November Rain dengan MentariWorks

Theme baru dari MentariWorks untuk hangatkan November Rain
yang dingin.

Front page hanya 2 @ 3 ย post.
Theme simple macam hidup saya .

Everybody needs somebody
You’re not the only one

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. simple dan bersih~
    .-= beliamuda´s last blog ..Debaran Final Exam Datang Lagi =-.

  2. Theme mereka agak cantik juga. Nampak professional. ๐Ÿ˜€
    .-= tekkaus´s last blog ..3rd Zhong Yang Festival (้‡้˜ณ่Š‚) At San Bao Shan =-.

  3. selamba betul theme blog ni. suka, suka suka.

    tak serabut mata memandang

    blog aku pun mula-mula aku cadang buat simple camni
    lama-lama makin tambah barang
    makin serabut…

  4. semalam seharian tak boleh bukak internet sbb wimax under maintenance. hari ni bukak terus dah lain ๐Ÿ˜› comel comel comel ๐Ÿ˜†
    .-= haida_s_h´s last blog ..Sabah siri 3 – melawat ‘horny’ =-.

  5. Kak jie mendahului saya nampaknya..saya baru bercadang2 nak buat templates clean macam ni…nampak kemas dan menarik.
    .-= denaihati´s last blog ..Weblog Popular 1Malaysia suatu KeJayaan atau KeGagalan =-.

  6. Uwaaa………

    Ingat silap masuk rumah tadi, hi hi….

    Memang dah mula hujan dan sejuk sampai ke tulang. Kain baju pun tak tahu nak jemur kat mana, nampak gaya kena sidai kat tangga tu laa… Jadi macam rumah setinggan!
    .-= Tie´s last blog ..Tolong, tolongโ€ฆada ular !! =-.

    • @Tie, hehehe..lain sgt kan
      tak feminin kata orang2 terdekat
      tp sy suka pula
      simple yg amat

      itulahTie….. baju yg kering pun mcm lembab lagi…tak best nak lipat..tak garing ๐Ÿ˜†

  7. Tenkiu Kak Jie untuk links =)

  8. betul ke ni kakjie? kakjie layan november rain? tabik springg! hehehee
    theme bau kedai ๐Ÿ˜›
    .-= blowie´s last blog ..Bloggerโ€™s Tee Arrived, tapiโ€ฆ. =-.

  9. azizan4444 says:

    lawa theme ni..mcm tuan punya blog..hehe

  10. ingt salah bukak tadi sebab nk copy link blog nih..upenyer tukar theme~ hihi

  11. theme baru dah ye? tade hijau2 dimana2? ๐Ÿ˜‰
    .-= mrs azmi´s last blog ..sad mode~ =-.

  12. wah….theme baru. ๐Ÿ˜†
    .-= Kak Long´s last blog ..Pertemuan dan perpisahan =-.

    • @Kak Long, dah lama simpan theme ni…tunggu masa je nk menerai ๐Ÿ˜†

      • @Kujie,
        Banyak betul theme yang comel2, kadang-kadang rasa macam nak tuka theme hari2…
        Nanti macam jiwa kacau pulak!
        .-= Kak Long´s last blog ..Pertemuan dan perpisahan =-.

        • @Kak Long, kadang2 dah simpan lama kat dashboard, dok fikir…nk tukar ke tak
          sbb kt wp senang sgt nak tukar2 theme ni :mrgreen:

Trackbacks

  1. Tukar Lagi | Hidup Biar Sedap says:

    […] Extreme Georgia ย ini saya pernah guna pada November 2009 hasil karya MentariWorks. ย Kemudian beberapa orang TERDEKAT menggunakan theme yang sama, dengan perasaan terpaksa saya […]