Open House Tan Sri Ismail


Sebelum ke Open House Teratak Santai, Saya, Ku Ina, Intan & Angah singgah ke Rumah Terbuka Aidilfitri Tan Sri Ismail di Hillview, Ampang. Kamilah antara tetamu yang terawal…:)

Adik saya Ku Ina datang dari Kangar sebagai wakil syarikat ke majlis tersebut.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

9 thoughts on “Open House Tan Sri Ismail”

  1. nak makan kambing…… tp….imun badan nie tk bleh terima….huhu…!!

    2 intan sedang bersinar kt sini… dalam kuarga sy… 4 intan bersinar….hehe…!!

    +)

  2. Nak kambing, nak kambing, nak, nak. Adik kak Jie dok kat kangaq ka? Ntah2 dekat ngan umah kite. πŸ™‚

  3. eehhh aku rasa kita tetamu terawal tp apasal kambing tu dah tinggal separa tulang a???? sat nak lap mata sat .. 2 intan sedang bersinar kat situ….

  4. cik zura…General (R) Tan Sri Dato’ Seri Ismail Haji Omar, Chairman of AFFINBANK…. ingat tak kes rumah runtah, mak & menantu dia meninggal? Menantu dia tu suami si Intan tu la..

  5. kalo rusa best gak combi..:p

    ape tuuuuuu?

    ha ha ha…..special tuk si budin je tu…:)

    untuk siaran channel orang asli je πŸ™‚

Comments are closed.