November Rain dengan MentariWorks

Theme baru dari MentariWorks untuk hangatkan November Rain
yang dingin.

Front page hanya 2 @ 3 Β post.
Theme simple macam hidup saya .

Everybody needs somebody
You’re not the only one

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

24 thoughts on “November Rain dengan MentariWorks”

  1. Pingback: Tukar Lagi | Hidup Biar Sedap
  2. selamba betul theme blog ni. suka, suka suka.

    tak serabut mata memandang

    blog aku pun mula-mula aku cadang buat simple camni
    lama-lama makin tambah barang
    makin serabut…

  3. Uwaaa………

    Ingat silap masuk rumah tadi, hi hi….

    Memang dah mula hujan dan sejuk sampai ke tulang. Kain baju pun tak tahu nak jemur kat mana, nampak gaya kena sidai kat tangga tu laa… Jadi macam rumah setinggan!
    .-= Tie´s last blog ..Tolong, tolong…ada ular !! =-.

    1. @Tie, hehehe..lain sgt kan
      tak feminin kata orang2 terdekat
      tp sy suka pula
      simple yg amat

      itulahTie….. baju yg kering pun mcm lembab lagi…tak best nak lipat..tak garing πŸ˜†

  4. betul ke ni kakjie? kakjie layan november rain? tabik springg! hehehee
    theme bau kedai πŸ˜›
    .-= blowie´s last blog ..Blogger’s Tee Arrived, tapi…. =-.

      1. @Kujie,
        Banyak betul theme yang comel2, kadang-kadang rasa macam nak tuka theme hari2…
        Nanti macam jiwa kacau pulak!
        .-= Kak Long´s last blog ..Pertemuan dan perpisahan =-.

Comments are closed.