Mak & Ayah Mama Jie Selamat

Salam semua.

Terima kasih banyak pada semua yang mendoakan parents Mama Jie. Alhamdulillah. Mereka selamat sekarang.

Dapat berita dari Mama Jie semalam – mak Mama luka dan lebam-lebam, cuma ayah Mama patah tulang selangka kat bahu dengan cedera bahagian kanan muka. Yang lain okay. Dah keluar hospital mereka berdua. Dan, Mama Jie masih lagi kat kampung. Belum tentu lagi akan pulang bila.

Terima kasih sekali lagi untuk doa semua 😉

***

P/s-Diya rasa macam pembaca berita pun ada ni, ma. Huhu. Maaf kalau ayat tunggang langgang.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Terimakasih semua….Segala ucapan, doa dan ingatan yang telah anda nyatakan di sini memberi erti yang sangat besar kepada saya sekeluarga.

  2. alhamdulillah smua selamat

  3. alhamdulillah..harap akan lebih baik lagi kesihatan keduanya…:)

  4. ada tepon jie nak tanya pasal emak dan bapa jie tapi tak angkat. apa khabar mereka..?

    divas last blog post..SEKSAAN DARI MAMA ANIS

  5. Syukur…

  6. HYe Kak jie@!~

    Semoga dipermudahkan oleh Allah kehidupan kita kelak. Hehehe.

    Patah tulang tu bahaya sket kalo dah berumur. Kena banyakkan berehat tu.

    Sampaikan salam pada mereka ya..

  7. semuga mak dan abah cepat sembuh.. sedih mendengar berita kemalangan ni..

    zinos last blog post..i was here

  8. Alhamdulillah!
    Moga sihat dan selamat semuanya.

    DeeNs last blog post..oRaNG MiNYaK, NaiK MiNYaK

  9. Syukur..
    Alhamdulillah…

    Mira Syamims last blog post..Sakit Mata…..

  10. Alhamdulillah.. lega.. pandai jugak anak kak jie nih tolong watkan posting.. mak borek anak rintik.. hehehe..

  11. Alhamdulillah, mereka dah keluar hospital.. tapi masih kena makan ubat dan hati-hati kan especially ayah Kak Jie yang patah tulang tu..
    semoga mereka segera sembuh seperti sediakala..

    Neezas last blog post..Semoga rindu terubat

  12. alhamdullilah kak jie..

  13. alhamdulillah jie….muga kedua2nya cepat sembuh…

    juns last blog post..Kuih lapis serikaya coklat

  14. semoga parents anda kembali sembuh sediakala……..

    sumijellys last blog post..[IKLAN] AGENSI MENCARI JODOH

  15. Salam Jie
    Maaf dah sampai sini baru tahu berita yg menyedihkan ini..semoga mereka kembali sembuh sediakala.

    BLs last blog post..Re: salam perkenalan dari mamatmancing

  16. wah..ada pembaca berita..
    alhamdulillah..

    Lan Bingkas last blog post..Jangan sia-siakan bakat mereka

  17. alhamdulillah…mekasih wahai pembaca berita 😀

    Zanas last blog post..Lagi2 MUNTAH!

  18. c_shamine says:

    mama jie, mine tk tau pun parents mama accident, baru hari nie tergerak nk bukak blog mama, anyway semoga mereka berdua brtmbah sihat…harap mama tabah menjaga mereka…kami doakan yg terbaik…

  19. Salam Jie, baru masuk sini dan baca berita kemalangan parents Jie ni..apapun alhamdulillah bila dgr semuanya selamat, semoga beransur sihat..Jie, nnt dgt dpur akak amik award eh!

    ummis last blog post..Spicy Chicken In Dark Soy Sauce

  20. alhamdulillah selamat..iza terlepas berita lah ni..apepun syukurlah, tumpang senang hati dengar mereka selamat.

  21. alhamdulillah kak JIE!
    doa kami x putus2 untuk keselamatan mereka bdua

    jangan cemas sgt ok…care!

    saffas last blog post..Sesi berperang dengan hormon

  22. alhamdulillah..nampak gaya takde yg membahayakan…selamat la hendak nyer…

  23. alhamdulillah.. syukur..

    mummy_adams last blog post..Safety Gate

  24. alhamdulillah selamat… 😀

  25. Syukur semuanya selamat…moga2 kedua2nya cepat sembuh .

    Ties last blog post..Apa Sudah Jadi?

  26. Alhamdulillah…

    kruel74s last blog post..Film industry

  27. Alhamdulillah semuanya selamat..tapi simpati juga,yela tak sampai hati tgk org tua kita tercedera walau sikit pun.. 😥 moga Allah SWT kuatkan semangat mereka..

    nadinezuharras last blog post..:: Apa Erti Kawan..?

  28. syukur smuanya selamat…harapnya balik nnti berita lagi gembira yek alhamdulillah 😆

  29. Alhamdulillah..

    fazemys last blog post..Lelaki Yang Tak Boleh Dibuat Laki

  30. cikgu jawe says:

    syukur semua selamat. 🙂

    ada bakat le diya. blh jd blogger tegar masa depan. hihi

  31. semoga mak abah kak jie selamat sihat 🙂

  32. alhamdulillah..thanks diya jadi penyampai berita yang baik… 🙂

    izzahs last blog post..Jalan2 Hiburkan Hati

  33. Tak kisahlah Diya tapi syukur semuanya selamat. Alhamdulillah. Moga-moga proses pemulihan akan berjalan dengan lancar hendaknya, amin.

    ODs last blog post..Melankolik