Lebih Indah Dari Sejuta Mawar Yang Berkelopak

  • Saya tak sihat, Intan pun… dia tak pergi sekolah hari ni.

Nasib baik dia dah pandai masak nasi.  Zaman² dulu orang tua berkias² ” tak pandai tanak nasi” untuk menolak pinangan orang secara santun.

Tapi Intan masih bawah umur.

  • Nasib baik Along ada – dia bercuti semester 3 minggu.
  • Saya sedar kedatangan ramai pengunjung @ kawan² baru ke blog ini , maafkan tuan blog yang tak sempat nak melayan tetamu. Insayaalah , sihat nanti saya berbalas kunjungan ye.
  • Bangun pagi tadi dapat sms begini

p/s – ayat gedik² tu tak boleh display, nanti ramai yang muntah !

Sekarang dah April, kan…….. bolehlah sebut bulan depan.:lol:

Esok Baiklah…Abang Jangan Risau

selagi kejora berkerlipan…. … kita masih punya harapan

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tak leh share…ada yg boleh, ada yg utk diri sendiri…hehe
    bagi orang geram je

  2. hehehe……. dah katup patlima layer tu

  3. silalah cukupkan syarat dan rukun nikah 😆

  4. bila dah kompom date lagi lah…

  5. dah cergas dah ni, tapi mcm byk yg tertinggal

  6. dia baca komen ni..kembang kuncup dah kat sana 😛 😛

  7. mengebu2 mcm gula gula kapas

  8. tapi tetap update blog tu…gigih betul 😆

  9. hehehe… minggu ni 3 kali beli
    kali terakhir tu mcm tak puas hati..mahal le pula 😆

  10. semoga sihat kak! 😀
    Jom terjah post menarik dari mommy nana ..Durian Oh Durian!My Profile

  11. 2 anak saya kena demam panas yang bongsu sudah kebah tapi si abangnya berulang. Kesian melihatnya tidak berdaya langsung

    Dah dapat mesej dari Cik Abang tentu cepat sehat yer kan 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Kuasa minda mengatasi segala-galanyaMy Profile

  12. aimannajmy says:

    rasa macam nak kawen cepat bila tgk ayat romantik camtu huhu~

  13. hehehe…semoga cepat sembuh ye.kesihatan kena jaga =)
    Jom terjah post menarik dari anajoe ..Dapat Berapa Result SPMMy Profile

  14. ahmadhaikal says:

    semoga cepat sembuh. hehe.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ahmadhaikal ..Tips on healthy eating habits for menMy Profile

  15. olololo… tak sihat kakak kujie kita
    missing mr. hubby ler tuh

    abg balik sure boleh lari 200 meter.. hu3
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Gelagat si kembar berborak di dapurMy Profile

  16. tup tap tup tap, dah bulan mei 😛
    Jom terjah post menarik dari maksu ..Kelakar 2My Profile

  17. ehehehe…beza M’sia & Algeria – 7 jam
    bangun tidur kt sini, di sana masih 31 mac belum April 😆

  18. moga cepat sembuh kak jie…
    harap2 sms drp abg tercinta tu betul & bukannya April Fool…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..NAZAR Definisi &amp DalilMy Profile

  19. Adilla Harun says:

    Salam!

    Gitu kisahnya. Jgn lupa makan ubat. Minum banyak air masak. Jika dapat air kelapa sekali. Semoga Allah memberi kesembuhan pada kak Jie! Insyaallah.

  20. 😉 gws kak jie.. mesti x sabar april habis kn… kn… 😎
    Jom terjah post menarik dari laily ..aktiviti baru suami isteriMy Profile

  21. ololololo..yang ayang wakakakaka…xyah la blur dh tahu haha
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Pedoman dari Secebis Nota Bunuh Diri Pelajar Unimas 30032011My Profile

  22. terus rasa sihat ye bila dapat sms dari algeria tu 😉
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Pokok Kucing yang akhirnya siapMy Profile

  23. Laaa Kak Jie tak sihat rupanya, ooo rasanya Iza tau pasai pa 😀
    Ehemmm lomantik nyaaaa, obat ajaib tuh, penawar segala penawar :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari iza~de~bintang ..Sessi Kerastangan Dan Kudup Sekuntum MawarMy Profile

  24. semoga kak jie akan cepat sembuh, dapat email camtuh, mesti cepat sket sembuh kot… tapi takut bertambah kuat plaks demam rindu bila dah membilang hari ingin bertemu yang tercinta… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Menggunakan april fools sebagai alasan untuk segalanyaMy Profile

  25. Kak jie, lama tak melawat. Harap2 kak jie sihat semula ye..

    Bulan depan, jap je.. Pejam celik, dh sampai..hehe
    Jom terjah post menarik dari Fiezaradzi ..Masa Yang BerlaluMy Profile

  26. apalah agaknya ayat gedik tu.hehe
    semoga cepat baik
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Semoga Kerja Buat Kita Membuahkan PahalaMy Profile

  27. Moga kak jie dan intan pulih…rehat secukupnya 🙂

    pssst…mesti lebih rasa sihat bila baca sms yg dkaburkan itu… 😀
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Sanggup tak abang…My Profile

  28. apa salahnya tunjuk full sms..boleh muntah sekali sekala..hehe :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011My Profile

  29. nak cari software yang boleh undo balik gambar tu lah….hehe
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Jadi Cikgu ni Mudah-Episod – JuruletihMy Profile

  30. ish jeles ni. ni nak kawin cepat cepat ni.:P
    Jom terjah post menarik dari afique ..Fashion Victim Part 4- TudungMy Profile

  31. walaupun bulan depan..
    tapi rasa mcm setahun
    kan kan jie?
    😆

  32. patut la senyap je. moga kak jie cepat sembuh
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Panduan menjaga alat sulit wanitaMy Profile

  33. eemm get well soon,follower baru di sini…romantiknya suami 🙂
    Jom terjah post menarik dari yana ..Tersalak masuk rupanyaMy Profile

  34. mesti hati sedang berbunga-bunga kan? hehehe
    Jom terjah post menarik dari Effa ..Better manMy Profile

  35. get well soon kak jee…
    padanlah senyap aja tak panjang story kat blog…

  36. Mrs.Ayie says:

    Tu lah kak jie, makan durian tak bagi yati 😛 Semoga cepat sihat.

    * Bulan depan dah, sila bawa bersabar 😆
    Jom terjah post menarik dari Mrs.Ayie ..Di sembilan perhentian iniMy Profile