Kujie Hanyalah Jenama Berus Gigi

Hari ni tiba² carian keyword nama peribadi saya menduduki carta top 5. Jarang macam ni…biasanya keyword bukan direct kepada diri saya.

Apa yang korang cari ye? Apa yang korang gossip ye? Cari makcik yang kuat membebel ye…

Saya pun mulalah taip ‘kujie’ di google………tapi……. terjumpa ini!

Tak nampak lagi?

Meh kita klik tengok.

Berus gigi rupanya

Kujie tu jenama berus gigi dari Jiangsu Yangzhou China yang berharga US $0.26 ~ 0.31 / sebatang. Kalau dalam Ringgit Malaysia lebih kurang singgit je.

Kalau saya order ni, jual secara MLM…… kayo makcik . Brand ada dah.

Syukur Alhamdulillah……:mrgreen:

selamat tidur sayang
jangan lupa gosok gigi

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kene mintak royalti nama tu kak….heheheh

    pasnih boleh jadi saudagar brus gigi
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Akhirnya- berakhir jugaMy Profile

  2. hahaha… ni mesti penjual ebay yang ramai search ni.
    Jom terjah post menarik dari MuJE ..Blog Cik Epal kena remove- semua orang panik!My Profile

  3. Untunglah kak Jie boleh tuntut royalti nanti 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Dapat kejutan birthday wish dari NuffnangMy Profile

  4. Tuah ayam nampak di kaki…. tuah blogger siapa tahu… mudah2an jadi trader yang berjaya!
    Jom terjah post menarik dari PD ..Tiada jaminanMy Profile

  5. kehkeh.. cantik gak tu.
    Jom terjah post menarik dari Fariq ..Ban URL Di Shoutmix Bagi Mengelakkan SpamMy Profile

  6. Nama akak sendiri bawak tuah kut
    Jom terjah post menarik dari azie ..Kentang PutarMy Profile

  7. hehe…ni kira berus gigi ni numpang tuah nama akak yer? hehe…cam ezny kun ckp kalau akak patternkan nama ni mesti bleh dpt royalty… 😀

  8. Assalamualaikum,
    Jenama terkenal tu…tak payah nak buat iklan hu hu hu
    Tak kesahlah berus gigi ke, kain ka…paling tidak telah dipaternkan. Salah hari, alamat blog boleh jual ribu riban kat depa tu noooo 😉

    Kak Jie jual je la berus GG tu online kat sini…tak payah pakai MLM hu hu hu kalau tak, harga naik jadi RM500 tu (errr ada gamak je nak naik sampai 1K untuk berus GG?) 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Aku Capek Diligan AmirMy Profile

  9. hahahhahaa,rupe2nye,berus gigi kujie nih!!!! hahhaa
    mcm suke mkn,tdo,rehat dgn berus gigi je..hohoho

  10. denaihati says:

    tak payah buat MLM letih nak bayar bonus apakata kak kie jadi main distributor untuk pasaran 1Malaysia yakin saya boleh pergi jauh tu…perlu bantuan beritahu boleh saya explorekan tu sebelum orang lain ambik peluang tu…cuma kena check ok ke sumber berusnya tu 🙂
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Make Over Blog DenaihatiMy Profile

  11. china ada..lepas ni market malaysia pulak :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..Tutorial Buat Burung Twitter Terbang Di BlogMy Profile

  12. boleh buat bisnes tu kak jie mana tahu…rezeki nih.kak jie jual jer melalui blog kak jie nie..untung tu kak jie
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Epilog penderitaan akuMy Profile

  13. glemer betul kak jie
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Insomnia-Masalah tidurMy Profile

  14. saya nak jadi rakan kongsi la camtu 😆
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Insomnia-Masalah tidurMy Profile

  15. As salam…
    Glamer kat China rupanya…hahahah…
    nanti boleh buka cawangan kat malaysia pulak…
    Jom terjah post menarik dari iza ..Ikan Kap Tersesat Ketika BanjirMy Profile

  16. Adilla Harun says:

    Terbuktilah kekomersialan akan perkataan KUJIE itu ye! Kalau KUJIE di China itu hanya berus gigi, saya prefer KUJIE di arena blog ni yang boleh membebel tu! Saya pun suka gak membebel, so kira fanslah ni.

    Berus gigi Kujie tu kena gabung dengan ubat gigi Jeton baru lengkap pasangnya!

