Lebih Indah Dari Sejuta Mawar Yang Berkelopak

  • Saya tak sihat, Intan pun… dia tak pergi sekolah hari ni.

Nasib baik dia dah pandai masak nasi.  Zaman² dulu orang tua berkias² ” tak pandai tanak nasi” untuk menolak pinangan orang secara santun.

Tapi Intan masih bawah umur.

  • Nasib baik Along ada – dia bercuti semester 3 minggu.
  • Saya sedar kedatangan ramai pengunjung @ kawan² baru ke blog ini , maafkan tuan blog yang tak sempat nak melayan tetamu. Insayaalah , sihat nanti saya berbalas kunjungan ye.
  • Bangun pagi tadi dapat sms begini

p/s – ayat gedik² tu tak boleh display, nanti ramai yang muntah !

Sekarang dah April, kan…….. bolehlah sebut bulan depan.:lol:

Esok Baiklah…Abang Jangan Risau

selagi kejora berkerlipan…. … kita masih punya harapan

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

36 thoughts on “Lebih Indah Dari Sejuta Mawar Yang Berkelopak”

  1. Salam!

    Gitu kisahnya. Jgn lupa makan ubat. Minum banyak air masak. Jika dapat air kelapa sekali. Semoga Allah memberi kesembuhan pada kak Jie! Insyaallah.

Comments are closed.