Kujie Hanyalah Jenama Berus Gigi

Hari ni tiba² carian keyword nama peribadi saya menduduki carta top 5. Jarang macam ni…biasanya keyword bukan direct kepada diri saya.

Apa yang korang cari ye? Apa yang korang gossip ye? Cari makcik yang kuat membebel ye…

Saya pun mulalah taip ‘kujie’ di google………tapi……. terjumpa ini!

Tak nampak lagi?

Meh kita klik tengok.

Berus gigi rupanya

Kujie tu jenama berus gigi dari Jiangsu Yangzhou China yang berharga US $0.26 ~ 0.31 / sebatang. Kalau dalam Ringgit Malaysia lebih kurang singgit je.

Kalau saya order ni, jual secara MLM…… kayo makcik . Brand ada dah.

Syukur Alhamdulillah……:mrgreen:

selamat tidur sayang
jangan lupa gosok gigi

44 Replies to “Kujie Hanyalah Jenama Berus Gigi”

  1. hehe…ni kira berus gigi ni numpang tuah nama akak yer? hehe…cam ezny kun ckp kalau akak patternkan nama ni mesti bleh dpt royalty… 😀

  2. Assalamualaikum,
    Jenama terkenal tu…tak payah nak buat iklan hu hu hu
    Tak kesahlah berus gigi ke, kain ka…paling tidak telah dipaternkan. Salah hari, alamat blog boleh jual ribu riban kat depa tu noooo 😉

    Kak Jie jual je la berus GG tu online kat sini…tak payah pakai MLM hu hu hu kalau tak, harga naik jadi RM500 tu (errr ada gamak je nak naik sampai 1K untuk berus GG?) 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Aku Capek Diligan AmirMy Profile

  3. tak payah buat MLM letih nak bayar bonus apakata kak kie jadi main distributor untuk pasaran 1Malaysia yakin saya boleh pergi jauh tu…perlu bantuan beritahu boleh saya explorekan tu sebelum orang lain ambik peluang tu…cuma kena check ok ke sumber berusnya tu 🙂
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Make Over Blog DenaihatiMy Profile

  4. Terbuktilah kekomersialan akan perkataan KUJIE itu ye! Kalau KUJIE di China itu hanya berus gigi, saya prefer KUJIE di arena blog ni yang boleh membebel tu! Saya pun suka gak membebel, so kira fanslah ni.

    Berus gigi Kujie tu kena gabung dengan ubat gigi Jeton baru lengkap pasangnya!

  5. wahahahhaha, bleh jenama brus gigi jer.. tak best tak best.. atleast dapatlaa produk2 macho sket cam kete sport ke, camera ke, produk mekap ke.. hahahaha

    btw, kak jie pakai plugin ape yer? wassup dah tak jadik kat blog kite.. hohohoho
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..Teknik Mudah Download Lagu Jiwang Dengan 4sharedMy Profile

  6. HAHAHAHA.. sudah glamour gitew..

    apo laie, blh eden tompah satu berus gigi gitew? dan maza pun sekonyong2 mahu register jadi ahli juga.. ahaks.. ahaks.. ahaks…

    hahahhaa

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Garden of EdenMy Profile

Comments are closed.