Mak & Ayah Mama Jie Selamat

Salam semua.

Terima kasih banyak pada semua yang mendoakan parents Mama Jie. Alhamdulillah. Mereka selamat sekarang.

Dapat berita dari Mama Jie semalam – mak Mama luka dan lebam-lebam, cuma ayah Mama patah tulang selangka kat bahu dengan cedera bahagian kanan muka. Yang lain okay. Dah keluar hospital mereka berdua. Dan, Mama Jie masih lagi kat kampung. Belum tentu lagi akan pulang bila.

Terima kasih sekali lagi untuk doa semua 😉

***

P/s-Diya rasa macam pembaca berita pun ada ni, ma. Huhu. Maaf kalau ayat tunggang langgang.

  1. Terimakasih semua….Segala ucapan, doa dan ingatan yang telah anda nyatakan di sini memberi erti yang sangat besar kepada saya sekeluarga.

  2. ada tepon jie nak tanya pasal emak dan bapa jie tapi tak angkat. apa khabar mereka..?

    divas last blog post..SEKSAAN DARI MAMA ANIS

  3. HYe Kak jie@!~

    Semoga dipermudahkan oleh Allah kehidupan kita kelak. Hehehe.

    Patah tulang tu bahaya sket kalo dah berumur. Kena banyakkan berehat tu.

    Sampaikan salam pada mereka ya..

  4. Alhamdulillah, mereka dah keluar hospital.. tapi masih kena makan ubat dan hati-hati kan especially ayah Kak Jie yang patah tulang tu..
    semoga mereka segera sembuh seperti sediakala..

    Neezas last blog post..Semoga rindu terubat

  5. Salam Jie
    Maaf dah sampai sini baru tahu berita yg menyedihkan ini..semoga mereka kembali sembuh sediakala.

    BLs last blog post..Re: salam perkenalan dari mamatmancing

  6. mama jie, mine tk tau pun parents mama accident, baru hari nie tergerak nk bukak blog mama, anyway semoga mereka berdua brtmbah sihat…harap mama tabah menjaga mereka…kami doakan yg terbaik…

  7. alhamdulillah selamat..iza terlepas berita lah ni..apepun syukurlah, tumpang senang hati dengar mereka selamat.

  8. alhamdulillah kak JIE!
    doa kami x putus2 untuk keselamatan mereka bdua

    jangan cemas sgt ok…care!

    saffas last blog post..Sesi berperang dengan hormon

  9. Tak kisahlah Diya tapi syukur semuanya selamat. Alhamdulillah. Moga-moga proses pemulihan akan berjalan dengan lancar hendaknya, amin.

    ODs last blog post..Melankolik