Kujie’s Speech

Kak Jie tak update blog hari ni…?

He he he.. sesekali. Hari ni Kak Jie bersantai-santai tengok Academy Awards  secara live dari  sofa ruang tamu Hollywood’s Kodak Theatre di Star Movie.

Dapat tengok James Franco dan Anne Hathway sebagai host Academy Awards ke-83 walaupun khabarnya skrip untuk acara tersebut bocor di talian ( leaked online ).

  • Filem The King’s Speech menang 4 anugerah termasuk kategori Filem Terbaik.
  • Colin Firth membawa pulang Oscar bagi kategori Pelakon Lelaki Terbaik menerusi filem The King’s Speech.
  • Natalie Portman memenangi kategori Pelakon Wanita Terbaik dari filem Black Swan.

©kujie’s speech – berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ketepian… ( tanpa gagap)

28 Replies to “Kujie’s Speech”

  1. hehehe…esok cari kat blog hiburan…gambar yg diletak tu..ade cerita sebenar yg sedang dialami tuan blog…ye bedu bedu….kehkekeh

  2. kebetulan…………terbuka star movie…tak set pun nak tengok…tapi rasa best sebab acara dia nampak kemas, tersusun dan sgt2 pro…dan artis yang cantik2 😆

  3. google ada banyak gambar…. gambar artis perempuan sgt seksi..tak manis nak letak kat sini – kena tanggung dosa mata org lain 😆

  4. dua keping gambar tu sebenarnya ada kisah yang sepatutnya kak jie tulis…. tapi saja nak luahkan dgn gambar

    mgkn org tak faham… tak pe…cuma utk diri sendiri yang faham 😆

Comments are closed.