaru kenari ..Klinik Perubatan Elektronik =-.

  9. Syafrizal says:

    bergembiralah šŸ™‚
    .-= Post terbaru Syafrizal ..Tingkatkan backlink dengan DoFollow =-.

  10. woo..besnye jalan2..
    .-= Post terbaru aizuddin ..Shahir AF8 ā€“ Kebahagiaan Dalam Perpisahan =-.

  11. Have a good time.. selamat bercuti šŸ™‚
    .-= Post terbaru samdaddycool ..Rezeki bekerja di rumah =-.

  12. igtkan nota apa.. mesti seronok kan dpt jumpa org tersayang..

    aisey, dh lama tak balik kg ni. teringat lak dekat famili. šŸ˜€
    .-= Post terbaru serol ..Pelakon IP MAN tu kawan aku. =-.

  13. wawaaaaaaaoo… happy happy.. haha
    .-= Post terbaru ann ..Akhirnya aku dapat Proton Saga Percuma… Yezzaaaaa! =-.

  14. have fun ngn cik hubby kak jie!:-)
    .-= Post terbaru jmr ..|| How to Break Up With Your Girlfriend || & || ala-ala baju Faizal Tahir || =-.

  15. sudah tiba masanya untuk live blogging… =P
    .-= Post terbaru menteil ..Adap Bila Bertanya =-.

  16. alamak, hati mesti berbunga2 kan….
    .-= Post terbaru mijie ..Cara install plugin top commentators =-.

  17. ok.. paham! paham! paham!

    .
    .

    kurang kasih sygla blog ni kejap… hihihi

    happy ‘honeymoon’ šŸ˜€
    .-= Post terbaru kutaksempurna ..OH! REALLY??? – sambil mulut ternganga (luas) dan mata terbuntang (besar) =-.

  18. rindu yang bersarang terubat akhirnya ya, kujie

    selamat bermadu kasih..oopss…
    .-= Post terbaru klcitizen ..Reply to Comment =-.

  19. kena live blogging lah plak kut. hehe..

    semoga semuanya berjalan dgn baik.amin.
    .-= Post terbaru penyubiru ..Kidz Art ā€˜Nā€™ Fun Zone =-.

  20. phewitt….phewit….girang nampak….:P
    .-= Post terbaru Kancilbiru ..Job Vacancy in Kedah & Penang =-.

  21. nk ikut nk ikut nk ikut nk ikut nk ikut
    .-= Post terbaru x-po ..KENAPA PERLU JADI MANUSIA YANG BUSY BODY? =-.

  22. ololololo..

    30 mei ni g klia la kak jie ekekeke..update blog kat klia pergh..cool2 hehe
    .-= Post terbaru mijae ..Apa Guna…Jika.. =-.

  23. Roronoa Zoro says:

    selamat bergembira bersama org tersayang !!!! =)

  24. waa…. best2 bila dapat bertemu orang tersayang semula
    .-= Post terbaru ariff ..Pengalaman .htaccess Error =-.

  25. TMUkmkd says:

    tu dia.. schedule telah ditetapkan.. jangan muntah nanti payah nah cuci semula šŸ˜€
    .-= Post terbaru TMUkmkd ..GengBlogger Di Godam? =-.

  26. nak p mana kak jie..?

    p/s : tiba2 teringat lagu UKays bila tengok tajuk kak jie..hehe
    .-= Post terbaru chekgu naman ..Kerja-kerja pembaikan 100 meter di hadapan =-.

  27. alahai…jadual dh keluar…memang sah blog akan terbiar…
    xper kak…sesekali jer kan…
    selamat bergembira…
    .-= Post terbaru ejam ..Pengiklanan PERCUMA di OhMelaka.com =-.

  28. update tau nanti cerita2 gie holiday sefamily nanti..

  29. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee šŸ˜€
    .-= Post terbaru yonna ..Kasih Kekasih =-.

Trackbacks

  1. […] – esok saya akan ke KLIA , janganĀ  buat edisi terjah di Balai Ketibaan ye.Ā  Kantoi nanti drama […]

  2. […] 17hari abang balik bercuti di Malaysia, sehari pun kami tidak berenggang. Bercuti bersnorkelling di pulau , mendaki ke Cameron Highlands […]