Orang Khatulistiwa Sejati, Salji Sikit Pun Dah Demam

Untuk orang di sana –  didoakan semoga cepat sembuh dan ucapan ” sebest² mana pun musim salji, best lagi musim durian….” ahak!

Selamat kembali ke Malaysia Februari 2012!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. saya still tak boleh imagine macamana saya masa winter, mesti berselimut kat atas katil jer..hehe..(never experience snow b4)..
    Jom terjah post menarik dari wanG ..CREPE-ABSTRACTMy Profile

  2. sangat best ayat terakhir tu, kak Jie. Terbaik!
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..3 ARTIKEL BERPENGARUH EARNCENT.COMMy Profile

  3. 1. Moga en abang dah sembuh hendaknya
    2. Tak tahan ngn ayat last tu..saje je…hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Segmen Talian Hayat: Nak kahwin, tapi…My Profile

  4. Semoga cepat sihat. Sy tak nak snow, hujan n panas je dh demam inikan pula snow.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Pelik Tapi Benar : Durian Oh DurianMy Profile

  5. memang kena kuat fizikal dan mental kalau nak hidup di benua sana..
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Saya Suka Sayur-Sayuran KampungMy Profile

  6. baru aje pas makan durian tadi. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Sah! Hutang PTPTN aku dah habis..My Profile

  7. Assalamualaikum,
    Tak ada durian di Algeria ek? di beijing ada jumpa durian, tapi tak best sebab…BAU pun tak ada. Nikmatnya durian bila ada baunya yang kuat tu ;)

    semoga orang jauh cepat sihat.
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Pantun Kahwin David Teoh untuk Lisa Surihani dan YusryMy Profile

  8. wah..bestnya dapat main salji.
    let it snow..let it snow..hehe

  9. Dah tak nampak pokok menghijau…pos la sikit durian frozen kat Abe tu Kak Jie..he3.
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Bandar ayam kampungMy Profile

  10. lebat betol salji.lagi hebat jika belenging bermain salji :lol: :lol: :lol:
    Jom terjah post menarik dari mohd hafifi ..Time is running outMy Profile

  11. ciksembang says:

    tebal betul salji kat sana.. saya tak suka durian.. pening bau dan pening kalau makan..
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Keputusan PMR 2011 FarhanMy Profile

  12. Boleh tahan tebal salji di Algeria.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Aksesori penjagaan kamera DSLRMy Profile

  13. nampak sangat jawa sebab tak tahan sejuk salji haha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ROJAK ..Funny Taekwondo MatchMy Profile

  14. Kalau org demam xboleh makan durian.. makan aiskrim durian pun xboleh hehe.. Saya dari 2 minggu lepas nak mkn durian xmkn oleh kerana dek batuk2 lagi ni masih ada sikit :P

  15. ce tengok skali guane pergi dia laju ke tak komennye.

    ok komen ni tak de kaitan. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..#AlFatihahFirdMy Profile

  16. hohoho..lebat betul salji kat sana..tang durian tu memang jeles..wuwuwu..
    Jom terjah post menarik dari cikpuanhady ..Tot School | Letter Aa Part 2My Profile

  17. bestnya dapat pegang salji…
    Jom terjah post menarik dari mel ..Senarai 12 Peserta Raja Lawak 6 Dan Biodata PenuhMy Profile

  18. Teringin nak pegang salji.. Agak2 tahun bilalah gamaknya.. Tapi apa-apa doa dari malaysia semoga uncle cepat sembuh :)
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Memori Kenangan Tahun 2011My Profile

  19. mcm best je snow snow ni :( teringin rasa

  20. saya tengok wayang midnight pun balik beku kak jie kalau g sana sah perlukan unggun api….

  21. Semoga orang di Algeria tu cepat sembuh..
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Laman Aplikasi Online Permohonan ke SM Teknik / SM Vokasional kenapa?My Profile

  22. tang durian tu yang kelu sangat…dah 3 tahun miss..tapi ingat yer,jangan buat durian macam salji……baling kat muka kawan.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Secara Ringkas Tentang AlgeriaMy Profile

  23. tahun ni tempat saya blm snow, kesian mat salleh raya takde snow kakaka.
    tapi tempat lain dah lebat, tmpt saya mmg lambat sikit selalu. makin lama makin lambat snow, tahun lepas masa hari krismas baru turun snow, tapi tak bape lebat. tahun ni takde langsung.

    durian? ok jeles jap haha
    Jom terjah post menarik dari Affan Ruslan ..Kos Haji Semakin Rendah Dengan DinarMy Profile