Pagi….Dimana Kau Sembunyikan Matahariku

Snow Joke
Location: Eastbourne
Spotted by: David Lees ( telegraph.co.uk)

Selamat pagi Isnin semua – semoga harimu lebih baik seiring doaku.  Tak kira cerah atau mendung, pagi adalah awal untuk memulai sesuatu yang disebut kehidupan.

p/s – perlu berjauhan dengan dunia online, ada projek offline yang perlu disegerakan

©kujie – suhu pagi ditempat saya 22°C. Burung layang-layang membelah angkasa menyambut pagi walau titis gerimis halus berguguran.  Kabus dan sepi.   Indah!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. masih lagi sempat untuk mengucapkan selamat pagi ni

  2. denaihati says:

    Kerana itu Rasullulah selama 5 tahun bersepi-sepi di gua
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Majikan Mantik Hani dihukum gantung sampai matiMy Profile

  3. jalan 2 cari sarapan :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Ali Mamak mengeluh bila Maya Karin dan suaminya berceraiMy Profile

  4. dah lama tak dengar perkataan kabus.. esok pagi jalan2 kat tasek y pun best gak kan.. huuu.. (tasek y, salah satu tempat rekreasi kat batu pahat, johor)….

    akak, doakan kita dpt posting johor.. rabu ni dpt tau jawapan. risau, takut, teruja, semua skali campur aduk perasaan ni. T_T
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..7 Syaaban- 22 hari lagi RamadhanMy Profile

  5. huk3.. Petang dah ar.. Aduhh.. Zzzz

  6. 🙂 salam pagi kak jie… Hanc on9 guna hp.. Tadi msk slow ar.. Tapi setia gak smapai abeh loading……

  7. seronoknye lau dapat berselimut di pagi hari kat rumah kak jie ni.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Rajin Boleh DipupukMy Profile

  8. mashita says:

    dia gi menyorok kot.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari mashita ..The History of Asbestos-Related MesotheliomaMy Profile

  9. Wah..ape lah agaknya projek Kak Jie tu ye..?

  10. selamat pagi kak jie!!
    Jom terjah post menarik dari syahirul ..Aku akan ke MTV World Stage 2010 Korang bagaimanaMy Profile

  11. malam tadi tak berpenghawa dingin..
    bukan rosak. tapi alam dah bagi kami sejuk..

    tidur bergebar tanpa bantuan penghawa dingin sudah lama tak dirasai di KL.. heheheh

    alhamdulilah.. mudah2an cuaca2 yg baik, penuh rahmat dan berguna kpd manusia.. ameennnn

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Pewww Istana Negara itu!My Profile

  12. :mrgreen: pagi kak jie =)

    disini pon tiada matahari .. mendung jea 😉
    Jom terjah post menarik dari zqah ..PLKN Sesi 2011My Profile

  13. Jie…saya sembunyikan disini!!!…
    Jom terjah post menarik dari Yatie ..SMSMy Profile

  14. Indahnya sepi hanya pada yang mengerti!
    Jom terjah post menarik dari Yatie ..SMSMy Profile

  15. kepingin mahu dating dengan kak jie… macam ada nak mintak tolong… :roll:
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..jiwa kacau bilauMy Profile

  16. denaihati says:

    Sepi itu INDAH

  17. ada exam kena handle rini..

  18. selamat pagi kak jie.
    sekali lagi hari ni pergi hospital untuk rutin chekup

  19. Selamat pagi kak jie 😉
    Jom terjah post menarik dari Bina ..Doa itu senjata orang mukminMy Profile

  20. TMUkmkd says:

    heh pagi2 sudah ada lawak 😀