Lawak Malam Jumaat

18sxblogPakcik Google…blog saya kujie2.com bukan 18sx!

Penatlah hari ni , nak tidur awal.

***********************************
Sepasang pengantin baru mengalami gangguan kesihatan. Setelah diperiksa dengan teliti, doktor memberitahu perkara itu disebabkan oleh hubungan intim suami isteri yang terlalu kerap.

“Untuk sementara waktu ini, anda berdua dinasihatkan supaya menghadkan hubungan suami isteri. Sebaiknya dua kali saja seminggu . Untuk mudah diingat, saya sarankan  hanya pada hari yang bermula dengan huruf S, iaitu Selasa dan Sabtu,” nasihat doktor.

Akan tetapi pada malam ketiga berpuasa dari membuat hubungan , si suami tidak dapat lagi menahan nafsunya lalu mencumbui isterinya yang sedang tidur sehingga isterinya terjaga.

“Hari ini hari apa bang?” tanya si isteri.

“Sumaat”

sumber :  Teratak Santai

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. gelilah baca n3 ni… BD tak faham… hari ni hari senin…

  2. hik3..
    mm..kak jie, yg gmaba tu psl ape eh? keyword yg org search ek?
    camne nk tgk tu? dr blog kak jie k ape?

    • @jhafiz, keyword dari blog kak jie

      kak jie guna extremetracking , kak jie juga guna getclicky…erk.. kak jie juga guna google analystics

  3. hehhehe… :lol:
    .-= izzah´s last blog ..Hari Ini.. =-.

  4. erk! cerita apa ni ek? erk! dia salah sebut ke, atau sengau?

    wakakakkakaka
    :lol: :lol: :lol:
    .-= maza´s last blog ..Murka saban masa, Dari Pagi membawa ke Petang =-.

  5. nikillas says:

    hari Senin plak..?? huhuhu..
    .-= nikillas´s last blog ..Live Update Via Phone =-.

  6. Senin, selasa, sabu, samis, sumaat, sabtu, sahad………………….

  7. selamat hari sumaat … :)

  8. :mrgreen: kekeke….sian suami tu, sentil lidah dia, x leh sebut j ek jie? :razz:
    .-= jun´s last blog ..Apam mentega =-.

  9. Asyik nakkkkkk aje, lawak masa bujang dulu… :mrgreen:
    .-= kruel74´s last blog ..Same business, different approach =-.

  10. .. Setiap hari adalah hari Sumaat.. :mrgreen:
    .-= samdaddycool´s last blog ..Weblog Popular 1Malaysia : Pecalonan Untuk Kujie2 dot com =-.

  11. kalau boleh, hari2 pun kene start dgn hari S…
    sisnin, selasa, sabu, shamis, sumaat, sabtu, sahad…
    hehe
    .-= chekguBH´s last blog ..Aku, Mereka dan IKEA…Heaven! =-.

  12. Akak Jie….

    Kelako la. Malam Sumaat gituuuuu. Lepas ni, malam Senin, malam Sabu, malam Sahad.

    :) Take care ye….
    .-= Zymazara´s last blog ..Cinta Internet Oh Cinta Internet =-.

  13. miss_ira says:

    nakal betul suami tu ye

  14. Assalamualaikum
    Kujie2, cammane nak buat tool kat atas tu, tu ha yang ada HOME< ARKIB< BIODATA < HUBUNGI SAYA< PENAFIAN< TEMAN TAPI MESRA.

    • @Sharouk, saya guna thems yg sudah ada navigation..kalau nk buat sendiri boleh juga…tapi tutorial dia panjangggggggggggg…malas le pula..hihi..nak translate lagi…

      apa kata awak pergi ke sini..baca cara2nya [link]

      • @Kujie, @Sharouk,
        Tak payah translate, Pakcik Google boleh tolong translatekan, tapi Bahasa Indonesia. Tekan jer bendera Indonesia kat bawah header tu…

  15. comel la lawak ni..heheheh.. :lol: :lol: :lol:
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Roses of Mine =-.

  16. Malam ni kan malam sumaat tu yang kak jie nak tido awal he he he :lol:

  17. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    sekali ‘sumaat’ da…. :lol:
    .-= mrs azmi´s last blog ..thinking of ~ yummy chocolate =-.

  18. orang bujang mampu tersenyum jek.. :oops:
    .-= beliamuda´s last blog ..Cara pemakaian topeng penutup mulut =-.

Trackbacks

  1. pligg.com says:

    Lawak Malam Jumaat | Hidup Biar Sedap…

    “Hari ini hari apa bang?” tanya si isteri.
    “Sumaat”…