Mak Muda

Nak keluar hari ini – berfoye-foye bersama anak², ada temu janji dengan Birthday Boy!

Kami akan naik komuter bukan  nak ubah gaya hidup kerana harga petrol dah naik tetapi memang kebiasaannya saya ‘bersantai’ dengan pengangkutan awam.

Harga tiket komuter juga bukan murah untuk kami 9 orang !

Saya anak beranak 4 orang, adik bongsu, anak menakan dari Kedah, anak saudara dari Bangi dan anak saudara selang 3 rumah ….kalau nampak ibu ayam bawa anak² berderet tu….tak lain tak bukan – Kak Jie!

Lokasi dirahsiakan untuk mengelakkan paparazi…kehkehkeh:lol:

Owh… saya bukan jenis yang mudah tergoda. Say No to YES!

YES – Year End Sale

ni anak sulung ye?
tak….. nombor 2
wahh…. mak muda lagi, anak dah besar²

©kujie – sshhhh…cakap pelan² skit, nanti ada orang tak tidur lena kat Algeria!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. syafiq.net says:

    tapi kalau dah tua masa muda macam mana nak nampak muda masa tua? 😆

  2. agak berbunga2 gak kalau org cakap camtu.. :mrgreen:
    kak jie kahwin awal ke ?
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Anugerah Blog Baru 2010 Pilihan Jom Meriahkan !My Profile

  3. sumijelly says:

    jangan la membali..cuci mata jer kak je..hehehe

    mcm akak saya la..anak dh masuk tingkatan satu, bila berjalan macam adik beradik lak..hahaha
    Jom terjah post menarik dari sumijelly ..Cuti Bersalin 90hari sudah dikuatkuasakanMy Profile

  4. salah……… yang pasti
    nampak muda….. lain maksudnya tu…
    hehehehe

    biar nampak tua waktu muda, jgn nampak tua bila dah tua..kehkeh 😆

  5. Mantap betui,mak mude hehe 😛

  6. syafiq.net says:

    huikkkkk kak jie ni muda lagi ni……. tapi muda lagi saya 😆

  7. tajuk artikel ni ok gak..
    kena belajar la.
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..Menjadikannya BermaknaMy Profile

  8. Kalau saya dapat anak 4 tahun lebih awal tentu anak saya dengan saya nampak sebaya. Nanti orang kata abang dan adik :-). Kak Jie baru-baru ni adik saya melangsungkan perkahwinan ada ker patut yang datang kenduri kata saya baru lepas kolej tak patut betul(Dalam hati bangga)
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..25 perkara mengenai AkuBiomedMy Profile

  9. samanosuke_04 says:

    hehe, kalo orang algeria baca nie, memang takleh tido.. byk pujian dalam post nie.. :p
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..World Cup 2018 Bakal Berlangsung di Russia!My Profile

  10. bagusnya kalau masih muda dan anak dah besar..kan

  11. hehehe..mak muda lg, anak dah tua..erk? camana tu?

  12. shopping hujung tahun memang berbaloi sebab murah .. tapi tak bolehlah memboros :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..My First Award Dari Dapur Tanpa SempadanMy Profile

  13. tu la fasal ingatkan yes sedih jadi sengih tu hehehe. kak jie, dpt bonus akhir taun ya?

    Ni mesti pi sogo ni betui dak? hehehe.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Cerita-ceriti di AlgeriaMy Profile

  14. oh ingatkan YES yang 4g tu, rupa2nya year end sales, heheh orang rumah sy kalau bab YES tu memang dia minat sgt tu
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Minyak ron 95 naik 5 sen kepada rm190My Profile

  15. hahaha….ayat kat bawah sekali tu memang best..
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    kak jie, nak itot.. 😉
    Jom terjah post menarik dari maza ..Atok dan penyepit CinaMy Profile

  16. ‘Say No to YES’
    Saya suka..
    Wahh,kak jie awet muda yer 😉
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Dahulu Koc Untuk Wanita Kini Rapid Bas Wanita Pula Untungnya Menjadi WanitaMy Profile

  17. kak jie memang sempoi lah. dapat puji muda tu yang tak tahan tu…huhu

  18. mmg mak muda.. lena panjang cik abang kalau dengar. hehe
    Jom terjah post menarik dari nursarah puteri biru ..cerita selepas 3 hariMy Profile

  19. Ladfe Amir says:

    muda lagi anak kak Jie. tapi muda lagi anak2 saya.

    kenaikan 5sen pun sebenarnya boleh bagi kesan yg besar utk sesiapa yg pegi kemana ngan kederaan snediri

  20. muda lagi la tu!!!
    anak2 bersekolah lagi..
    heheeee
    Jom terjah post menarik dari mie ..Raya di Tengah Laut Part 2My Profile