Pagi….Dimana Kau Sembunyikan Matahariku

Snow Joke
Location: Eastbourne
Spotted by: David Lees ( telegraph.co.uk)

Selamat pagi Isnin semua – semoga harimu lebih baik seiring doaku.  Tak kira cerah atau mendung, pagi adalah awal untuk memulai sesuatu yang disebut kehidupan.

p/s – perlu berjauhan dengan dunia online, ada projek offline yang perlu disegerakan

©kujie – suhu pagi ditempat saya 22°C. Burung layang-layang membelah angkasa menyambut pagi walau titis gerimis halus berguguran.  Kabus dan sepi.   Indah!

20 Replies to “Pagi….Dimana Kau Sembunyikan Matahariku”

  1. dah lama tak dengar perkataan kabus.. esok pagi jalan2 kat tasek y pun best gak kan.. huuu.. (tasek y, salah satu tempat rekreasi kat batu pahat, johor)….

    akak, doakan kita dpt posting johor.. rabu ni dpt tau jawapan. risau, takut, teruja, semua skali campur aduk perasaan ni. T_T
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..7 Syaaban- 22 hari lagi RamadhanMy Profile

  2. 🙂 salam pagi kak jie… Hanc on9 guna hp.. Tadi msk slow ar.. Tapi setia gak smapai abeh loading……

  3. malam tadi tak berpenghawa dingin..
    bukan rosak. tapi alam dah bagi kami sejuk..

    tidur bergebar tanpa bantuan penghawa dingin sudah lama tak dirasai di KL.. heheheh

    alhamdulilah.. mudah2an cuaca2 yg baik, penuh rahmat dan berguna kpd manusia.. ameennnn

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Pewww Istana Negara itu!My Profile

Comments are closed.