  17. psst.. Certified halal x bulu2 tu 😆

  18. erh… kak jie tiba2 dpt idea lah
    buat contest, hadiah berus gigi..haha 😆

  19. oooo…maksudnya berus gigi tu baru muncul lah ye
    ingat ke ade jenama best2..minyak wangi ke 😆

  20. dah pagi sayang..jangan lupa gosok gigi :mrgreen:

  21. entri wat nampak gigi je nie :mrgreen:

  22. berus gigi sajeee…tapi org pegang sebelum dan selepas tidur..hiks!

  23. nak cari ‘rakan kongsi’ dulu
    nk shipping dr china tu 😆

  24. hahaha..gelak…gelak….senam otot utk awet mude 😆

  25. Untunglah nama dah ada pada brand. Senang nak cari banner utk buat header 😉
    Jom terjah post menarik dari Azwan ..Selamat Ulangtahun ke-3My Profile

  26. special, tak de jual di kedai
    kena cari kt stokis..hehe
    atau jadi member dulu – kendian cari downline..haha

  27. uish baik ambil peluang nk berniaga kak jie. balik jual 5hengget kt Msia pon dah tentu kaya. hehe.

    teringat lak filem do re mi gi jual berus gigi mcm perompak malam2 😀
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Rak Buku Berbentuk Pokok Rekaan Olivier DolléMy Profile

  28. sebab ariq pengkomen pertama, kak jie bagi diskaun 50%
    cepat order..hehe

  29. saya boleh jadi pengedar….
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Tanpa isiMy Profile

  30. samanosuke_04 says:

    wahahahhaha, bleh jenama brus gigi jer.. tak best tak best.. atleast dapatlaa produk2 macho sket cam kete sport ke, camera ke, produk mekap ke.. hahahaha

    btw, kak jie pakai plugin ape yer? wassup dah tak jadik kat blog kite.. hohohoho
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..Teknik Mudah Download Lagu Jiwang Dengan 4sharedMy Profile

  31. wah..bagos gak wat ubat gigi..semua mesti puteh giginya nanti kak kujie.

  32. ni yg AP ni yg zitron tade ke?hahahahah
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Bila Riwayat Blogging itu Membesar Seperti ManusiaMy Profile

  33. dah laku nanti keluar yang tiruan pulak 😆
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Free Family Photoshoot- Siri 1My Profile

  34. HAHAHAHA.. sudah glamour gitew..

    apo laie, blh eden tompah satu berus gigi gitew? dan maza pun sekonyong2 mahu register jadi ahli juga.. ahaks.. ahaks.. ahaks…

    hahahhaa

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Garden of EdenMy Profile

  35. hshaha.. kelakar la pulak..
    xsangke nama blog ni ade gak ubat gigi berjenama kujie..
    hehehehe.. 😛
    Jom terjah post menarik dari nash ..Final Exam Semester 4 Bakal Menjelma!My Profile

  36. wah terbaik.. kehkeh.. gi china beli benda alah tu byk2 jual kat mesia.. kompom blogger ramai beli..
    Jom terjah post menarik dari Fariq ..Minat Adalah SegalanyaMy Profile

  37. Dah try google.. :mrgreen:
    Page 1 semuanya tentang blog kak jie..
    Page 2 baru lah ada pasal berus gigi tu..
    Nampaknya kak jie lagi glemer..hihihi
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Adakah Perempuan Tak Perlu DifahamiMy Profile

  38. Mrs.Ayie says:

    Dah membina jenama senyap-senyap ke? Huhuhu..

    *Selamat malam kak jie
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Jari yang memberiMy Profile

  39. kalo patternkan nama kujie dari dulu leh gak claim royalty.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Ezany-Kun ..Awas! Teknik Terkini PeragutMy Profile

  40. Hu3.. Ada branded sendiri rupanya nama kujie ni..he3
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Tarikh Peperiksaan UPSR- PMR- SPM- STAM- STPM- MUET 2011My Profile

  41. haha..branded!! boleh bukak bisnes pasni kakjie
    Jom terjah post menarik dari faiz ..PTPTN – Penukaran Pinjaman 3 Kepada 1 Untuk PeminjamMy Profile

  42. Salam .. aduhai .. nak gelak ni .. bleh? hehehehehe
    Jom terjah post menarik dari hasrulhassan ..Kawasan Peranginan Pertama dan Tertua di MalaysiaMy Profile

  43. aimannajmy says:

    wah kena cari la brand kujie tu mau test huhu..soft nylon lak tu huhu

  44. afiq aiman says:

    nama kak jie sekarang dah masuk market China. senang la nak berniaga lepas ni 🙂
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Menjadi Selebriti InternetMy Profile