Lawak Malam Jumaat

18sxblogPakcik Google…blog saya kujie2.com bukan 18sx!

Penatlah hari ni , nak tidur awal.

***********************************
Sepasang pengantin baru mengalami gangguan kesihatan. Setelah diperiksa dengan teliti, doktor memberitahu perkara itu disebabkan oleh hubungan intim suami isteri yang terlalu kerap.

“Untuk sementara waktu ini, anda berdua dinasihatkan supaya menghadkan hubungan suami isteri. Sebaiknya dua kali saja seminggu . Untuk mudah diingat, saya sarankan Β hanya pada hari yang bermula dengan huruf S, iaitu Selasa dan Sabtu,” nasihat doktor.

Akan tetapi pada malam ketiga berpuasa dari membuat hubungan , si suami tidak dapat lagi menahan nafsunya lalu mencumbui isterinya yang sedang tidur sehingga isterinya terjaga.

“Hari ini hari apa bang?” tanya si isteri.

“Sumaat”

sumber :Β  Teratak Santai

  1. hik3..
    mm..kak jie, yg gmaba tu psl ape eh? keyword yg org search ek?
    camne nk tgk tu? dr blog kak jie k ape?

    • @jhafiz, keyword dari blog kak jie

      kak jie guna extremetracking , kak jie juga guna getclicky…erk.. kak jie juga guna google analystics

  2. Assalamualaikum
    Kujie2, cammane nak buat tool kat atas tu, tu ha yang ada HOME< ARKIB< BIODATA < HUBUNGI SAYA< PENAFIAN< TEMAN TAPI MESRA.

    • @Sharouk, saya guna thems yg sudah ada navigation..kalau nk buat sendiri boleh juga…tapi tutorial dia panjangggggggggggg…malas le pula..hihi..nak translate lagi…

      apa kata awak pergi ke sini..baca cara2nya [link]

      • @Kujie, @Sharouk,
        Tak payah translate, Pakcik Google boleh tolong translatekan, tapi Bahasa Indonesia. Tekan jer bendera Indonesia kat bawah header tu…

  3. Pingback: pligg.com